Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 04 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα...

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

Οι…στρατιωτίνες του Καμμένου

Ο φωτογράφος Andy Van Rose, με αφορμή το σχέδιο για εθελοντική θητεία, φόρεσε χακί σε δύο μοντέλα (τη Φαίη Λαιμού και τη φίλη της, Ηρώ)

Ο φωτογράφος Andy Van Rose, με αφορμή το σχέδιο για εθελοντική θητεία, φόρεσε χακί σε δύο μοντέλα (τη Φαίη Λαιμού και τη φίλη της, Ηρώ)

Η στρατιωτική θητεία των γυναικών που είναι στα σχέδια του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου άναψε φωτιές στο πολιτικό σκηνικό με την αντιπολίτευση να κηρύσσει «πόλεμο» στην υποχρεωτική στράτευση όσων διεκδικούν θέση σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό Σώμα καιe43a7857 προαιρετικά για τις υπόλοιπες γυναίκες.

Κι ενώ έντονες αντιδράσεις υπάρχουν και στη δημιουργία στρατιωτικών λυκείων, ένας γνωστός Ελληνας φωτογράφος έσπευσε να… βρει τις πρώτες «φανταρίνες» και να στήσει ένα εντυπωσιακό όσο και ρεαλιστικό οπτικό πρότζεκτ. «Γυναίκες στον στρατό! Γιατί όχι;» λέει ο fashion φωτογράφος Andy Van Rose, που δεν έμεινε στα λόγια, αλλά πέρασε αμέσως στην πράξη. Εντυσε στο χακί το μοντέλο Φαίη Λαιμού και τη φίλη του και καθηγήτρια του pole dancing Ηρώ, και τις απαθανάτισε ως θηλυκούς «Ράμπο» με το δάχτυλο στη σκανδάλη!

«Το θέμα της φωτογράφισης ήταν η εθελοντική θητεία των γυναικών στον στρατό. Το βρίσκω ενδιαφέρον από αισθητικής πλευράς, αλλά παράλληλα το υποστηρίζω» λέει ο φωτογράφος και προσθέτει: «Ως αξιωματικοί και υπαξιωματικοί οι γυναίκες στον στρατό παίζουν βασικό ρόλο σε όλα τα σώματα και είναι ίσες με τους άντρες.

Σε όλες τις θέσεις

Τώρα τελευταία διαβάζουμε για τη γυναίκα πιλότο στα ελικόπτερα Απάτσι, στην τελευταία παρέλαση είδα μέχρι και γυναίκα διοικητή άρματος, ενώ σε μια φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού μπορεί να υπάρχουν πάνω από 20 γυναίκες πλήρωμα. Γιατί να μην ξεκινήσει και η εθελοντική θητεία των γυναικών στον στρατό; Θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά από διάφορα πόστα, δεν χρειάζεται απαραίτητα να παίρνουν ένα όπλο και να γίνονται καταδρομείς».

vasiki

Ο Andy υπηρέτησε τη θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις και συγκεκριμένα στους πεζοναύτες. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που η ίδια η φωτογράφιση χαρακτηρίστηκε από… στρατιωτική πειθαρχία: «Η φωτογράφιση έγινε σε πραγματικό πλαίσιο. Ξεκίνησε στις 06.00 και πραγματοποιήθηκε σε ένα βουνό, κοντά στην Πετρούπολη. Μαζί μας ήταν και δύο φίλοι μου, υπαξιωματικοί των ειδικών δυνάμεων, που έδειχναν στα κορίτσια πώς να κάνουν ασκήσεις, πώς να παλεύουν μεταξύ τους, πώς γίνεται η παρακολούθηση, πώς να κρύβονται και διάφορα άλλα». Το αποτέλεσμα δικαίωσε τους κόπους του φωτογράφου και των μοντέλων, καθώς οι φωτογραφίες απεικονίζουν με ακρίβεια και ρεαλισμό τη στρατιωτική δράση σε ό,τι αφορά τις εξαρτύσεις, το καμουφλάζ, την κίνηση του σώματος κ.λπ.

Προτού ασχοληθεί επαγγελματικά με τη φωτογραφία, ο 45χρονος Andy εργάστηκε ως ως dj σε μερικά από τα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας, ενώ έζησε για πολλά χρόνια στην Ολλανδία. Σήμερα δουλεύει ως φωτογράφος μόδας και ως σκάουτερ πρακτορείου μοντέλων με έδρα το Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:


weekend

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...