Ποιοι λαοί έχουν μεγάλα «προσόντα»

Δεν είναι και τόσο «προικισμένοι» οι άνδρες ούτε «μπαλκονάτες» οι γυναίκες στην Ελλάδα, σύμφωνα με το βιβλίο του Μάρτιν Βάρτζικ

Δεν είναι και τόσο «προικισμένοι» οι άνδρες ούτε «μπαλκονάτες» οι γυναίκες στην Ελλάδα, σύμφωνα με το βιβλίο του Μάρτιν Βάρτζικ

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ σε ποιες χώρες υπάρχουν σε αφθονία γυναίκες με πλούσιο στήθος και πολύ προικισμένοι άντρες; Σίγουρα όχι στην Ελλάδα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Οπως προκύπτει από τον πολύχρωμο χάρτη της υδρογείου που δημιούργησε ο γραφίστας Μάρτιν Βάρτζικ και περιλαμβάνεται στο βιβλίο του με τίτλο «Vargic’s Miscellany of Curious Maps: Mapping Out the Modern World», η χώρα μας χαρακτηρίζεται από μετριότητα και στις δύο αυτές παραμέτρους, αφού οι Ελληνίδες φορούν κατά μέσο όρο σουτιέν μεγέθους C Cup, ενώ το πέος του μέσου Ελληνα έχει μήκος 14,25 έως 15,5 εκατοστά.

Τα στοιχεία που συγκέντρωσε αναφορικά με το μέγεθος των ανδρικών και γυναικείων «προσόντων» ο 17χρονος Σλοβάκος Μάρτιν Βάρτζικ, διάσημος από τον περσινό χάρτη του για τις διαφορετικές συμπεριφορές των λαών στο διαδίκτυο, επιβεβαιώνουν ωστόσο κάποια στερεότυπα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους άνδρες.

Ψυχολογικό φράγμα

Οπως προκύπτει, η μαύρη ήπειρος έχει τον μεγαλύτερο πληθυσμό ανδρών με μέσο όρο πέους που ξεπερνά τα 16,5 εκατοστά, ενώ σε πολλά κράτη της ο μέσος όρος κυμαίνεται μεταξύ 15,25 και 16,5 εκατοστά.

Σε καλά επίπεδα βρίσκεται και ο ανδρικός πληθυσμός της Νοτίου Αμερικής και της νοτιοδυτικής Ευρώπης, ενώ ακολουθούν η κεντρική και η δυτική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, και ο Καναδάς. Οι Ρώσοι και οι Βορειοαμερικανοί υστερούν αρκετά, ενώ οι Ασιάτες δυσκολεύονται να ξεπεράσουν το ψυχολογικό φράγμα των 11 εκατοστών.

Πρώτες με διαφορά στήθους σε μέγεθος σουτιέν έρχονται οι Ρωσίδες και οι Σκανδιναβές, με τον μέσο όρο του πληθυσμού να υπερβαίνει το D Cup. Ακολουθούν οι γυναίκες της Βορείου Αμερικής και της κεντρικής Ευρώπης με D Cup, ενώ το μικρότερο στήθος έχουν οι γυναίκες που ζουν σε μεγάλα τμήματα της Ασίας και της Αφρικής.

jhljkhlkj

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