Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Βροχή το 2015 τα διαζύγια των διασήμων

«Σεισμός» στον πλανήτη του Χόλιγουντ τη φετινή χρονιά από τους χωρισμούς λαμπερών ζευγαριών λόγω «αγεφύρωτων διαφορών» και… νταντάδων

«Σεισμός» στον πλανήτη του Χόλιγουντ τη φετινή χρονιά από τους χωρισμούς λαμπερών ζευγαριών λόγω «αγεφύρωτων διαφορών» και… νταντάδων

Χρονιά με πολλά διαζύγια και χωρισμούς είναι αυτή που τελειώνει, καθώς μερικά από τα διασημότερα ζευγάρια της showbiz έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο ή στη σχέση τους.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Μάλιστα, κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις προκάλεσαν αίσθηση, καθώς το φινάλε ήρθε ύστερα από πολλά χρόνια γάμου ή δεσμού. Τις περισσότερες φορές κανείς δεν το περίμενε, διότι ήταν πολυδιαφημισμένα ζευγάρια ή θεωρούνταν από τα πιο δεμένα στον χώρο της showbiz.

Οταν δεν θέλουν να αποκαλύψουν τον πραγματικό λόγο του χωρισμού, επικαλούνται «αγεφύρωτες διαφορές».

Εμμονές

Ομως αργότερα αποκαλύπτεται ότι η αιτία ήταν κάποιες εμμονές, διαφορετικά σχέδια για το μέλλον, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και κάποιο τρίτο πρόσωπο. Σε δυο περιπτώσεις, η «αντροχωρίστρα» κρυβόταν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, με δυο διάσημα ζευγάρια να χωρίζουν εξαιτίας της νταντάς.

Κριστιάνο Ρονάλντο – Ιρίνα Σάικ

ronaldo irina
Επειτα από πέντε χρόνια σχέσης και ενώ τα δημοσιεύματα έκαναν αναφορές για επικείμενο γάμο, ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο χώρισαν τον Ιανουάριο. Η Ιρίνα προχώρησε στη ζωή της και τώρα είναι ζευγάρι με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, ενώ ο Κριστιάνο έχει περιστασιακές σχέσεις. Τελευταία του «χρεώνουν» δεσμό με Μαροκινό αθλητή.

Μπράντλεϊ Κούπερ – Σούκι Γουοτερχάουζ

cooper
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην πίστα χορού ενός κλαμπ του Λονδίνου και για δύο χρόνια κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ηθοποιός και το μοντέλο χώρισαν τον Μάρτιο, με τον Κούπερ να κάνει σχέση με την Ιρίνα Σάικ λίγο αργότερα

Σαρλίζ Θερόν – Σον Πεν

sean pen theron
Λίγες εβδομάδες μετά την εντυπωσιακή παρουσία τους στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο Μάιο, χώρισαν ξαφνικά έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Εκείνη αφιερώθηκε στα δύο θετά παιδιά της, τον Τζάκσον και την Ογκαστ, την οποία υιοθέτησε τον Ιούλιο. Ο Πεν αναζητεί αγκαλιά.

Μπεν Αφλεκ – Τζένιφερ Γκάρνερ

ben affleck
Ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στις Μπαχάμες, έπειτα από 10 χρόνια γάμου. Γράφτηκε ότι ο Αφλεκ απάτησε την Γκάρνερ με την νταντά των παιδιών τους Κριστίν Ουζούνιζν, όμως εκείνος το αρνήθηκε κατηγορηματικά

Γκουέν Στεφάνι – Γκάβιν Ρόσντεϊλ

gwen stefani gavin rossdale
Η νταντά φαίνεται ότι ήταν επίσης η αιτία που χώρισαν η Στεφάνι και ο Ρόσντεϊλ. Παντρεύτηκαν το 2002 και απέκτησαν τρία παιδιά. Τον περασμένο Αύγουστο ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, εν μέσω φημών ότι ο Γκάβιν είχε σχέση με την νταντά Μίντι Μαν.

Πάτρικ Ντέμπσι – Τζίλιαν Φινκ

patrick dempsey
Ο γάμος τους κράτησε 15 χρόνια, όμως χώρισαν τον Ιανουάριο, με τις φήμες να λένε ότι η αιτία ήταν το πάθος του ηθοποιού για τους αγώνες ταχύτητας. Διατηρούν καλές σχέσεις και τον Οκτώβριο φωτογραφήθηκαν να περπατούν χέρι χέρι στο Παρίσι.

Μέγκαν Φοξ – Μπράιαν Οστιν Γκριν


Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Αύγουστο έπειτα από πέντε χρόνια γάμου, επικαλούμενοι αγεφύρωτες διαφορές. Η σχέση τους άρχισε το 2004 και διακόπηκε το 2009. Ομως, έναν χρόνο αργότερα επέστρεψαν μαζί και παντρεύτηκαν σε γραφική παραλία.

Αντριου Γκάρφιλντ – Εμα Στόουν

emma stone
Σχεδόν ένας χρόνο χρειάστηκε για να χωρίσουν οι δύο ηθοποιοί. Από τον Φεβρουάριο χώρισαν αρκετές φορές, για να καταλήξουν ξανά μαζί. Τελικά, έπειτα από τρία χρόνια δεσμού χώρισαν οριστικά τον Οκτώβριο, με την απόσταση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να θεωρείται η αιτία.

Χάλι Μπέρι – Ολιβιέ Μαρτίνεζ

berry mertinez
Σαν βόμβα έσκασε στο Χόλιγουντ ο χωρισμός τους στα τέλη του Οκτωβρίου. Στην ανακοίνωσή τους επικαλέστηκαν αγεφύρωτες διαφορές, χωρίς να δώσουν περαιτέρω εξηγήσεις. Το ζευγάρι χώρισε έπειτα από δύο χρόνια γάμου και συνολικά πέντε χρόνια σχέσης.

Κόρτνεϊ Κοξ – Τζόνι ΜακΝτέιντ


Εφτασαν ένα βήμα πριν από τον γάμο, όμως τον Νοέμβριο χώρισαν έπειτα από σχέση δύο ετών. Οι φήμες λένε ότι διαφώνησαν τελευταία στιγμή για το πού θα ζήσουν. Η Κοξ ήθελε να μείνει στο Λος Αντζελες, ενώ ο ΜακΝτέιντ να γυρίσει στη Βρετανία.

Σαρλότ Κασιράγκι – Γκαντ Ελμαλέχ

casiraghi
Η πριγκίπισσα του Μονακό και ο Γάλλος κωμικός χώρισαν στις αρχές του φθινοπώρου. Η κρίση στη σχέση τους φάνηκε τον Ιούνιο, όταν η Σαρλότ μετακόμισε μόνη της στο Παρίσι. Ομως η Σαρλότ βρήκε ήδη αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Ιταλού σκηνοθέτη Λαμπέρτο Σανφελίτσε.

Κέιτ Μος – Τζέιμι Χινς

kate moss
Αν και επισήμως δεν έχουν πάρει διαζύγιο, η Μος και ο Χινς -οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2011- έχουν χωρίσει και ο καθένας κάνει τη ζωή του. Η Κέιτ είναι ζευγάρι με τον κόμη Νικολάι φον Μπίσμαρκ, ενώ ο Τζέιμι κάνει παρέα με διάσημα μοντέλα όπως η Τζέσικα Σταμ.

weekend

{{-PCOUNT-}}34{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...