Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Γιος γνωστού γυναικολόγου, ντίλερ κόκας

Ντου από «Ράμπο» του Λιμενικού στη μεζονέτα των γονιών του στη Γλυφάδα

Ντου από «Ράμπο» του Λιμενικού στη μεζονέτα των γονιών του στη Γλυφάδα 

Τον βίο και την πολιτεία ενός 28χρονου κατηγορούμενου ντίλερ έφερε στο φως η αστραπιαία επιχείρηση των «Ράμπο» του Λιμενικού που έγινε παραμονές Χριστουγέννων στο σπίτι γνωστού γυναικολόγου στη Γλυφάδα! Υστερα από κινηματογραφική έφοδο στη μεζονέτα των γονιών του 28χρονου, βρέθηκαν μισό κιλό κοκαΐνη και ενάμισι κιλό χασίς.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Τα ναρκωτικά κατηγορείται ότι θα διακινούσε ο 28χρονος γιος του γυναικολόγου, που είχε καταδικαστεί στα 18 του σε κάθειρξη 12 ετών για ανθρωποκτονία από πρόθεση! Οπως αναφέρει στην κατάθεσή της η λιμενικός που υπηρετεί στην Ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου ww 14Πειραιά, μία εβδομάδα πριν από την επιχείρηση είχε δεχτεί τηλεφώνημα από άγνωστο, ο οποίος κάρφωσε τον νεαρό. Είπε συγκεκριμένα πως στη μεζονέτα κρύβονται μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης. Στις 4 το απόγευμα της 23ης Δεκεμβρίου έγινε έφοδος στη μεζονέτα, με τη συνδρομή του κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και παρουσία δικαστικού λειτουργού. «Φθάνοντας στην εξώπορτα του σπιτιού, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ενός άνδρα μεγάλης ηλικίας (…), ο οποίος αρνείτο επίμονα να ανοίξει την πόρτα.

Λόγω της επικινδυνότητας, αφενός της έκθεσης εμού και των συναδέλφων μου σε κοινόχρηστο χώρο που είχε και άλλες πόρτες που δεν είχαν ελεγχθεί, αφετέρου της μεγάλης πιθανότητας να αδειάσει τα ναρκωτικά στη λεκάνη της τουαλέτας ή να βρει χρόνο ο 28χρονος να προσεγγίσει κάποιο όπλο που μπορεί να είχε εντός της οικίας του, αποφασίστηκε το σπάσιμο της κλειδαριάς της πόρτας» τονίζει ο επικεφαλής της επιχείρησης στην κατάθεσή του που δημοσιεύει η «Espresso», και συμπληρώνει:
«Ταυτόχρονα τόσο ο πατέρας του προαναφερομένου όσο και η μητέρα του φωνασκούσαν και απειλούσαν παρεμποδίζοντας την έρευνα. Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν (…) συνολικά 450,2 γραμμάρια κοκαΐνη, όπως επίσης συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε φούντα (σκανγκ) βάρους 1.298 γραμμαρίων».

Από πώληση (;)

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκαν και 18.850 ευρώ, που φέρεται ότι προέρχονται από πώληση ναρκωτικών. Εκτός από τον νεαρό κατηγορούμενο ντίλερ, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα σε τυχαίο έλεγχο των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ στον Αλιμο, οδηγήθηκαν στον ανακριτή και ο πατέρας του, η μητέρα του και η αδελφή του. Ωστόσο, εκείνοι μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι. Να σημειωθεί ότι ο νεαρός είχε σπουδάσει Λογιστική μέσα από το κελί του.

«Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας, διότι οι τρεις εκ των τεσσάρων εντολέων μας αφέθησαν ελεύθεροι πείθοντας (όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος) τους δικαστικούς λειτουργούς για την αθωότητά τους. Οσον αφορά τον τέταρτο κατηγορούμενο, ο οποίος κατά δήλωσή του είναι άτομο εξαρτημένο από ναρκωτικές ουσίες, εάν αυτή η εξάρτηση αποδειχθεί υπαρκτή και αληθής, τότε έχουμε την πεποίθηση ότι στην πορεία της ανάκρισης θα τύχει επιεικέστερης μεταχείρισης» δήλωσε ο ένας εκ των δύο συνηγόρων υπεράσπισης Σάκης Κεχαγιόγλου.

esr 0401 015 cmyk 0

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...