Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

Ρεβεγιόν σε εξωτικούς επίγειους παραδείσους

Λίγοι αλλά εκλεκτοί φημολογείται στα πηγαδάκια της high society ότι είναι οι συμπατριώτες μας που υποδέχθηκαν το ελπιδοφόρο και αισιόδοξο 2016 (εκτός των glam ski resorts των γαλλοελβετικών Αλπεων) σε εξωτικούς επίγειους παραδείσους με βουτιές, ηλιοθεραπεία και γκολφ!

Λίγοι αλλά εκλεκτοί φημολογείται στα πηγαδάκια της high society ότι είναι οι συμπατριώτες μας που υποδέχθηκαν το ελπιδοφόρο και αισιόδοξο 2016 (εκτός των glam ski resorts των γαλλοελβετικών Αλπεων) σε εξωτικούς επίγειους παραδείσους με βουτιές, ηλιοθεραπεία και γκολφ!

Αν και οι περισσότεροι επέλεξαν την Ελλάδα λόγω κρίσης, capital controls και φοβούμενοι τρομοκρατικές επιθέσεις, δεν έλειψαν οι λαμπερές εξαιρέσεις.

Η Αράχοβα μπορεί να είχε την τιμητική της και οι εφοπλιστικές οικογένειες Ανδρέα Πετράκη και Βίλλυ Παναγιωτίδη να παρέθεσαν τα πιο glam δείπνα, αλλά στο αγαπημένο τους Μονακό, όπου διαθέτουν ένα από τα ωραιότερα σπίτια, υποδέχθηκαν το νέο έτος ο Πόλυς Χατζηιωάννου με τη σύζυγό του Ρόζμαρι και τα παιδιά τους, ενώ ο Mr. easyJet Στέλιος Χατζηιωάννου από το πριγκιπάτο του Μονακό βρέθηκε στο ηλιόλουστο σπίτι στο St. Barts της Καραιβϊκής.

Προορισμό που, όπως φημολογείται, επέλεξε για να υποδεχθεί τη νέα χρονιά και το εφοπλιστικό ζεύγος Μάριου και Μαριάννας Σταφυλοπάτη.

Στις εξωτικές Μαλδίβες, όπως άλλωστε συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, έκανε Πρωτοχρονιά η οικογένεια Δημήτρη και Αρετής Δαλακούρα με τους φίλους τους.

Στις Μπαχάμες

Ο jet setter και διάσημος συλλέκτης έργων τέχνης Δημήτρης Μαυρομάτης μετά τα Χριστούγεννα στο σαλέ του, στη Μεζέβ, υποδέχθηκε το νέο έτος με ηλιοθεραπεία στο σπίτι του στις μαγευτικές Μπαχάμες, εκεί όπου κολύμπησε και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάσκαρης Βαλαβάνης.

Διακοπές με κάλαντα και γεμιστές γαλοπούλες σε άλλους εξωτικούς παραδείσους έκανε σύσσωμη η οικογένεια του εφοπλιστή Γιώργου Βερνίκου.

Η Μαρίνα Βερνίκου με τους γονείς, τα παιδιά της και τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη επισκέφθηκαν για πρώτη φορά όλοι μαζί τον Αγιο Δομίνικο της Καραϊβικής, όπου βρίσκεται το παραδεισένιο τουριστικό συγκρότημα με τις 25 σουίτες «Amanera», το οποίο δημιούργησε η εταιρία Dolphin Capital του συζύγου της Μίλτου Καμπουρίδη.

Μάλιστα, ο επίγειος γαλάζιος παράδεισος πάνω στην καταπράσινη έκταση των 11.000 στρεμμάτων διαθέτει και εξαιρετικές εγκαταστάσεις για γκολφ, έκτασης 1.700 στρεμμάτων, στο οποίο επιδόθηκε με πάθος το ζεύγος Καμπουρίδη – Βερνίκου.

Βουτιές στην Ινδονησία και στο Μπαλί έκαναν οι φίλοι τους Φιόνα Ρόδιου και Δημήτρης Τσίγγος.

esr 0401 015 cmyk 0

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...