Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

Οι Χρυσές Σφαίρες έσταζαν φαρμάκι

Τα μεταξύ σοβαρού και αστείου υπονοούμενα του παρουσιαστή Ρίκι Ζερβέ (στην τελετή απονομής) για πολλούς stars και τα ευτράπελα με Ντένζελ Ουάσινγκτον και Κέιτ Γουίνσλετ

Τα μεταξύ σοβαρού και αστείου υπονοούμενα του παρουσιαστή Ρίκι Ζερβέ (στην τελετή απονομής) για πολλούς stars και τα ευτράπελα με Ντένζελ Ουάσινγκτον και Κέιτ Γουίνσλετ

Βουτηγμένες στο «φαρμάκι» ήταν οι φετινές Χρυσές Σφαίρες, καθώς στην τελετή απονομής που έγινε στο Μπέβερλι Χιλς οι φαρμακόγλωσσες είχαν την τιμητική τους. Μπορεί να σάρωσαν τα βραβεία οι ταινίες «Επιστροφή» και «Διάσωση» και πρωταγωνιστές όπως ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, η Κέιτ Γουίνσλετ, ο Ματ Ντέιμον και η Τζένιφερ Λόρενς, όμως αυτό που έμεινε μετά το τέλος της βραδιάς ήταν τα φαρμακερά σχόλια.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Τα 7.500 ποτήρια σαμπάνιας που σερβιρίστηκαν στους καλεσμένους φαίνεται ότι ήταν αρκετά για να λυθούν οι γλώσσες. Τον χορό έσυρε ο παρουσιαστής της τελετής Ρίκι Ζερβέ. Αναφερόμενος στον Ματ Ντέιμον είπε ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος τον οποίο δεν έχει απατήσει ο Μπεν Αφλεκ, ενώ αποκάλεσε «καρφί» τον Σον Πεν για τη σύλληψη του μεγαλεμπόρου ναρκωτικών «Ελ Τσάπο». Για την Τζένιφερ Λόρενς και την Εϊμι Σούμερ σχολίασε ότι οι τίτλοι των ταινιών τους «Joy» και «Trainwreck» μοιάζουν με τα ονόματα των «δύο πιο αγαπημένων πορνών του Τσάρλι Σιν».

1 295

Για την Κέιτλιν Τζένερ είπε ότι τη χρονιά που πέρασε έγινε παράδειγμα για τους τρανσέξουαλ, αλλά δεν έκανε πολλά για τις γυναίκες οδηγούς, καυτηριάζοντας τον τρόπο που οδηγεί. Εριξε σπόντα και για τον Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι ανυπομονεί να απελάσει την Εύα Λονγκόρια και την Αμέρικα Φερέρα.

Ο παρουσιαστής δεν άφησε σε χλωρό κλαρί ούτε τον Μελ Γκίμπσον. Σχολίασε ότι παλιότερα ο ηθοποιός είχε παρεξηγηθεί με ατάκα του για το πρόβλημά του με το αλκοόλ. Τώρα όμως θα το έχει ξεχάσει, διότι «αυτό κάνει το αλκοόλ». Κλείνοντας την παράσταση είπε με νόημα ότι θα προτιμούσε να πιει αλκοόλ στο δωμάτιό του με τον Μελ Γκίμπσον παρά με τον… Μπιλ Κόσμπι, αφήνοντας υπονοούμενα για το σκάνδαλο σεξουαλικών κακοποιήσεων, στο οποίο έχει εμπλακεί ο τελευταίος.

10 4

Απρόοπτα

Από τη βραδιά δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει τιμητικό βραβείο για την καριέρα του, αλλά διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να διαβάσει τον λόγο του, καθώς είχε ξεχάσει τα γυαλιά του. Τη λύση έδωσε ο Τζέιμι Φοξ προσφέροντάς του τα δικά του. Τέλος, η Κέιτ Γουίνσλετ ήταν τόσο σίγουρη ότι δεν θα κέρδιζε βραβείο, ώστε αμέσως μετά την τελετή είχε κανονίσει συνεδρία μασάζ. «Τώρα πρέπει να το ακυρώσω» σχολίασε μετά την απονομή.

Η σέξι τουαλέτα της Jlo 

2 2103 79

Φωτιά στα… κίτρινα από την Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί όχι μόνο με τη σέξι εμφάνισή της, αλλά και με τα συνολικά 200 καρατίων διαμάντια που φορούσε.

Η 46χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο «Beverly Hilton» του Μπέβερλι Χιλς φορώντας κατακίτρινη τουαλέτα, δημιουργία του Ιταλού σχεδιαστή μόδας Τζιανμπατίστα Βάλι‎. Δεν ήταν όμως το ατέλειωτο σκίσιμο στο πλάι, το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, που τράβηξε τα βλέμματα. Ηταν τα κοσμήματά της. Από διαμάντια του οίκου Harry Winston ήταν φτιαγμένα τα σκουλαρίκια, τα δύο κολιέ, το βραχιόλι, καθώς και τα δυο δαχτυλίδια που φόρεσε η Jlo.

