Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αγια νύχτα του τρόμου!

Xριστουγεννιάτικος εφιάλτης στα χέρια αδίστακτων κακοποιών για δύο οικογένειες σε Ηλεία, Αττική και έναν υπερήλικα στις Σέρρες

Xριστουγεννιάτικος εφιάλτης στα χέρια αδίστακτων κακοποιών για δύο οικογένειες σε Ηλεία, Αττική και έναν υπερήλικα στις Σέρρες

Δύο οικογένειες σε Ηλεία και Αττική, καθώς και ένας υπερήλικας στις Σέρρες, οι οποίοι δέχτηκαν άγρια επίθεση από αδίστακτους κακοποιούς, έζησαν Χριστούγεννα του τρόμου. Με σκοπό τη ληστεία οι άγνωστοι δράστες που εισέβαλαν στα σπίτια ήταν (και στις τρεις περιπτώσεις) αποφασισμένοι για όλα!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Στον Πύργο Ηλείας κουκουλοφόροι ξυλοκόπησαν με βαριοπούλα (!) έναν 54χρονο, στο Στρυμονοχώρι Σερρών ένας 92χρονος κατέληξε στο χειρουργείο ύστερα από ξυλοδαρμό, ενώ εφιαλτική επίθεση δέχθηκαν οι σπιτονοικοκύρηδες και οι καλεσμένοι τους στην Παιανία Αττικής. Ειδικά στην περιοχή Δουνέικα, επί της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, οι κακοποιοί ήταν καλά διαβασμένοι.

Περίπου στις 22.00 ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άντρες, στάθμευσε κοντά στο σπίτι του 54χρονου και της 38χρονης συντρόφου του. Οι τρεις κάλυψαν τα πρόσωπά τους με κουκούλα, φόρεσαν γάντια, βγήκαν από το όχημα και, κρατώντας πιστόλι και βαριοπούλα, μπήκαν στο σπίτι σπάζοντας το παράθυρο της κουζίνας.

Τους έδεσαν χειροπόδαρα

Ο 54χρονος, η σύντροφός του και το παιδί της τρόμαξαν όταν άκουσαν τον θόρυβο και αμέσως μετά είδαν μπροστά τους τρεις άντρες (οι δύο ψηλοί και σωματώδεις).

Οι δράστες έδεσαν χειροπόδαρα το ζευγάρι και άρχισαν να χτυπούν με τη βαριοπούλα τον άντρα σε κεφάλι και σώμα, ενώ απειλούσαν με το πιστόλι τον ίδιο και την 38χρονη, για να τους αποκαλύψουν πού είχαν χρήματα. Από τον πρώτο όροφο του σπιτιού κατέβηκαν στο ισόγειο, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του γιου του 54χρονου και ένα κατάστημα πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, και αφού έσπασαν την πόρτα αναζήτησαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν στον τοίχο και φέρεται ότι περιείχε 90.000 ευρώ. Κατάφεραν να το βγάλουν και να τραπούν σε φυγή. Οσο συνέβαιναν αυτά, ο γιος της 38χρονης κάλεσε στο κινητό τον γιο του 54χρονου, ο οποίος βρισκόταν κοντά και καταδίωξε για λίγο τους ληστές.

Στις Σέρρες, ο άτυχος 92χρονος ξυλοκοπήθηκε αλύπητα από δύο αγνώστους. Οι κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι του στο Στρυμονοχώρι και, αφού τον χτύπησαν με γροθιές και κλοτσιές, του έδεσαν τα χέρια και του άρπαξαν 1.500 ευρώ. Ο υπερήλικας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμορραγία στο στομάχι, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Στην Παιανία Αττικής, τρεις ληστές είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι επί της οδού Αγίου Θωμά και, όταν (περίπου στις 4 τα ξημερώματα) είδαν τρεις καλεσμένους να αποχωρούν, τους επιτέθηκαν. Τους γύρισαν άρον άρον μέσα στο σπίτι, όπου ακινητοποίησαν την ιδιοκτήτρια και τον γιο της. Με απειλές και χρήση βίας τούς ανάγκασαν να τους παραδώσουν όσα χρήματα είχαν πάνω τους.

Αρπαξαν 200 κιλά λάδι

Στο μεταξύ, στόχος εισβολέων έγινε το βράδυ των Χριστουγέννων (για πολλοστή φορά) ένα σπίτι στο Μαζαράκι Αχαΐας. Οι ιδιοκτήτες φέρεται ότι μένουν μόνιμα στην Αθήνα και έτσι οι διαρρήκτες έδρασαν ανενόχλητοι αρπάζοντας μεταξύ άλλων 200 κιλά λάδι! Εψαξαν καλά όλους τους χώρους και, σύμφωνα με πληροφορίες, έκλεψαν και άλλα αντικείμενα από το σπίτι όπου έχουν μπει άγνωστοι άλλες επτά φορές στο παρελθόν, προκαλώντας καταστροφές σε πόρτες και παράθυρα.

weekend

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...