Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απολαύστε την προσοχή που σας δίνουν οι γύρω σας, τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Θα έρθουν…

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε οι ενέργειές σας να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας. Επικεντρωθείτε περισσότερο στα οικογενειακά σας θέματα. Από το να κάνετε βιαστικές κινήσεις, προτιμήστε να είστε ψύχραιμοι και πρακτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Προτείνετε στους συνεργάτες σας τις λύσεις που έχετε κατά νου. Ξεκαθαρίστε παλιές συναισθηματικές καταστάσεις πριν προχωρήσετε σε νέες. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχουν προκύψει σε οικονομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απολαύστε την προσοχή που σας δίνουν οι γύρω σας, τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Θα έρθουν στιγμές που θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για κάποιες αλλαγές που θα εμπεριέχουν ρίσκο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται να δώσετε περισσότερη σημασία και προσοχή για να καταφέρετε να κάνετε επιλογές που θα είναι μακροχρόνιες. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ό,τι σας γεμίζει ενέργεια και δύναμη.

ΛΕΩΝ: Θα είναι πιο εύκολο να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, καθώς οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σας προσφέρουν παράλληλα προσωπική ηρεμία. Ο,τι έχει γερά θεμέλια δεν θα επηρεαστεί από τις ανακατατάξεις που θα γίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε λιγότερους προβληματισμούς για τα επαγγελματικά σας, αλλά στα αισθηματικά θα νιώθετε να ταλαντεύεστε, προσκολλημένοι στο παρελθόν. Η ισορροπημένη συμπεριφορά θα κάνει και τους πιο επιθετικούς να ηρεμήσουν.

ΖΥΓΟΣ: Θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες για τον επαγγελματικό χώρο, ώστε να αντιμετωπίσετε όσους αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία σας. Μεταφέρετε στους συνεργάτες τις ιδέες σας και θα επιτύχετε πολλά περισσότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτό που έχει σημασία και προτεραιότητα για εσάς είναι η καλή σας εικόνα προς τα έξω. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί, ώστε να μη νιώσετε ότι περιορίζεστε. Η καλύτερη παρέα για σήμερα θα είναι με οικεία και γνώριμα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια δόση συναισθηματικής ανασφάλειας θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο κινείστε σε προσωπικό επίπεδο. Η πλήξη δεν θα περιλαμβάνεται στο σημερινό σας πρόγραμμα, γι’ αυτό διασκεδάστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει λόγος να λυπάστε τον εαυτό σας, γιατί τα καλύτερα έρχονται. Εχετε τη δύναμη να διεκδικήσετε όσα επιθυμείτε, αλλά πρέπει να βρείτε τον σωστό τρόπο. Αν σας απασχολούν κάποιες καταστάσεις, μιλήστε με άτομα που θα σας ακούσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε όνειρα και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και δείξτε περισσότερη αγωνιστικότητα σε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Θα γίνουν αρκετές αποκαλύψεις για θέματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί για να μην κάνετε λάθη που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή στην ποιότητα της δουλειάς σας. Αποφύγετε να προκαλέσετε εντάσεις, αλλά πείτε αυτά που θέλετε χωρίς να φοβάστε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...