Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Στο σκαμνί ο Ελληνας «λύκος του Λονδίνου»

Ο χρηματιστής Αντονι Κωνσταντίνου κατηγορείται για έξι σεξουαλικές επιθέσεις σε τρεις γυναίκες μέσα σε πέντε μήνες

Ο χρηματιστής Αντονι Κωνσταντίνου κατηγορείται για έξι σεξουαλικές επιθέσεις σε τρεις γυναίκες μέσα σε πέντε μήνες

«Δεν μπορείς να πεις “όχι” σε Ελληνα» φέρεται ότι είπε ο Ελληνοκύπριος χρηματιστής στο City του Λονδίνου Αντονι Κωνσταντίνου, προτού πασαλείψει με Wasabi sauce το στόμα μιας συναδέλφου του και τη φιλήσει διά της βίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Ο 34χρονος γιος του δολοφονημένου μεγιστάνα της μόδας Αρίστου Κωνσταντίνου και ιδιοκτήτης της χρηματοοικονομικής εταιρίας Capital World Markets (CWM) δικάζεται με την κατηγορία έξι σεξουαλικών επιθέσεων σε τρεις γυναίκες, σε διάστημα πέντε μηνών.
Σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων, ο Κωνσταντίνου είχε εκσφενδονίσει ένα τηλέφωνο στον τοίχο προτού κολλήσει τη γυναίκα στον τοίχο και την παρενοχλήσει σεξουαλικά. Το θύμα, που συνέκρινε την ατμόσφαιρα στην επιχείρησή του με αυτήν που επικρατούσε στην ταινία «Ο λύκος της Γουόλ Στριτ», υποστηρίζει ότι ένιωσε «σαν ένα κομμάτι κρέας» και απώθησε τον Κωνσταντίνου, ο οποίος τότε φέρεται να της είπε: «Δεν πρόκειται να κάνεις καριέρα, αν συνεχίσεις να γ… κόσμο».

Την 
Ο παντρεμένος επιχειρηματίας κατηγορείται ότι έσυρε μια δεύτερη συνάδελφό του στην αποθήκη και την παρενόχλησε σεξουαλικά ενώ ήταν μεθυσμένος, καθώς ότι έσυρε μια τρίτη γυναίκα σε άδειο δωμάτιο, τη φίλησε με το ζόρι και εν συνεχεία χούφτωσε τα οπίσθιά της, παρά τις προσπάθειες που έκανε εκείνη για να τον απωθήσει.

Ολες οι επιθέσεις έγιναν στη διάρκεια meeting στον 21ο όροφο των Heron Towers, όπου στεγάζεται η εταιρία, στο City του Λονδίνου, μετά την κατανάλωση αλκοόλ.Η εισαγγελέας Ελουάζ Μάρσαλ είπε ότι οι κατηγορίες ήρθαν στο φως όταν ένα από τα θύματα ανέφερε το συμβάν σε αστυνομικό τμήμα του Εσεξ.
Ο Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει ξεναγήσει την πριγκίπισσα Αννα και την πριγκίπισσα Βεατρίκη στα γραφεία του και έχει υπάρξει χορηγός του London Boat Show και της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι, αρνείται τις κατηγορίες. Εφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, η οποία φαίνεται να τον στηρίζει σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο της ζωής του.

«Ο φόνος της ασημένιας σφαίρας»

Ο Αντονι Κωνσταντίνου, ο νεότερος γιος του Αρίστου Κωνσταντίνου (φωτό), ήταν μόλις τριών ετών όταν ο πατέρας του έπεσε νεκρός από έξι επινικελωμένες σφαίρες αγνώστου στην έπαυλή του, στη λεωφόρο Μπίσοπ, κατά την επιστροφή του από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του 1985 μαζί με τη σύζυγό του Ελενα. f2 54Η δολοφονία του, που έγινε γνωστή ως «ο φόνος της ασημένιας σφαίρας», δεν εξιχνιάστηκε ποτέ, ωστόσο η αλλαγή της αρχικής κατάθεσης της συζύγου του προκάλεσε πολλά ερωτήματα.

Αρχικά, ισχυρίστηκε ότι την άρπαξε ένας κουκουλοφόρος και την έκλεισε στο μπάνιο του πάνω ορόφου, από όπου εκείνη κατάφερε να το σκάσει από το παράθυρο και να ειδοποιήσει διερχόμενους δικυκλιστές, όμως στην πορεία κατηγόρησε τον πατέρα του εραστή της για τον φόνο. Ερωτηθείσα γιατί άλλαξε την κατάθεσή της, η Κωνσταντίνου είπε ότι ο πατέρας την απειλούσε ότι θα έκανε κακό στα παιδιά της, αν κατέθετε την αλήθεια. Ομως, η αστυνομία δεν κατάφερε να στοιχειοθετήσει κατηγορίες σε βάρος του. Λίγο καιρό μετά η Ελενα παντρεύτηκε έναν άλλο άνδρα και μετακόμισε στην Κύπρο.

esr 0401 015 cmyk 0

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...