Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ετοιμάζουν (;) ρεβεγιόν τρόμου στην Ευρώπη

Πληροφορίες στις αστυνομικές Αρχές της Βιένης κάνουν λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα πριν από την Πρωτοχρονιά

Πληροφορίες στις αστυνομικές Αρχές της Βιένης κάνουν λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα πριν από την Πρωτοχρονιά

Συναγερμός έχει σημάνει σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έπειτα από προειδοποίηση σχετικά με την πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της Βιένης, η πληροφορία εστάλη από τις μυστικές υπηρεσίες «φιλικής χώρας», χωρίς όμως να διευκρινίζεται σε αυτή ποια χώρα ή ποια υπηρεσία απέστειλε την προειδοποίηση. «Πριν από τα Χριστούγεννα εστάλη μια προειδοποίηση από μία φιλική υπηρεσία πληροφοριών σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, που έλεγε ότι θα μπορούσε να σημειωθεί μια επίθεση με εκρηκτικά ή με πυροβολισμούς στην περίοδο μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε πολυσύχναστους χώρους» ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας της Βιένης, επισημαίνοντας ότι στην προειδοποίηση αναφέρονταν πολλά ονόματα πιθανών δραστών, τα οποία ελέγχθηκαν χωρίς αποτέλεσμα.

Προειδοποίηση

«Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για υπαρκτά πρόσωπα ή αν είναι μόνο ονόματα που δεν κρύβουν πρόσωπο πίσω τους. Δεν έχουμε στοιχεία που να δείχνουν ότι βρίσκονται στη Βιένη, ούτε καν στην Ευρώπη» εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας της Βιένης, Κρίστοφ Πελτσλ, αρνούμενος παράλληλα να αποκαλύψει ποιες άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έχουν λάβει τη συγκεκριμένη προειδοποίηση. Ζήτησε ωστόσο την «κατανόησή» των πολιτών για την εντατικοποίηση των ελέγχων, που περιλαμβάνουν ελέγχους ταυτότητας και αντικειμένων, όπως σακίδια, στα οποία θα ήταν δυνατόν να μεταφέρει κανείς εκρηκτικές ύλες.

Την ίδια στιγμή οι χάκερ της ομάδας Anonymous ισχυρίζονται ότι απέτρεψαν τρομοκρατική επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στην Ιταλία, χωρίς ωστόσο να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το σχέδιο δράσης των τζιχαντιστών και το είδος της επίθεσης. «Αυτόν τον μήνα εργαζόμαστε σιωπηρά. Εχουμε ήδη αποτρέψει μια επίθεση του ISIS στην Ιταλία. Ελπίζουμε να εμποδίσουμε κι άλλες» έγραψαν στον λογαριασμό Operation Paris που διατηρούν στο twitter, μέσω του οποίου έχουν κηρύξει κυβερνοπόλεμο εναντίον των τζιχαντιστών.

Επιθετικός απέναντι στους πρόσφυγες, τους οποίους, ούτε λίγο ούτε πολύ, ταύτισε με τους τρομοκράτες, ήταν ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν, χαρακτηρίζοντας τις μεταναστευτικές ροές «οργανωμένη εισβολή». «Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια οργανωμένη εισβολή και όχι με μια αυθόρμητη κίνηση προσφύγων» ανέφερε χαρακτηριστικά στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, καλώντας τους νεαρούς άνδρες από τη Συρία ή το Ιράκ «να πάρουν τα όπλα» εναντίον του Ισλαμικού Κράτους αντί να φεύγουν από τις πατρίδες τους.

Εδωσαν εντολή να παίρνουν τα όργανα από ζωντανούς «απίστους»

f2 47

Η ηγεσία του Ισλαμικού Κράτους έχει δώσει το πράσινο φως στους στρατιώτες και τους πιστούς της να εκμεταλλεύονται τα σώματα των «απίστων» για να εξασφαλίζουν όργανα για μεταμόσχευση. Από έγγραφα που εντοπίστηκαν από τις Αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις κατά τη διάρκεια εφόδου στην ανατολική Συρία τον Μάιο, τα οποία είναι υπογεγραμμένα στις 31 Μαΐου, επισημαίνεται ότι τα όργανα μπορούν να αφαιρεθούν από έναν άπιστο, ακόμα κι αν αυτό τον οδηγήσει σε θάνατο, αρκεί να σωθεί η ζωή ενός πιστού μουσουλμάνου.

Το έγγραφο

«Η ζωή και τα όργανα του αποστάτη δεν χρειάζεται να τυγχάνουν σεβασμού και μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς τιμωρία.

