Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Διαβάστε όλες τις νέες τάσεις!

• «Ναι» στην απολέπιση προσώπου με ξυράφι!
• Γκαρνταρόμπα σε τάξη
• Θεραπεία καθαρισμού με ζεστό ατμό
• Η τάση στο λίφτινγκ
• «Κόλπο» για πιο λεπτή σιλουέτα

«Ναι» στην απολέπιση προσώπου με ξυράφι!

Η Κλεοπάτρα, η Μέριλιν Μονρόε και η Ελίζαμπεθ Τέιλορ δεν χρησιμοποιούσαν το ξυράφι μόνο στα άκρα τους. Αυτές οι γυναίκες ξύριζαν όλο το πρόσωπό τους όχι -απαραίτητα- επειδή δεν είχαν άλλα αποτριχωτικά μέσα, αλλά επειδή θεωρούσαν ότι με αυτόν τον τρόπο το αναζωογονούσαν. Η εν λόγω θεωρία έχει επανέλθει με τον τεχνικό όρο dermaplaning και εφαρμόζεται πυρετωδώς στο Χόλιγουντ.

Η Κέιτ Σόμερβιλ, αισθητικός διασήμων, όπως η Τζέσικα Αλμπα, η Ντέμπρα Μέσινγκ και η Σάντρα Ο’, σε συνέντευξή της έχει πει ότι συντηρεί τη φρέσκια όψη της μ’ ένα καλό ξύρισμα μία φορά την εβδομάδα. Υποστηρίζει ότι η εν λόγω απολέπιση βοηθάει πολύ την επιδερμίδα και κάνει πιο εύκολη την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ. Επιμένει, δε, ότι η άποψη πως το ξύρισμα κάνει τις τρίχες να βγαίνουν πιο γρήγορα και πιο πυκνές είναι μύθος. Αποψη που συμμερίζεται και η βοηθός καθηγήτρια Δερματολογίας στο ιατρικό κέντρο Langone του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, Ελίζαμπεθ Χέιλ.

Γκαρνταρόμπα σε τάξη

Η διάταξη των ρούχων και των αξεσουάρ στην ντουλάπα είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος. Ακόμα και στις μεγάλες, ευρύχωρες ντουλάπες η αναζήτηση των ρούχων μπορεί να εξελιχθεί σε… σαφάρι, πολύ απλά επειδή λείπει η σωστή οργάνωση. Η ιδέα είναι τόσο παλιά, όσο η ταινία «Ζιγκολό» με τον Ρίτσαρντ Γκιρ: Η ομαδοποίηση των ρούχων κατά χρώμα λύνει τα χέρια με πολλούς τρόπους. Πέρα από το γεγονός ότι ξέρει κανείς πού να κοιτάξει για κάθε ρούχο, καταλαβαίνει και καλύτερα τι τού περισσεύει ή του λείπει από την γκαρνταρόμπα του, οπότε δεν κάνει αγορές που απλώς θα την «μπουκώσουν» περισσότερο, χωρίς να έχουν χρηστική αξία στο ντύσιμό του.

Θεραπεία καθαρισμού με ζεστό ατμό

Νέο gadget υπόσχεται να κάνει πιο αποτελεσματική τη θεραπεία καθαρισμού προσώπου με ατμό, για όσες γυναίκες προτιμούν τις κατ’ οίκον θεραπείες ομορφιάς. Η νέα συσκευή έχει μια ευρύχωρη μάσκα, στην οποία πλησιάζει κανείς το πρόσωπό του όπως θα έκανε πάνω από μια κατσαρόλα με βραστό νερό, αλλά χωρίς να διατρέχει τους ίδιους κινδύνους. Υπάρχουν δύο διαφορετικές ρυθμίσεις έντασης του ζεστού ατμού που αναδύεται, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προσθήκης αιθέριων ελαίων, d2q3dfwqrfasfγια αρωματοθεραπεία. Το Beurer FS50 Facial Sauna and Steam Inhaler, όπως αναφέρει στο συνοδευτικό του φυλλάδιο, για μάξιμουμ αποτέλεσμα καθαρισμού, θα πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές την εβδομάδα από 15 λεπτά.

Η τάση στο λίφτινγκ

Πρόπερσι ήταν η χρονιά του λίφτινγκ βαμπίρ, πέρυσι ήταν η χρονιά του λίφτινγκ μαριονέτα. Το 2016 θα είναι η χρονιά ενός υβριδίου των δύο παραπάνω. Η νέα μέθοδος προβλέπει την έγχυση νημάτων κάτω από το δέρμα σε διάφορα σημεία του προσώπου και του λαιμού και μετά το τέντωμά τους με τον ίδιο τρόπο που τραβάει κανείς τα νήματα στις μαριονέτες, για να γίνει το λίφτινγκ στην περιοχή του σαγονιού και του λαιμού. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, αυτή η μέθοδος συνδυάζεται και με έγχυση με ενέσεις πλάσματος στο πρόσωπο, το οποίο έχει ληφθεί από το αίμα του ίδιο του ασθενούς.

«Κόλπο» για πιο λεπτή σιλουέτα

Η Βικτόρια Μπέκαμ, η Κάιλι Μινόγκ και η Κάρα Ντελεβίν έχουν μία κοινή ενδυματολογική συνήθεια: δεν φορούν τα μανίκια των παλτό ή των σακακιών τους. Οπως καταλαβαίνετε, αυτές οι γυναίκες δεν κάνουν το προαναφερθέν επειδή τούς στενεύουν τα μανίκια. Αυτό το σύστημα, που υιοθέτησε πρώτη η διευθύντρια της αμερικανικής «Vogue» Αν Γουίντορ στις εμφανίσεις της, αποτελεί ένα πολύ πονηρό κόλπο, που έχει στόχο τη δημιουργία οφθαλμαπάτης ώστε να δείχνει πιο λεπτή τη σιλουέτα. Δεν πήγαινε το μυαλό σας; Ε, ούτε το δικό μας!

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...