Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Oπως και να έχει, μην αφήσετε την ενέργειά σας να καταναλωθεί και να απορροφηθεί αποκλειστικά στον εργασιακό σας χώρο.

ΚΡΙΟΣ: Oπως και να έχει, μην αφήσετε την ενέργειά σας να καταναλωθεί και να απορροφηθεί αποκλειστικά στον εργασιακό σας χώρο. Κερδίστε τους γύρω σας με την αυθόρμητη συμπεριφορά σας και αφήστε τη γοητεία σας να κλέψει καρδιές.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δεσμευμένοι εκφράστε στον σύντροφό σας τα συναισθήματά σας, ακόμα κι αν φαντάζουν υπερβολικά. Θα εκτιμήσει ότι του ανοίξατε την καρδιά σας και θα φανερώσει ένα πρόσωπο που το έκρυβε, γιατί δεν είχε καταλάβει τι πραγματικά νιώθετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναζωπυρώστε το πάθος και απολαύστε τις στιγμές με τον σύντροφό σας. Μια απόδραση από την καθημερινότητα μπορεί να ανανεώσει τη σχέση σας. Ισως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αλλαγές στον χώρο σας, μικρές ή μεγάλες, θα φτιάξουν την ψυχολογία σας. Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να περιμένει, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε. Εφαρμόστε τις ιδέες σας χωρίς δισταγμό και θα βρείτε ανταπόκριση. Προσέξτε περισσότερο τα νεύρα σας.

ΛΕΩΝ: Περιορίστε τα θέματα που ανοίγετε, γιατί αν συνεχίσετε έτσι, θα πάθετε υπερκόπωση. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείστε με άτομα που είναι ενάντια στις αρχές σας. Η ανοιχτή και ξεκάθαρη συζήτηση με άτομα του οικογενειακού χώρου θα εξομαλύνει καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα οικονομικά σας, κάντε κάτι για να τα βελτιώσετε. Φροντίστε να αναθερμάνετε το κλίμα σε μια σχέση σας που έχει ψυχρανθεί. Επειδή τα προβλήματα δεν θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας, ασχοληθείτε σοβαρά με ό,τι εκκρεμεί.

ΖΥΓΟΣ: Δεν χρειάζεται να υπεραναλύετε τις καταστάσεις, είτε είναι θετικές είτε αρνητικές. Μπορεί ορισμένοι από τους προβληματισμούς σας να είναι δικαιολογημένοι, στη συνέχεια όμως θα σας δοθεί η δυνατότητα να διακρίνετε πιο καθαρά τις επιλογές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε χώρο και χρόνο σε κάποιες σχέσεις σας για να αποκτήσουν σταθερότητα. Οι εξελίξεις σε ό,τι επιδιώκετε θα είναι ενθαρρυντικές, θα μπορείτε να κινηθείτε με άνεση και αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητά σας το κλίμα θα γίνεται όλο και πιο ευχάριστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γνωρίστε κόσμο και γενικά κινηθείτε γρήγορα για να κλείσετε προτάσεις ή συμφωνίες επαγγελματικές που σας εξυπηρετήσουν στην πορεία. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν αλήθειες που μέχρις στιγμής δεν ήταν αντιληπτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πριν βγάλετε συμπεράσματα για κάποια πρόσωπα μπείτε λίγο στη δική τους θέση. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολογίζατε, έχετε τα περιθώρια να κάνετε αλλαγές. Εχετε την άνεση να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να μη φανείτε αδικαιολόγητα σπάταλοι στα μάτια των συνεργατών σας. Διαμορφώστε το πρόγραμμά σας ώστε να εξομαλύνετε διαφορές. Αν θέλετε να ζητήσετε χάρη από οικογενειακά πρόσωπα, μην αδιαφορείτε για τις ανάγκες τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν. Αναγνωρίστε στο ταίρι σας την προσπάθειά του να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε. Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν, οπότε μην εμπιστεύεστε τους πάντες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...