Τη δόξα της προσπάθησε να κλέψει Ελεν Μίρεν. Η 70χρονη ηθοποιός φαίνεται ότι πιστεύει επίσης πως τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, γι’ αυτό φόρεσε διαμαντένιο κολιέ και βραχιόλι του ίδιου οίκου, η αξία των οποίων υπολογίζεται στο 1.000.000 δολάρια (περίπου 920.000 ευρώ).

Οταν η Gaga έπεσε πάνω στον Ντι Κάπριο

7 38 1

Ενα απρόοπτο, από τα πολλά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια την απονομής των βραβείων, έστρεψε τα βλέμματα στη Lady Gaga. Κάτι η σαστισμάρα για το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε μίνι σειρά που μόλις είχε κερδίσει, κάτι οι συνέπειες από το αλκοόλ που έρρεε άφθονο στην τελετή, άρχισε να περπατάει σαν υπνωτισμένη ανάμεσα στα τραπέζια με τους καλεσμένους.
Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, που το διασκέδαζε, είχε κάνει το… λάθος να αφήσει το χέρι του «απροστάτευτο» στο πλάι της καρέκλας, με αποτέλεσμα η Lady Gaga να το πάρει… παραμάζωμα καθώς περνούσε. Το γέλιο κόπηκε στον ηθοποιό, δίνοντας τη θέση του σε μια γκριμάτσα έκπληξης.

Ο Ντένις με Louboutin

Οι γυναίκες σταρ έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εντυπωσιάσουν, μάλλον όμως πιο εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Ντένις Ο’ Χάρε4 36, ο οποίος εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά «American Horror Story: Hotel». Περπάτησε στο κόκκινο χαλί με πλατφόρμες Christian Louboutin, στο όνομα της τέχνης, αφού στη σειρά υποδύεται μια τρανσέξουαλ, που ονομάζεται Λιζ Τέιλορ.


ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Για τον κινηματογράφο:

Καλύτερης Δραματικής Ταινίας
«The revenant» («Η επιστροφή»)

Καλύτερης Κωμωδία/Μιούζικαλ
«The Martian» («Η διάσωση»)

Α’ Ανδρικού Ρόλου – Δράμα
Λεονάρντο ντι Κάπριο, «The revenant» («Η επιστροφή»)

Α’ Γυναικείου Ρόλου – Δράμα
Μπρι Λάρσον, «Room»

Α’ Ανδρικού Ρόλου – Κωμωδία/Μιούζικαλ
Ματ Ντέιμον, «The Martian» («Η διάσωση»)

Α’ Γυναικείου Ρόλου – Κωμωδία/Μιούζικαλ
Τζένιφερ Λόρενς, «Joy»

Β’ Ανδρικού Ρόλου
Σιλβέστερ Σταλόνε, «Creed» («Κριντ: Η γέννηση ενός θρύλου»)

Β’ Γυναικείου Ρόλου
Κέιτ Ουίνσλετ, «Steve Jobs»

Σκηνοθεσίας
Αλεχάντρο Ινιάριτου, «The revenant» («Η Επιστροφή»)

Καλύτερου Σεναρίου
Ααρον Σόρκιν, Steve Jobs

Καλύτερης Ταινίας – Animation
«Inside Out» («Τα μυαλά που κουβαλάς»)

Καλύτερης Μουσικής
Ενιο Μορικόνε – «The hateful eight» («Οι μισητοί οκτώ»)

Καλύτερου Τραγουδιού
«Writing’s on the Wall», «Spectre»

Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας
«Ο γιος του Σαούλ» (Ουγγαρία)

Για την τηλεόραση:

Καλύτερη Δραματική Σειρά
«Mr Robot»

Καλύτερη Κωμική Σειρά
«Mozart in the jungle»

Καλύτερου Ηθοποιού – Δράμα
Τζον Χαμ, «Mad Men»

Καλύτερης Ηθοποιού – Δράμα
Ταράτζι Χένσον, «Empire»

Καλύτερου Ηθοποιού – Κωμωδία
Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, «Mozart in the jungle»

Καλύτερης Ηθοποιού – Κωμωδία
Ρέιτσελ Μπλουμ, «Crazy ex-girlfriend»

Καλύτερης Τηλεταινίας ή Μίνι Σειράς
«Wolf Hall»

Καλύτερου Ηθοποιού σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία
Οσκαρ Αϊζακ, «Show me a hero»

Καλύτερης Ηθοποιού σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία
Lady Gaga, «American horror story»

Κατά την 73η τελετή απονομής των Bραβείων της Ενωσης Ξένων Ανταποκριτών ο Ντένζελ Ουάσινγκτον παρέλαβε το τιμητικό βραβείο «Cecil B. DeMille Award» για τη συνολική του προσφορά μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

{{-PCOUNT-}}51{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...