Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Τεράστια γκάφα (!) στα Μις Υφήλιος

Λας Βέγκας: To λάθος του παρουσιαστή που έστεψε νικήτρια τη Μις Κολομβία αντί της Μις Φιλιππίνες! Αποδοκιμασίες από το κοινό και τρόμος για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα

Λας Βέγκας: To λάθος του παρουσιαστή που έστεψε νικήτρια τη Μις Κολομβία αντί της Μις Φιλιππίνες! Αποδοκιμασίες από το κοινό και τρόμος για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα

Γκάφες, ανακλήσεις στέμματος, ακόμα και φόβους για τρομοκρατικό χτύπημα είχαν τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος 2015 στο Λας Βέγκας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Ο παρουσιαστής του διαγωνισμού Στιβ Χάρβεϊ σίγουρα δεν θα συμπεριλάβει τη βραδιά της Κυριακής στις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, καθώς την πιο κρίσιμη ώρα υπέπεσε σε γκάφα ολκής, ανακοινώνοντας λανθασμένα ως νικήτρια τη Μις Κολομβία Αντριάνα Γκουτιέρες.

spl1199525 027

Συγκινημένη από ευτυχία, η Γκουτιέρες άρχισε να χαιρετά και να στέλνει φιλιά στον κόσμο που τη καταχειροκροτούσε επευφημώντας την, ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα αφότου φόρεσε το στέμμα αξίας 27.000 ευρώ, και ενώ ακόμη σκούπιζε τα δάκρυα από τα μάτια της, ο Χάρβεϊ ξαναπήρε τον λόγο. «Ο.Κ., πρέπει να ζητήσω συγγνώμη. Δεύτερη είναι η Κολομβία. Μις Υφήλιος 2015 είναι η Μις Φιλιππίνες» διευκρίνισε.

Θριαμβευτική μουσική

Η συγκίνηση διαδέχτηκε σύντομα την αμηχανία, καθώς η πρώην Μις Υφήλιος Παουλίνα Βέγκα, που είχε αναλάβει τη στέψη της νικήτριας, χρειάστηκε να αφαιρέσει το στέμμα από το κεφάλι της Γκουτιέρες και να το φορέσει στη Μις Φιλιππίνες Πία Αλόντζο Βούρτσμπαχ, που έδειχνε κατάπληκτη. Ντροπιασμένος, ο Χάρβεϊ έδειξε την κάρτα των αποτελεσμάτων στην κάμερα, αποδεικνύοντας ότι το λάθος ήταν αποκλειστικά δικό του, εν μέσω αποδοκιμασιών του κοινού που παρακολουθούσε έκπληκτο όσα πρωτοφανή διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια του. Η θριαμβευτική μουσική που χαιρέτισε τη νικήτρια ήχησε για δεύτερη φορά, ενώ η Μις Κολομβία, άφωνη, εγκατέλειπε τη σκηνή.

spl1199532 046

Αμέσως μετά το τέλος του διαγωνισμού, που μεταδόθηκε απευθείας σε όλον τον πλανήτη και τον παρακολουθούσαν εκατομμύρια τηλεθεατές, ο Χάρβεϊ, εμφανώς ταραγμένος, ζήτησε μέσω twitter και πάλι συγγνώμη από τη Μις Κολομβία και τη Μις Φιλιππίνες για το μπέρδεμα, κάνοντας ορθογραφικά λάθη στα ονόματα και των δύο χωρών. Λίγα λεπτά αργότερα διέγραψε το tweet του και επαναδιατύπωσε τη συγγνώμη του, την οποία αυτή τη φορά απήθυνε και στους τηλεθεατές.

sdfsdf 0
Η Μις Κολομβία σκούπιζε τα δάκρυά της στα παρασκήνια, όταν ερωτήθηκε αν είχε να στείλει κάποιο μήνυμα στους φαν της. «Ολα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Είμαι χαρούμενη για όλα όσα έκανα, πολύ χαρούμενη. Σας ευχαριστώ που με ψηφίσατε» εμφανίζεται να λέει στο βίντεο από τα παρασκήνια που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό twitter της διοργάνωσης «Μις Υφήλιος», ενώ την αγκάλιαζαν οι συνυποψήφιές της που έσπευσαν να την παρηγορήσουν. Αντίστοιχα, η Μις Φιλιππίνες χαρακτήρισε τη στιγμή της στέψης της «αντισυμβατική».

Η βραδιά σημαδεύτηκε όμως και από ένα περιστατικό, για το οποίο αρχικά εκφράστηκαν φόβοι πως ήταν τρομοκρατικό χτύπημα, όταν γυναίκα οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε κόσμο έξω από το «Paris Hotel & Casino and Planet Hollywood» στο Λας Βέγκας, όπου γινόταν η τελετή. Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί ένα άτομο και να τραυματιστούν 31, εκ των οποίων τα έξι σοβαρά. Η πιθανότητα τρομοκρατικής ενέργειας αποκλείστηκε λίγη ώρα μετά.

Η Μικαέλα Φωτιάδη κέρδισε τις εντυπώσεις στον ημιτελικό και έφυγε με ψηλά το κεφάλι

w 21

Εδωσε τη μάχη της για την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να διακριθεί. Η αρχή του μεγάλου τελικού του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος 2015, το βράδυ της Κυριακής, υπήρξε απογοητευτική για την εκπρόσωπο της χώρας μας Μικαέλα Φωτιάδη. Παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στη διάρκεια του ημιτελικού της περασμένης Πέμπτης, δίνοντας έτσι ελπίδες σε πολλούς Ελληνες φαν του θεσμού ότι θα περνούσε στη λίστα με τις φιναλίστ, το αποτέλεσμα υπήρξε διαφορετικό.

16075478 2

Λαμπερή βραδιά

Η Σταρ Ελλάς 2015 δεν ήταν μεταξύ των 15 κοριτσιών που επέλεξαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής να προχωρήσουν στην τελική φάση. Απεναντίας, αποχώρησε από το… πεδίο μάχης των καλλιστείων λίγη ώρα μετά την έναρξη της λαμπερής βραδιάς μαζί με τις άλλες 64 συμμετέχουσες που δεν κατάφεραν να προκριθούν. Παρ’ όλα αυτά, η Μικαέλα κρατά μόνο τα θετικά της συμμετοχής της στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς και ετοιμάζεται να φύγει από το Λας Βέγκας έχοντας το κεφάλι ψηλά, αφού έβαλε τα δυνατά της για να πετύχει το καλύτερο. Αλλωστε, τα μέσα που είχε στη διάθεσή της για να προωθήσει τη συμμετοχή της ήταν μηδαμινά, λόγω της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τη χώρα μας. Ο

πως γράψαμε και σε προηγούμενο φύλλο της «Espresso», η Ελληνίδα εκπρόσωπος ταξίδεψε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας χωρίς κανέναν συνεργάτη, σε αντίθεση με τις εκπροσώπους άλλων χωρών, που είχαν μαζί τους ολόκληρο επιτελείο. Ο μόνος Ελληνας που βρέθηκε κοντά στη Μικαέλα τις τελευταίες ημέρες του διαγωνισμού ήταν ο σύντροφός της, επίσης μοντέλο, Γιάννης Μπορμπόκης, ο οποίος δεν έχανε την ευκαιρία να προωθεί τη συμμετοχή της μέσα από τα social media. Αυτό, όμως, όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν αρκετό. Το ζευγάρι αναμένεται να επιστρέψει μαζί στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, καθώς είναι επιθυμία της Μικαέλας να περάσει τις γιορτές με τους δικούς της ανθρώπους.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

 sadfsdf

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...