Δευτέρα, 28 Ιουλίου, 2025

Απασφάλισε η Χρύσα Ρώπα: «Ύστερα από 44 χρόνια παίρνω 650 ευρώ σύνταξη»

Η Χρύσα Ρώπα σε συνέντευξή της απασφάλισε μιλώντας για τα χρήματα που παίρνει από το κράτος για σύνταξη.

Από τις Μαλδίβες, σε παραγκούπολη της Κένυα Τσερέλα και Οικονομάκου

Ταξίδι ζωής στην Κένυα για την Αθηνά Οικονομάκου και...

Πνίγηκε 46χρονος σε παραλία της Λευκάδας

Ένας Σέρβος τουρίστας 46 ετών πνίγηκε στους Εγκρεμνούς Λευκάδας...

Ο Θοδωρής Φέρρης δίνει 10.000 ευρώ για τις φωτιές στην Κύπρο

Ο Θοδωρής Φέρρης δωρίζει 10.000 ευρώ στους πληγέντες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Κύπρο.

Η Σμαράγδα έχει «αλλεργία» στον γάμο

Μετά τον Αθερίδη, και η Καρύδη μίλησε ανοιχτά για τα 12 χρόνια σχέσης τους

Μετά τον Αθερίδη, και η Καρύδη μίλησε ανοιχτά για τα 12 χρόνια σχέσης τους

Ηρθε, λοιπόν, και η σειρά της Σμαράγδας Καρύδη να μιλήσει δημόσια για τη δωδεκάχρονη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη. Ακολουθώντας το παράδειγμα του συντρόφου της, η γνωστή ηθοποιός επέλεξε κι αυτή το περιοδικό «Down Town» για ν’ ανοίξει την καρδιά της.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Δεν ήταν κάτι αποφασισμένο. Του ήρθε, το είπε, τελείωσε» σχολίασε σχετικά με την απόφαση του Θοδωρή να δημοσιοποιήσει τη σχέση τους μιλώντας στο ίδιο έντυπο πριν από δύο εβδομάδες. Η Σμαράγδα ωστόσο δεν έκανε περισσότερες αποκαλύψεις για την καθημερινότητά της με τον αγαπημένο της, ούτε εξέφρασε έντονα μέσα από τη συνέντευξή της τα συναισθήματά της. Το μόνο που είπε είναι πως στην παρούσα φάση η προσωπική της ζωή είναι ήρεμη και γεμάτη αγάπη, κι ότι αισθάνεται ευλογημένη.

«Εγώ ποτέ μου δεν μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα, γιατί αισθάνομαι άβολα. Εντάξει, ύστερα από ένα διάστημα μπορεί να έρχεται μια ώρα που θεωρείς ότι μπορείς να πεις κάτι και να τελειώνει εκεί. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να το τροφοδοτήσουμε με περαιτέρω πληροφορίες, του τύπου πώς και γιατί» σημείωσε η ηθοποιός συμπληρώνοντας ότι ο Θοδωρής ξέχασε να της πει αμέσως ότι μίλησε για το ειδύλλιό τους.

«Μου το είπε δύο μέρες μετά» αποκάλυψε και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει λόγος να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες. «Εδώ ο κόσμος χάνεται κι εμείς συζητάμε για γκομενικά. Δηλαδή το πιο φλέγον ζήτημα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι τα δικά μου τα γκομενικά; Δεν ενδιαφέρεται άνθρωπος, αγάπη μου, για τα δικά μου τα γκομενικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με το θέμα της μητρότητας η Σμαράγδα είπε ότι δεν έχει νιώσει ακόμη σοβαρή και πραγματική επιθυμία να αποκτήσει παιδί. Σε ό,τι αφορά τον γάμο, τέλος, δήλωσε ότι έχει πρόβλημα με τη συγκεκριμένη τελετή, καθώς της φαίνεται στενάχωρη και δεν της αρέσουν καθόλου τα νυφικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωτεινή Μπαρνασά: Τρόμος για την καλλονή του «My style rocks»

Από τις στιλιστικές δοκιμασίες του «My Style Rocks» στα decks νυχτερινού κέντρου της παραλιακής λεωφόρου και προσεχώς στο στούντιο ηχογράφησης.

Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να... φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι – Αυτή είναι η προαναγγελία γάμου

Καλοκαίρι χωρίς γάμους γίνεται, δε γίνεται! Η προαναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά:

Αστράψαν τα φλας στην Επίδαυρο

Ερωτευμένα ζευγάρια απόλαυσαν την Utopia στην Επίδαυρο. Ο λόγος...
spot_img
spot_img