Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

Καντίρ και Βαντίγιο στη λίστα του Μιλοβάνοβιτς!

Η απόκτηση ακραίου μεσοεπιθετικού με έφεση στη δημιουργία παραμένει η άμεση προτεραιότητα της ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, και…

Η απόκτηση ακραίου μεσοεπιθετικού με έφεση στη δημιουργία παραμένει η άμεση προτεραιότητα της ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις από Ανδαλουσία… μεριά, και δη την ομάδα της Μπέτις. Στο ισπανικό κλαμπ αγωνίζονται οι Φουέντ Καντίρ και Aλβαρο Βαντίγιο, δύο παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από την «πιάτσα» των μάνατζερ, βρίσκονται -και μάλιστα καταλαμβάνουν περίοπτη θέση- στην ατζέντα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος έχει σχεδόν σε καθημερινή βάση «συνεργασία» (για τα μεταγραφικά) με τον Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Καντίρ είναι 32 ετών και αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Αυτή είναι η τρίτη σεζόν που φοράει τη φανέλα της Μπέτις, ενώ από το 2004 έως το 2013 έπαιζε στο γαλλικό πρωτάθλημα (διακρίθηκε με τη Βαλενσιέν, δεν τα κατάφερε τόσο καλά με τη Μαρσέιγ). Φημίζεται για την έφεσή του στο κάθετο ποδόσφαιρο, ενώ είναι 23 φορές διεθνής (2 γκολ). Η ηλικία του τον καθιστά προσιτό ακόμη και για την αγορά των δικαιωμάτων του, καθώς ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει στον μάνατζέρ του ότι βασική απαίτηση για ένα νέο συμβόλαιο είναι να έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής.

Ο Βαντίγιο παίζει στα αριστερά της επίθεσης και είναι μόλις 21 ετών. Είναι μέλος της α’ ομάδας της Μπέτις από το 2011, ενώ έχει παίξει με όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ισπανίας, πλην της εθνικής Ανδρών. Θεωρείται σπουδαία περίπτωση, και δεν υπάρχει ενδεχόμενο αγοράς του, αλλά ο δανεισμός του είναι το ζητούμενο, ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές (ο παίκτης να πάρει παιχνίδια στα πόδια του σε σταθερή βάση, και η «Ενωση» να ωφεληθεί από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του). Για τη θέση του επιθετικού ίσως υπάρξει… σίριαλ, καθώς ο Μακόλεϊ Κρισάντους, που έχει ενημερωθεί να ψάξει ομάδα, είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, δεδομένου ότι δύσκολα θα βρει νέα επαγγελματική στέγη που να του εξασφαλίζει 200.000 ευρώ ετησίως (αυτό συμβαίνει στην ΑΕΚ).

Οσο για το σημερινό (17.15) ματς με τον Λεβαδειακό (ρεβάνς για τους «16» του Κυπέλλου), ο Πογιέτ άφησε εκτός αποστολής τους Αρθο, Τζανετόπουλο, Κρισάντους, Ανάκογλου (δεν υπολογίζονται) και Γκάλο (ξεκούραση), ενώ σταθερά απών είναι ο τραυματίας Αλεν Μπαρόχα. Θα γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά με… μέτρο, ενώ δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Ντιέγκο Μπουονανότε στο αρχικό σχήμα.

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΠΕΚΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...