Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι Γκανέζοι στέλνουν τον Μικαέλ Εσιέν στην Αντάλιασπορ του Ετό!

Για συμφωνία του Παναθηναϊκού και του Εσιέν με την τουρκική Αντάλιασπορ κάνουν λόγο οι Γκανέζοι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Ghanasoccernet…

Για συμφωνία του Παναθηναϊκού και του Εσιέν με την τουρκική Αντάλιασπορ κάνουν λόγο οι Γκανέζοι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Ghanasoccernet, τη σπουδαία, για τους Τούρκους, μεταγραφή την «τρέχει» ο Σάμουελ Ετό, που είναι παίκτηςμάνατζερ στην Αντάλιασπορ. Την πληροφορία, πάντως, διέψευσαν από το περιβάλλον του Εσιέν, τονίζοντας ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και σε αυτόν θα παραμείνει. Στο μεταξύ, το όνομα του Νίκου Καρέλη παραμένει στη μεταγραφική λίστα της Γκενκ, και το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, όπως αναφέρει ο βελγικός Τύπος. Η διοίκηση της Γκενκ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα voetbalprimeur.be, προτίθεται να καταβάλει νέα προσπάθεια να πείσει τον Παναθηναϊκό προκειμένου ο τελευταίος να «ανάψει το πράσινο φως» για τη μετακίνηση του Καρέλη. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι για τον διεθνή επιθετικό του «τριφυλλιού» ενδιαφέρονται και δύο ιταλικοί σύλλογοι (Παλέρμο, Τορίνο), γεγονός που μάλλον δυσκολεύει την υπόθεση για τους Βέλγους. Σύμφωνα με άλλες πηγές, πάντως, ο Καρέλης δεν αποτελεί προτεραιότητα των διοικούντων την Γκενκ, αλλά ένας άλλος ποδοσφαιριστής, ο 23χρονος επιθετικός Εμπουανά Αλί Σαμάτα, του κονγκολέζικου συλλόγου Μαζέμπε.

Στον ιταλικό Τύπο αναφέρθηκε χθες ότι οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του 24χρονου Πολ Ζοζέ Εμποκού, ο οποίος αγωνίζεται στην ιταλική Κιέβο. Ο επιθετικός από το Κονγκό είχε σκοράρει σε βάρος του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης το καλοκαίρι του 2014 (σε ένα από τα παιχνίδια της σειράς που αμαύρωσαν την ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου). Αναφορικά με τον 30χρονο μέσο της Μίλαν Αντόνιο Νοτσερίνο, Σαμπντόρια και Κάλιαρι εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο παλιός γνώριμος του Παναθηναϊκού, και νυν προπονητής στη Σπάρτα Πράγας, Ζντέκεκ Σκάζνι φέρεται να θέλει να εντάξει τον Σωτήρη Νίνη στο ρόστερ της ομάδας του – έναν παίκτη που, όπως όλα δείχνουν, δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Στραματσιόνι.

Σήμερα θα αποφασίσουν στον Παναθηναϊκό αν θα προχωρήσουν σε προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο, μετά την απόρριψη της έφεσης από την ΕΠΟ.

Β. ΜΕΛΕΚΟΓΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....