Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

«Δεν το κουνάει» ο Πογιέτ

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟ «ΦΛΕΡΤ» ΜΕ ΣΟΥΟΝΣΙ – ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ»

Λήξη συναγερμού στην ΑΕΚ. Η Σουόνσι απογοητεύει στην Πρέμιερ Λιγκ, χθες απέλυσε τον προπονητή της, Γκάρι Μονκ, και το ρεπορτάζ του τοπικού Τύπου ανέφερε ότι ο Γκουστάβο Πογιέτ «παίζει δυνατά» για να αναλάβει την ουαλική ομάδα.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΠΑΝΟ ΚΙΑΠΕΚΑΚΗ

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, όμως, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. «Δεν υπάρχει κάτι. Αυτά τα πράγματα βγαίνουν όταν η ομάδα πάει καλά και έχει θετικά αποτελέσματα, τότε βγαίνουν προς τα έξω τέτοιου είδους ειδήσεις. Αν η ομάδα μας δεν τα πήγαινε καλά, δεν νομίζω να αναφερόταν το όνομά μου» ξεκαθάρισε μπροστά στην κάμερα της Nova.

Οσο για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να εμπλακεί σε συζητήσεις με αγγλική ομάδα, ήταν σαφής: «Δεν μου αρέσει να βιάζομαι. Δεν μου αρέσει να προτρέχω. Περιμένω να δω πώς πηγαίνουν τα πράγματα, γιατί, στην ουσία, χάνεις χρόνο αν σκέφτεσαι τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Δεν είχα απολύτως καμία επαφή. Σήμερα επίσης μου είπαν ότι μια εφημερίδα έγραψε ότι και η Ρέντινγκ ενδιαφέρεται για μένα. Μάλλον ήδη εσείς (σ.σ.: οι δημοσιογράφοι) γνωρίζετε περισσότερα απ’ ό,τι εγώ!» Εξάλλου, ο Πογιέτ αναφέρθηκε και στο σύστημα με δύο επιθετικούς, το οποίο εφάρμοσε με επιτυχία στο 3-0 επί της Καλλονής: «Είναι μια επιλογή που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, να συνεχίσουμε αυτό το σύστημα, γιατί είδαμε ότι αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες για να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Υπάρχουν όμως και παίκτες που με “πιέζουν” με την απόδοσή τους για να παίξουν, όπως, για παράδειγμα, ο Μάνταλος, ο Μπαρμπόσα και ο Βάργκας. Θα το δούμε στην πορεία». Εξάλλου, το «γηπεδικό» παραμένει στο προσκήνιο, και ο Νίκος Στράτος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του: «Εκτιμώ ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Αυτό που σας λέω είναι ότι όλα τα δίκια είναι με το μέρος μας και δεν το αρνείται πλέον κανείς. Το 2014 ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων ένας νόμος που περιγράφει με λεπτομέρεια πώς θα πρέπει να γίνει το νέο γήπεδό μας. Το 2015 έχουμε την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που δικαιώνει την ΑΕΚ. Ολα είναι τυπικά και νόμιμα. Το δόγμα όσων εργάζονται για το γήπεδο ταυτίζεται με τα λεγόμενα του Δημήτρη Μελισσανίδη, ότι η ΑΕΚ δεν έχει μέλλον χωρίς το δικό της γήπεδο» δήλωσε ο γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...