Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Λίστα θανάτου από τον «δαιμονισμένο» δολοφόνο

Ο 56χρονος που σκότωσε με 13 μαχαιριές 79χρονο στην Πρέβεζα ετοίμαζε και άλλα φονικά

Ο 56χρονος που σκότωσε με 13 μαχαιριές 79χρονο στην Πρέβεζα ετοίμαζε και άλλα φονικά

Εβλεπε «δαίμονες» στα πρόσωπα συγχωριανών του ο 56χρονος που σκότωσε με 13 μαχαιριές έναν 79χρονο στην περιοχή Λιμανάκι στη Λυγιά Πρέβεζας το απόγευμα των Χριστουγέννων. Ο εμμονικός με τον αριθμό 13 δολοφόνος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κάνει λίστα θανάτου (!) με υποψήφια θύματα, τα οποία φέρεται ότι σκόπευε να εξοντώσει με τον ίδιο τρόπο!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

«Είδα τον διάβολο και τον σκότωσα» φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς ο καθ’ ομολογίαν δράστης Γ.Χ., αναφερόμενος στη στιγμή που είδε τον άτυχο Βασίλη Φωτόπουλο να κάνει αμέριμνος τον περίπατό του και του επιτέθηκε πισώπλατα με ένα στιλέτο. Οπως προέκυψε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ο δολοφόνος (που χθες κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος) είχε «δαιμονοποιήσει» πρόσωπα και καταστάσεις στο διαταραγμένο μυαλό του, με αποτέλεσμα να έχει φτιάξει λίστα με ονόματα ανθρώπων τους οποίους είχε σκοπό να βγάλει από τη μέση, όπως έκανε και με τον άτυχο ηλικιωμένο.

Στη σελίδα του στο facebook, μεταξύ άλλων, είχε γράψει: «Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο πάντα κρύο», «όποιος δεν είναι μαζί μου στα σκ… της κόλασης προλάβετε (όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε)». Σε άλλη ανάρτηση, στις 18 Δεκεμβρίου, είχε γράψει «δεν μου αρέσουν τα αίματα, λερώνουν», αλλά την ίδια μέρα είχε αναρτήσει τη φωτογραφία ενός στιλέτου (ενδεχομένως του όπλου του εγκλήματος) πάνω στην Καινή Διαθήκη!

a 61

b 12

Προφυλακίστηκε

Ο 56χρονος πέρασε χθες το κατώφλι του ανακριτή χωρίς δικηγόρο, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του και θα οδηγηθεί στις Φυλακές Σταυρακίου Ιωαννίνων. Οπως έγινε γνωστό, κάποτε ήταν ένας ήσυχος οικογενειάρχης και διέθετε ένα από τα μεγαλύτερα αλιευτικά σκάφη στην περιοχή. Ηταν παντρεμένος, ενώ έχει τρία παιδιά, αλλά στη ζωή του ήρθαν τα πάνω κάτω πριν από περίπου 15 χρόνια. Η σύζυγός του σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ επέστρεφε στη Λυγιά από την Πρέβεζα.

stileto

Το σοκ ήταν ισχυρό, αλλά προσπάθησε να μεγαλώσει μόνος τα παιδιά του, από τα οποία φέρεται ότι αποξενώθηκε τα τελευταία χρόνια. Οι πληροφορίες από το χωριό λένε ότι αιτία ήταν μία Ρουμάνα που βρέθηκε στη ζωή του. Το μεγάλο πλήγμα ήρθε όταν η αλλοδαπή τον εγκατέλειψε. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 56χρονος παραιτήθηκε από τη ζωή, άρχισε να πίνει και να νιώθει θυμό και οργή για όλους και για όλα. Πριν από δύο εβδομάδες, συγκεκριμένα στις 13 Δεκεμβρίου, είχε κατηγορηθεί ότι έκαψε το αυτοκίνητο του νέου συντρόφου της Ρουμάνας, καθώς και ότι είχε βάλει φωτιά και στο σκυλί του! Μάλιστα, την τελευταία εβδομάδα τον είχε καλέσει ο εισαγγελέας για να του κάνει συστάσεις λόγω της παραβατικής συμπεριφοράς του, καθώς είχε προκαλέσει βανδαλισμούς και στα μνήματα στο κοιμητήριο του χωριού.

weekend

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...