Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ευτυχισμένοι μαζί Καλλιμούκου- Μισόκαλος

Ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψε τη σχέση τους με ένα ρομαντικό μήνυμα

Ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψε τη σχέση τους με ένα ρομαντικό μήνυμα

Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και λίγο καιρό, η Ελένη Μενεγάκη είχε πετάξει τη… σπόντα της, κάποιες κοινές τους φωτογραφίες είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει ή είχε διαψεύσει ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Να, όμως, που το πνεύμα των Χριστουγέννων έκανε τον Θοδωρή Μισόκαλο και την Αντωνία Καλλιμούκου να… αποκαλυφθούν και να παραδεχτούν με τον δικό τους τρόπο τη σχέση τους.

Ο αδελφός και η πρώην συνεργάτιδα της Μενεγάκη πέρασαν μαζί τις γιορτινές μέρες στην Κάρυστο, όπου η οικογένεια του Θοδωρή διατηρεί σπίτι. Εκείνος έκανε την αρχή στο Ιnstagram, ποστάροντας μια φωτογραφία με δύο ποτήρια κρασί, στην οποία πρόσθεσε το όνομα της Αντωνίας. Ωστόσο, η αποκάλυψη ήρθε μέσα από ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο του μοντέλου στον προσωπικό λογαριασμό της στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ερωτική εξομολόγηση

Η Β΄ Σταρ Ελλάς 2007 πόζαρε σε ένα από τα γραφικά σημεία του νησιού, τονίζοντας ότι βρίσκεται στην Κάρυστο και ο Θοδωρής τής έκανε… ερωτική εξομολόγηση. «Οταν η πανσέληνος εμφανίζεται στον ουρανό, οι νεράιδες πέφτουν στη νεραϊδοχώρα, ακολουθώντας το ασημένιο φως της. Σήμερα είναι τέτοια μέρα. Καλά μας Χριστούγεννα» έγραψε ο… ερωτοχτυπημένος αδελφός της Ελένης Μενεγάκη, ανακοινώνοντας κάπως έτσι ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

d 8

Βέβαια, η πρώτη που είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η Αντωνία και ο Θοδωρής είναι μαζί ήταν η παρουσιάστρια του Alpha. Οταν η πρώην συνεργάτιδά της, ως guest της εκπομπής τον περασμένο Νοέμβριο, είχε πει ότι «ο ουρανίσκος μας είναι ένα κοιμητήριο μέσα στο οποίο σαπίζουν χιλιάδες ανείπωτα λόγια», η Ελένη αντέδρασε λέγοντας: «Αχ, θα μου τον τρελάνει, αχ, δεν πάμε καλά, τι τα ‘θελα εγώ αυτά;» υπονοώντας τον αδελφό της.

Ολα ξεκίνησαν ανάμεσά τους σε μια έξοδο για διασκέδαση της Μενεγάκη, του συντρόφου της Μάκη Παντζόπουλου, του team της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha αλλά και φίλων τους. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.

Τα χλιδάτα Χριστούγεννα της Ελένης εν μέσω κρίσης

Την ώρα που ο αδελφός της έκανε διακοπές στην Κάρυστο με την αγαπημένη του, η Ελένη Μενεγάκη, ο Μάκης Παντζόπουλος και τα τρία παιδιά της παρουσιάστριας από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, Αγγελος, Λάουρα και Βαλέρια, πέρασαν τα Χριστούγεννα σε εξωτικό προορισμό, προκαλώντας σχόλια στο διαδίκτυο. Κι αυτό γιατί είτε στις Μαλδίβες (όπως υποστηρίζουν κάποιοι) είτε στις Σεϊχέλες (σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα), η παρουσιάστρια επέλεξε να μείνει σε χλιδάτο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Τι κι αν πίσω στην Ελλάδα οι περισσότεροι θα περάσουν δύσκολα τις γιορτές μετρώντας τα ευρώ τους; Εκείνη δεν καταλαβαίνει από κρίση. Μάλιστα, οι πηγές που επικαλούνται τις Σεϊχέλες και το resort «North Island» ως προορισμό της Ελένης κάνουν λόγο για διαμονή που ξεκινά από τα 1.840 ευρώ τη βραδιά. Το συγκεκριμένο συγκρότημα διαθέτει 11 βίλες και αποτελεί πόλο έλξης διακοπών πολλών celebrities απ’ όλον τον κόσμο. Να πούμε, πάντως, ότι η Ελένη τα τελευταία χρόνια προτιμά εξωτικά μέρη για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

weekend

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...