Οσο για τα όργανα που με την αφαίρεσή τους έρχεται το τέλος της ζωής, δεν απαγορεύεται να αφαιρούνται ούτε αυτά» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο, το οποίο λειτουργεί, αν μη τι άλλο, ως θρησκευτική κάλυψη σε όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν τα όργανα των αιχμαλώτων. Ο πρέσβης του Ιράκ στα Ηνωμένα Εθνη Μοχάμεντ Αλί Αλχακίμ δήλωσε ότι πιστεύει ότι αυτό το έγγραφο πρέπει να ερευνηθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας του οργανισμού ως αποδεικτικό στοιχείο ότι το Ισλαμικό Κράτος κάνει εμπορία οργάνων για να συγκεντρώσει χρήματα.

Οι «γάμοι ευχαρίστησης» και η εκμετάλλευση ανηλίκων

Ευάλωτοι, απελπισμένοι και παγιδευμένοι σε μια ξένη χώρα, όπου δεν τους επιτρέπεται να εργαστούν νόμιμα, οι Σύροι πρόσφυγες αναγκάζονται να καταφύγουν σε ακραίες λύσεις, που περιλαμβάνουν ακόμη και τη σεξουαλική εκμετάλλευση των ίδιων των παιδιών τους, προκειμένου να επιβιώσουν. Κορίτσια ηλικίας f4 23ακόμη και 12 ετών εξαναγκάζονται έτσι να καταφύγουν στο «σεξ της επιβίωσης», όπως αποκαλούν οι ακτιβιστές το φαινόμενο της εξώθησής τους στην πορνεία, ή ακόμα και σε «γάμους ευχαρίστησης», που διαρκούν μόλις μερικές ημέρες.

Οπως εξηγούν οι εργαζόμενοι σε μη κυβερνητικές οργανώσεις για την προστασία των προσφύγων, πρόκειται για γάμους «μαϊμού», κατά τους οποίους ο γαμπρός δίνει χρήματα για να εγγυηθεί την ασφάλεια της νύφης, σε αντάλλαγμα με σεξ με τη νεαρή νύφη, την οποία χωρίζει ή εγκαταλείπει μέσα σε λίγες μέρες. Συχνά, οι γαμπροί καταφτάνουν ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό στον Λίβανο από γειτονικά κράτη. Τα αγόρια, αντίστοιχα, αναγκάζονται να βγουν στην αγορά εργασίας, ακόμη και από την τρυφερή ηλικία των 6 ετών, προκειμένου να συνεισφέρουν λίγα χρήματα στο οικογενειακό ταμείο. Πολλά από αυτά κάνουν ακόμη και δουλειές ενηλίκων, εργαζόμενα, για παράδειγμα, σε συνεργεία αυτοκινήτων και σε χωράφια ή συλλέγοντας πλαστικά και μεταλλικά αντικείμενα από τα σκουπίδια προς πώληση.

Τη βίαζε επί πέντε ημέρες για να ασπαστεί τον ισλαμισμό

f5 8Στα άκρα έφτασε Ινδός στην προσπάθειά του να προσηλυτίσει στο Ισλάμ τη γυναίκα της ζωής του. Οταν εκείνη αρνήθηκε την πρόταση γάμου του, επικαλούμενη θρησκευτικές διαφορές, ο 30χρονος Σιέν Εμάντ Χασάν κατηγορείται ότι την απήγαγε και τη βίαζε επί πέντε ημέρες, μέχρι εκείνη να ασπαστεί τον ισλαμισμό και να δεχτεί να τον παντρευτεί.

Η 27χρονη συνάδελφός του, η οποία δεν κατονομάζεται (για νομικούς λόγους), αρνήθηκε να τον παντρευτεί τον περασμένο Αύγουστο, λέγοντας πως η οικογένειά της δεν θα επέτρεπε έναν τέτοιο γάμο και στη συνέχεια μετακόμισε στο Ντουμπάι για επαγγελματικούς λόγους. Εκείνος συνέχιζε να την παρενοχλεί μέσω των social media, μέχρι που εκείνη επέστρεψε στην πόλη Ιντεραμπάντ της Ινδίας για να τον αντιμετωπίσει, μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε, καθώς την απήγαγε και τη βίασε κατ’ επανάληψη μέχρι να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του. Υστερα από τέσσερις μέρες αιχμαλωσίας, η 27χρονη κατάφερε να μπει στο facebook και να ειδοποιήσει τους οικείους της.


{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...