Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάθετε από τα λάθη σας, αλλά αποφύγετε τις δυνατές συγκινήσεις

ΚΡΙΟΣ: Πείτε αυτό που θέλετε χωρίς να φοβάστε, για να βγείτε κερδισμένοι. Απόλυτη ηρεμία και αρμονία θα επικρατούν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσφέρετε τη βοήθειά σας σε κοντινά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα πράγματα θα κινηθούν προς θετικές κατευθύνσεις, αλλά ίσως τα γεγονότα εξελιχθούν με κάπως περίεργο τρόπο, που θα σας γεμίσουν άγχος. Διακρίνετε τα πραγματικά σας συμφέροντα, γιατί πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις με αρκετά αισιόδοξη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εστιάστε περισσότερο την προσοχή σας στις σχέσεις σας. Θα αρχίσετε να βιώνετε άγνωστες καταστάσεις, ενώ θα αναζητήσετε τρόπους να γνωρίσετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας ή να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι ευχάριστες και με λιγότερο συντηρητισμό θα ανανεωθείτε συναισθηματικά. Οι γύρω σας θα είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν αυτά που μπορούν, αρκεί εσείς να θέλετε να τα πάρετε.

ΛΕΩΝ: Να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες και να ανταποκριθείτε στο περιβάλλον που διαμορφώνεται γύρω σας. Ερωτικά έχετε έμπνευση και μπορείτε να χαρείτε τις στιγμές, ενώ επαγγελματικά θα είστε πιο σίγουροι γι’ αυτά που ζητάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλύτερη και θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο αποτελεσματικά σημαντικές σας υποθέσεις. Βέβαια, δεν θα έχετε πρόβλημα στις οικονομικές σας σχέσεις, είτε αυτές αφορούν συναλλαγές είτε κάποιες συνεργασίες, καθώς τα πράγματα θα κυλούν ευνοϊκά για εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να χρειαστεί να χειριστείτε ένα θέμα με αρκετή ένταση, αλλά θα έχει πολύ καλές προοπτικές. Προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας και προσπαθήστε να ανακαλύψετε τα χαρίσματα που κρύβετε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσωπικές σχέσεις σας θα σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον. Μάθετε να δίνετε στις συνεργασίες σας και να δέχεστε το αποτέλεσμα λιγότερο ανταγωνιστικά. Η ισορροπία που χρειάζεται να δείξετε με τους άλλους είναι το κλειδί που θα σας οδηγήσει σε συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα καταφέρετε να κερδίσετε ένα άτομο που σας έχει ταλαιπωρήσει. Η έλξη που θα νιώσετε για ένα νέο πρόσωπο θα είναι αμοιβαία. Τις απαντήσεις που ψάχνετε θα σας τις δώσει φιλικό σας πρόσωπο. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να γίνει εμπόδιο στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια ουσιαστική συζήτηση θα σας βγάλει από επαγγελματικά αδιέξοδα. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες για να μην τις βρείτε μπροστά σας. Για να δείτε θετικά το μέλλον, απαλλαγείτε από παλιά προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάθετε από τα λάθη σας, αλλά αποφύγετε τις δυνατές συγκινήσεις. Μόνο η ειλικρίνεια μπορεί να σας εγγυηθεί αρμονικές σχέσεις. Εξαλείψτε εμπόδια που δεν σας άφηναν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γύρω από τα αισθηματικά ή τα οικογενειακά ζητήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η μέρα θα σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση ενός σοβαρού θέματος, που σας έχει απασχολήσει έντονα τον τελευταίο καιρό. Θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα σε μια συνεργασία και να αποδείξετε ότι έχετε αυτοπεποίθηση και ετοιμότητα στις όποιες εξελίξεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...