Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Λόνγκο στο «μικροσκόπιο»

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡ – ΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΑΝΤΑΜ ΣΑΛΑΪΟ

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡ – ΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΑΝΤΑΜ ΣΑΛΑΪΟ

Ενώ στον Παναθηναϊκό περιμένουν τις επίσημες προτάσεις για τον Νίκο Καρέλη (με την Παλέρμο και έναν αγγλικό σύλλογο να δείχνουν σημαντικό ενδιαφέρον, σε αντίθεση με τη βελγική Γκενκ), την περίπτωση ενός ακόμη επιθετικού εξετάζουν οι «πράσινοι».

Είναι ο 23χρονος Σαμουέλ Λόνγκο (ανήκει στην Ιντερ και αγωνίζεται ως δανεικός στη Φροζινόνε), τον οποίο γνωρίζει ο Αντρέα Στραματσιόνι και, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Ιταλία, δεν αποκλείεται να τον ζητήσει (ως δανεικό) από τον σύλλογο του Μιλάνου. Ο παίκτης (διεθνής με την Ελπίδων) έχει αγωνιστεί σε Εσπανιόλ, Βερόνα, Ράγιο Βαγιεκάνο και Κάλιαρι, ενώ για την απόκτησή του είχε ενδιαφερθεί πρόσφατα και η κροατική Χάιντουκ Σπλιτ.

Ακόμη, πάντα σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Στραματσιόνι κινήθηκε πρόσφατα για την απόκτηση του 21χρονου Γάλλου επιθετικού Εμπαγέ Νιάγνκ από τη Μίλαν, επίσης με τη μορφή δανεισμού, με τον παίκτη να απαντά ότι επιθυμεί να παραμείνει στο Μιλάνο. Στη μεταγραφική λίστα των «πράσινων» περιλαμβάνεται και το όνομα του 28χρονου Ούγγρου επιθετικού Ανταμ Σάλαϊ της Χόφενχαϊμ. Αναφορικά με τον 23χρονο κυνηγό (από τη Βενεζουέλα) της Τορίνο Ζόζεφ Μαρτίνες, τον οποίο ο Ιταλός τεχνικός ήθελε στο Κορωπί, η περίπτωσή του εγκαταλείφθηκε. Κι αυτό γιατί στην Τορίνο αποφάσισαν να προχωρήσουν στην πώλησή του (αντί διόλου ευκαταφρόνητου ποσού), ενώ οι «πράσινοι» ήθελαν δανεισμό. Στο μεταξύ, το όνομα του Φινλανδού Κάσπερ Χαμαλάινεν επανήλθε στην επικαιρότητα για το «τριφύλλι», όπως αναφέρει πολωνική ιστοσελίδα. Ο Παναθηναϊκός είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και το καλοκαίρι, με τους Πολωνούς να σημειώνουν ότι τον 29χρονο μεσοεπιθετικό (που μένει ελεύθερος τον Ιανουάριο από τη Λεχ Πόζναν) έχει παρακολουθήσει αγωνιζόμενο ο Λεωνίδας Βόκολος.

Σήμερα αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Μπουμάλ.
Χαρά σε 100 ανθρώπους από τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες έδωσαν χθες στον Παναθηναϊκό. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ, η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Οι επισκέπτες, αφού ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού, γευμάτισαν όλοι μαζί, ενώ, κατά την αποχώρησή τους, οι Πράνιτς, Μπεργκ και Λαγός μοίρασαν αναμνηστικά δώρα και αυτόγραφα. Ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου της 7ης Ιανουαρίου με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Βαγγέλης Μελέκογλου


weekend

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...