Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις προβάλλοντας νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας. Δείξτε τη δημιουργικότητά σας, κάνοντας αναμόρφωση στον χώρο σας.

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να αναγνωρίσετε τα σωστά άτομα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις επαφές αλλά και τις βοήθειες που μπορούν να σας δώσουν τώρα. Θα αποκομίσετε αρκετά οφέλη, αν αναπτύξετε τις δημόσιες σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Χωρίς να το καταλάβετε, η καλή εικόνα σας και η αναγνώρισή σας από το περιβάλλον διαμορφώνουν το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κατακτήσετε την επιτυχία. Υποχωρήστε με διπλωματικό τρόπο όταν πρέπει και μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επαγγελματική ζωή αλλά και τα οικονομικά σας δείχνουν να απογειώνονται. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία είναι η υιοθέτηση από σας μιας νέας στάσης ζωής. Εάν δεν περιορίσετε την ανησυχία σας για το αύριο, δεν θα χαρείτε ούτε μια στιγμή τού σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δημιουργικές εμπνεύσεις θα βρουν καινούργια σημεία εφαρμογής. Οι εξελίξεις θα σας σπρώξουν σε νέες κατακτήσεις και αναζητήσεις. Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας σε λάθη που έχουν γίνει και πλέον δεν διορθώνονται.

ΛΕΩΝ: Θα κάνετε αρκετές επαφές και συζητήσεις που θα αφορούν καινούργια επαγγελματικά σχέδια. Νομικά θέματα που θα σχετίζονται με το σπίτι θα σας απασχολήσουν έντονα. Αλλάξτε διακόσμηση στο σπίτι σας για να αλλάξετε και διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγάλη κινητικότητα θα υπάρξει στον επαγγελματικό τομέα και επιβάλλεται να διαφυλάξετε τις συνεργασίες και το καλό όνομά σας. Προετοιμαστείτε ψυχικά για να αντιμετωπίσετε εμπόδια που αφορούν τον οικογενειακό χώρο σας.

ΖΥΓΟΣ: Η αλλαγή πλεύσης στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί συναλλαγές και συμφωνίες που πιθανόν να έχουν και νομικό χαρακτήρα. Ισως προκύψει και ένα επαγγελματικό ταξίδι. Η συμβουλή ενός συνεργάτη θα σας απαλλάξει από αρκετές ανησυχίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εντονοι προβληματισμοί και ανταλλαγές απόψεων θα διαμορφώσουν την προσωπικότητά σας και θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Δεν υπάρχει λόγος να ασκείτε πίεση σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν. Δεν υπάρχει περίπτωση να παραπονεθείτε για τα αποτελέσματα, αν δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εξέλιξή σας και νέες συνειδητοποιήσεις θα αποτελέσουν τις νέες παραμέτρους που θα στηριχτεί η επαγγελματική ανέλιξή σας. Ζητήστε τη βοήθεια φίλων για να περάσετε στην πράξη αυτών που έχετε οργανώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλές επαφές και συζητήσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας, ενώ τα αισθηματικά σας αρχίζουν και πάλι να αναζωπυρώνονται. Βγείτε με άτομα που έχουν θετική ενέργεια για να ξεσκάσετε και να περάσετε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις προβάλλοντας νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας. Δείξτε τη δημιουργικότητά σας, κάνοντας αναμόρφωση στον χώρο σας. Μη δώσετε τροφή για αντιπαραθέσεις γιατί θα χάσετε την ενέργειά σας. Μην αφήσετε τη ζήλια να δηλητηριάσει τη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρχίστε να βλέπετε αλλιώς τις καταστάσεις που υπάρχουν και θα διαπιστώσετε ότι σας ανοίγονται νέες προοπτικές. Δείξτε λίγη προσοχή στις οικογενειακές υποθέσεις σας. Η θετική αντιμετώπιση ορισμένων καταστάσεων θα βοηθήσει να τις τελειώσετε με επιτυχία.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...