Η ιδιαίτερη Σάζεμ

Η Βαλεντίνα Ελσαγιέτ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον ρόλο που της πρότειναν να παίξει στο «Δαχτυλίδι της φωτιάς»

Η Βαλεντίνα Ελσαγιέτ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον ρόλο που της πρότειναν να παίξει στο «Δαχτυλίδι της φωτιάς

Βαλεντίνα Ελσαϊντ. Αυτό είναι το ονοματεπώνυμο της πανέμορφης ηθοποιού που υποδύεται τη Σάζεμ στην επιτυχημένη σειρά του Mega «To δαχτυλίδι της φωτιάς».

Η μητέρα της είναι Κύπρια και ο πατέρας της Αιγύπτιος από το Κάιρο. Ο έρωτας των γονιών της επισφραγίστηκε στη Λεμεσό με τον γάμο τους και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών. Ζουν στο νησί της Αφροδίτης ως μια πολύ δεμένη και αγαπημένη οικογένεια, η οποία είναι πρότυπο και για τη Βαλεντίνα. Η καλλιτέχνιδα μάλιστα διατηρεί εδώ και δύο χρόνια μια όμορφη σχέση, την οποία και οι δικοί της θα ήθελαν να επισημοποιήσει.

«Η μητέρα μου πάντα ασχολιόταν με τη μουσική και το τραγούδι, κι έτσι απέκτησα το “μικρόβιο”. Από τα 14 χρόνια μου έκανα μαθήματα φωνητικής και έπαιζα σε μιούζικαλ. Οταν τελείωσα το λύκειο, ετοιμαζόμουν να δώσω στις εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο της Ελλάδας, αλλά με πρόλαβαν τα καλλιστεία. Πήρα μέρος στον επίσημο Διαγωνισμό Ομορφιάς της Κύπρου και κέρδισα τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις 2009» λέει στην «Espresso» η Βαλεντίνα και συμπληρώνει:

«Τότε με είχε κερδίσει ο κόσμος της μόδας, εντός κι εκτός Κύπρου. Ωστόσο πέρασα στη σχολή Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία, και μάλιστα στο ΡΙΚ. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως μου έγιναν αρκετές προτάσεις για να πάρω μέρος σε τηλεοπτικές σειρές. Μέχρι που ήρθε ο ιδιαίτερος ρόλος της Σάζεμ, στον οποίο δεν μπορούσα να αντισταθώ. Η κοπέλα που υποδύομαι είναι από το Ιράκ. Εκτός από εκείνη και την αδερφή της η υπόλοιπη οικογένειά της έχει ξεκληριστεί από τους βομβαρδισμούς των Δυτικών στη Βαγδάτη. Η Σάζεμ αποφασίζει απελπισμένη να βρει τον Κύπριο πατέρα της (σ.σ.: Φίλιππος Σοφιανός), ο οποίος ήταν πάντα απών από τη ζωή τους».

Με αφορμή τον ρόλο της και όσα συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Ευρώπης, η Βαλεντίνα δηλώνει ότι πλέον φοβάται για τα χειρότερα. «Η τρομοκρατία είναι πολύ άσχημο πράγμα, γιατί δεν προκαλείται από την προσφυγιά ή από τη βία. Στο Παρίσι οι αρχηγοί των επιθέσεων γεννήθηκαν στη Γαλλία, μορφώθηκαν στην Ευρώπη και είχαν και τις δουλειές τους. Αρα η τρομοκρατία προέρχεται από την πλύση εγκεφάλου σε μια ιδεολογία που προάγει τον φανατισμό εξυπηρετώντας διάφορα συμφέροντα που θα τα φέρει στο φως η Ιστορία» υποστηρίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...