Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενας καλός φίλος σας, ένας γείτονας, ακόμα και κάποιος που σας σύστησαν στον εργασιακό χώρο ή στο οικογενειακό περιβάλλον είναι πιθανόν να γίνει σχέση ζωής.

ΚΡΙΟΣ: Μια καινούργια σχέση δεν είναι καθόλου δύσκολο να πραγματοποιηθεί τώρα, όπως και νέες γνωριμίες που θα σας αναδείξουν επαγγελματικά. Η καθημερινότητά σας ομορφαίνει, αλλά θα χρειαστεί να μοιράσετε τον χρόνο σας στα επαγγελματικά και τα ερωτικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες δύσκολες καταστάσεις που περάσατε τελικά ήταν χρήσιμες, αφού, όπως φαίνεται, θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τις καλές σχέσεις σας και ίσως συντελέσουν στο να σας δοθούν κάποιες καλύτερες προϋποθέσεις για την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρξουν ορισμένα εμπόδια στις συνεργασίες σας, τα οποία θα λειτουργήσουν απαγορευτικά για τις επιδιώξεις σας. Το κλίμα που θα επικρατεί δεν θα είναι τόσο ανάλαφρο, αλλά τα δεδομένα θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε κάποιες ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε τις εκρήξεις θυμού προς τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Μην επωμίζεστε τα προβλήματα των άλλων, γιατί και ο οργανισμός σας έχει όρια. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και αφιερώστε χρόνο του για ανάπαυση.

ΛΕΩΝ: Επιδιώξτε να κάνετε αλλαγές, αντί να οδηγείστε σε υπερβολές. Αρκεστείτε σε έξυπνες λύσεις που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σας για να βγάλετε προς τα έξω μια καλή εικόνα. Αποφύγετε να προσθέσετε πράγματα που θα παραμορφώσουν την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από παρορμητικές κινήσεις τόσο στις συνεργασίες σας όσο και σε θέματα που θα σχετίζονται με οικονομικά θέματα. Δεν είναι περίοδος κατάλληλη για μεγάλα ρίσκα, γιατί το πιο πιθανό είναι να γίνουν τα πράγματα πιο δύσκολα στη συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ: Ο,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, να είστε προσεκτικοί στις όποιες συναλλαγές σας για να μη χάσετε χρήματα από δανεισμούς ή κακές εκτιμήσεις. Θα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα περιστρέφονται γύρω σας και θα αποζητούν τη συντροφιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε καινούργιες γνωριμίες και χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς. Ο τομέας της τύχης θα είναι άλλη μία φορά στο πλευρό σας, βοηθώντας σας να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να τις αξιοποιήσετε για δικό σας όφελος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσο κι αν δεν θέλετε να το δείχνετε, έχετε ανάγκη από αγάπη και ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Φροντίστε να έχετε καλή επικοινωνία με τους γύρω σας και αποφύγετε να είστε απόμακροι και ψυχροί σε όσους προσπαθούν να σας πλησιάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Ισως ο άνθρωπος που θα κερδίσει την καρδιά σας να μη βρίσκεται πολύ μακριά, αφού μπορεί να είναι και ένα άτομο που δεν φανταζόσασταν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενας καλός φίλος σας, ένας γείτονας, ακόμα και κάποιος που σας σύστησαν στον εργασιακό χώρο ή στο οικογενειακό περιβάλλον είναι πιθανόν να γίνει σχέση ζωής. Ισως προσγειωθείτε απότομα σε μια πραγματικότητα που νομίζατε ότι δεν ισχύει.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να αμυνθείτε απέναντι σε γεγονότα που μπορεί να προκύψουν, γι’ αυτό αρχίστε από τώρα να αναλογίζεστε τις υποχρεώσεις που έχετε και φανείτε προσεκτικοί με τα έξοδά σας, καθώς δεν χρειάζεται να σας πιάσει καταναλωτική μανία.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...