Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ρεπόρτερ και stars στο «κυνήγι του Σταυρού»

Η Τίνα Μιχαηλίδου, η Στέλλα Γεωργιάδου και η Ολυμπία Χοψονίδου με τα παιδιά της τήρησαν το έθιμο

Η Τίνα Μιχαηλίδου, η Στέλλα Γεωργιάδου και η Ολυμπία Χοψονίδου με τα παιδιά της τήρησαν το έθιμο

Στα παγωμένα νερά της θάλασσας βούτηξαν ανήμερα τα Φώτα η Στέλλα Γεωργιάδου, η Ολυμπία Χοψονίδου και η ρεπόρτερ του «Πρωινού» Τίνα Μιχαηλίδου, τηρώντας το έθιμο των Θεοφανίων.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Το πρωί της περασμένης Τετάρτης οι τρεις «γοργόνες», αψηφώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες, έπεσαν στα κρύα νερά για να πιάσουν τον Σταυρό, όμως τυχερή στάθηκε (με μια μικρή βοήθεια) μόνο η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

2 203
Η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με τον Ναυτικό Ομιλο Βούλας για την τελετή Αγιασμού των Υδάτων, όπου πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για τον εορτασμό των Θεοφανίων. Με παρότρυνση των δύο παρουσιαστών η Τίνα Μιχαηλίδου, η οποία φορούσε στολή δύτη, έκανε τη βουτιά της στον χειμωνιάτικο Αργοσαρωνικό, κολύμπησε γρήγορα και έπιασε τον Σταυρό! Ο ενθουσιασμός που επικράτησε στο πλατό ήταν μεγάλος, με τον Γιώργο Λιάγκα να υπόσχεται ότι την επόμενη χρονιά θα συμμετάσχει και ο ίδιος στο εορταστικό έθιμο.

1 286

Η Ολυμπία Χοψονίδου πήγε… παραλία παρέα με τους τρεις γιους της. Τα παιδιά του «Kill Bill», του μπασκετικού άσου Βασίλη Σπανούλη, συμμετείχαν στο έθιμο των Φώτων και μάλιστα το καταχάρηκαν. Ο εξάχρονος Θανάσης, ο τετράχρονος Βασίλης και ο σχεδόν τρίχρονος Δημήτρης μπήκαν δειλά δειλά στο παγωμένο νερό με τη βοήθεια της διάσημης μαμάς τους και στη συνέχεια κολύμπησαν για λίγα λεπτά.

sdfsdfsdfsd

«Μπορεί να μην πιάσαμε τον Σταυρό, άξιζε όμως τον κόπο» έγραψε λίγες ώρες αργότερα η πολύτεκνη μαμά στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας φωτογραφίες με τα Σπανουλάκια, βάζοντας φατσούλες-emoticons στα προσωπάκια τους, αφού δεν θέλει να τα εκθέτει στη δημοσιότητα.

Η Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία μένει μόνιμα στην Κύπρο, κολύμπησε στα γαλάζια νερά της Αμμοχώστου, όπου έγινε αγιασμός ύστερα από 24 χρόνια. Μαζί της βούτηξαν τουλάχιστον 20 Ελληνοκύπριοι, που με πολλή συγκίνηση αναβίωσαν τον εορτασμό στην πόλη-φάντασμα. Η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο διαδίκτυο έστειλε το δικό της συγκλονιστικό μήνυμα. «Θεοφάνια 2016. Στα πρασινογάλανα νερά της Αμμοχώστου 1000άδες Αμμοχωστιανοί περιμένουν με δέος τον Αγιασμό των Υδάτων.

e

Ολοι με τον ίδιο πόνο, την ίδια πληγή και την ίδια μοίρα. Η ευχή από όλα τα στόματα “Του χρόνου η πόλη να γιορτάσει μαζί μας με ανοικτά μπαλκόνια, γεμάτη ζωή και χαμόγελα”. Καλή Λευτεριά, πεντάμορφη Αμμόχωστός μου!» έγραψε η Στέλλα, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία. Πέρυσι είχε βουτήξει στον Αγιο Θέρισο, στα Κατεχόμενα της Κύπρου και είχε σταθεί πιο τυχερή, αφού είχε πιάσει τον Σταυρό.

Φάρσαλα: Τσακωμός και «γαλλικά» ανάμεσα σε βουτηχτές

5 156 16

Την κατάνυξη κατά τη διάρκεια της τελετής αγιασμού των υδάτων στα Φάρσαλα διαδέχτηκε το χάος που προκάλεσαν ένας ηλικιωμένος και ένα αγόρι, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια για τη διεκδίκηση του σταυρού! Οσοι παρευρέθηκαν στις πηγές Απιδανού ανήμερα τον εορτασμό των Θεοφανίων θα θυμούνται για καιρό τις σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους.

Δευτερόλεπτα πριν ο σταυρός πέσει στα νερά, ένας ηλικιωμένος άνδρας βούτηξε με τα ρούχα και τα παπούτσια για να τον πιάσει! Από πίσω του ακολούθησε γρήγορα ένα αγόρι, το οποίο έπεσε και αυτό στο νερό φορώντας πλήρη… ενδυμασία! Η διεκδίκηση του σταυρού (που είχαν αρπάξει και οι δύο) ήταν τόσο σκληρή, που κατέληξε σε έντονη πάλη σώμα με σώμα, με σπρωξίματα, τραβήγματα και βαριά λόγια, τα οποία δεν άρμοζαν καθόλου στην περίσταση. Τελικά, το επεισόδιο έληξε, όταν ένας αστυνομικός, που παρακολουθούσε την τελετή, επενέβη για να χωρίσει τους συμπλεκομένους, ενώ ο σταυρός παραδόθηκε στον ιερέα!

esr 0401 015 cmyk 0

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....