Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Ο Σαμαράς στο «πράσινο» στόχαστρο αν φύγει ο Καρέλης

Ετοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ είναι η Μαρσέιγ, που έχει συμπεριλάβει το όνομα του Σουηδού επιθετικού στη μεταγραφική της λίστα.

Ετοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ είναι η Μαρσέιγ, που έχει συμπεριλάβει το όνομα του Σουηδού επιθετικού στη μεταγραφική της λίστα. Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, οι Μαρσεγιέζοι εξετάζουν ενδελεχώς την περίπτωση του άσου του Παναθηναϊκού, την απόκτηση του οποίου έχει εισηγηθεί ο Μίτσελ, που γνωρίζει πολύ καλά την αξία του.

Να σημειωθεί ότι τον Ιανουάριο του 2015 ο Σουηδός ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2018 και θεωρείται «σημαία» του «τριφυλλιού». Εκτός από τα γαλλικά δημοσιεύματα, βέβαια, υπάρχουν και τα βελγικά, όπου επισημαίνεται ότι ο Νίκος Καρέλης παραμένει στο στόχαστρο της Γκενκ, και ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής. Δεν ξεκαθαρίζεται, πάντως, αν έχει κατατεθεί κάποια πρόταση στους «πράσινους» (κοστολογούν τον παίκτη με περισσότερα από 3.000.000 ευρώ). Για τον Καρέλη κάνουν λόγο και ιταλικές ιστοσελίδες (αναφέρονται σε ενδιαφέρον της Παλέρμο).

Στην περίπτωση αποχώρησης του Καρέλη, υπάρχει το ενδεχόμενο να συζητηθεί το όνομα του Γιώργου Σαμαρά, που βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, και ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Τάκη Φύσσα. Από κει και πέρα, όσο παρατείνεται η υπογραφή για ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό τόσο πιο κοντά στην έξοδο βρίσκεται ο Λάζαρος Λάμπρου, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της σύγχρονης ιστορίας του Παναθηναϊκού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκε η παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου προκειμένου να υπάρξουν νέες συζητήσεις με τον παίκτη (τον οποίο εκπροσωπεί ο Λάμπρος Χούτος) στις αρχές του καινούργιου χρόνου.Στο μεταξύ, ο Ολιβιέ Μπουμάλ αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την «πράσινη» ΠΑΕ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΛΕΚΟΓΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...