Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Σαββατοκύριακο 9-10 Ιανουαρίου 2016

ΖΥΓΟΣ: Φρεσκάρετε τις γνώσεις σας, γιατί σύντομα θα σας χρειαστούν για να…

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, μια και θα υπάρχουν συγκρούσεις στη δουλειά σας, και συγκεντρωθείτε στο να κατακτήσετε τους στόχους σας, αφού είστε ικανοί ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας και μην περιμένετε να τις ανακαλύψουν οι άλλοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Προγραμματίστε να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες που σας βασανίζουν καιρό και κάντε μια καινούργια αρχή, που θα βελτιώσει την ψυχολογία και την ποιότητα της ζωής σας. Ακούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας ανοίξουν τα μάτια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφασίστε να δείτε τη ζωή όπως πραγματικά είναι, χωρίς να ζείτε με ουτοπίες και μην απομονώνεστε, αν δεν αισθάνεστε καλά ή σας κουράζουν οι άλλοι. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Κρατήστε σταθερή στάση και μην αλλάζετε συνέχεια στόχους και σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καθόλου πρακτικότητα και αισιοδοξία στο ανώτατο όριο διακρίνουν τις σκέψεις και τις πράξεις σας, κάνοντάς σας να αναζητάτε συνέχεια καινούργιους δρόμους, ενώ ακόμα και οι παλιοί έχουν να σας προσφέρουν.

ΛΕΩΝ: Ξαναβρείτε το χιούμορ και τη διπλωματία σας, για να συνεχίσετε να είστε αποδεκτοί. Η άρνηση επικοινωνίας και η επιθετικότητα θα σας οδηγήσουν στη μοναξιά, που σας φοβίζει. Μη μεταφέρετε τα προβλήματα της εργασίας σας στο σπίτι, γιατί είναι ανούσιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αλλαγές είναι ευχάριστες μόνο όταν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε, διαφορετικά γίνονται αιτία να χαλάσουν τα σχέδιά σας ή οι σχέσεις σας με τους άλλους. Δείτε τον θυμό σας ως εκτόνωση, γιατί οι εσωτερικές συγκρούσεις σας απομυζούν ενέργεια.

ΖΥΓΟΣ: Φρεσκάρετε τις γνώσεις σας, γιατί σύντομα θα σας χρειαστούν για να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις του εργασιακού σας χώρου, που εξελίσσονται διαφορετικά απ’ ό,τι υπολογίζατε. Αποφύγετε να μιλάτε πολύ και να δημιουργείτε λάθος και άσχημες εντυπώσεις στους άλλους για το άτομό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, εάν δεν θέλετε να πάρετε κάποια μαθήματα που δεν θα σας είναι ευχάριστα, αλλά και τις γνωριμίες σας, που μπορεί να ενεργοποιήσουν ξεχασμένες σας ανάγκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σιγουρέψτε τους επόμενους στόχους σας προτού βρεθείτε σε αδιέξοδο, αφού οι οικονομικές σας απώλειες είναι μεγαλύτερες απ’ ό,τι είχατε υπολογίσει και επιστρατεύστε το ταλέντο σας σε στιγμές άρνησης. Μην προκαλέσετε τον σύντροφό σας, γιατί θα τον κάνετε να βγει εκτός εαυτού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι βαθιές αλλαγές των αναγκών σας, που και εσείς δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε, προκαλούν δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους άλλους, γι’ αυτό μην εκνευρίζεστε, αν οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Μεταδώστε την αισιοδοξία σας για να νιώσει καλύτερα ο σύντροφός σας και να ξεχαστεί από τα προβλήματα που έχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε για τη σωστή προβολή του εαυτού σας, μια που οι επαγγελματικές επιτυχίες δεν σας λείπουν και προχωρήστε δυναμικά, αποφεύγοντας υποχρεώσεις σε φίλους. Δεν είναι απαραίτητο, όταν οι άλλοι φέρονται δυναμικά, να γίνεστε επιθετικοί.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφού έχετε ανοιχτό μυαλό, απαλλαγείτε από τις προκαταλήψεις που σας έχουν δημιουργηθεί από μερικές εμπειρίες, για να επιτευχθεί σύμπνοια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Την ενεργητικότητα που έχετε διοχετεύστε τη στα επαγγελματικά σας σχέδια.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...