Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ποιος «τράβηξε» τα 230.000€ του 63χρονου ναυτικού

Οι αστυνομικοί ζήτησαν να ανοιχτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Οι αστυνομικοί ζήτησαν να ανοιχτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Τουλάχιστον δύο φαίνεται ότι ήταν οι δολοφόνοι του 63χρονου πρώην ναυτικού που βρέθηκε την Τρίτη νεκρός σε κατάσταση μουμιοποίησης (!) μέσα σε καταψύκτη στην Καλλιθέα, έναν χρόνο μετά την εξαφάνισή του.

ΑΠΟ ΤΟΝ Θ. Π. ΠΑΝΟΥ

Με τις υποψίες να βαρύνουν τη 45χρονη Βουλγάρα πρώην σύζυγό του, η οποία επίσης εξαφανίστηκε την ίδια περίοδο μαζί με το ανήλικο παιδί τους και τον γιο της, οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει την άρση απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών.
Προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος στο πρωτόγνωρο έγκλημα, οι Αρχές ψάχνουν απάντηση στο ερώτημα ποιος «τράβηξε» τα χρήματα του ευκατάστατου πρώην ναυτικού.

Σύμφωνα με καταθέσεις και μαρτυρίες συγγενών και φίλων του άτυχου Βασίλη Κ., που έχουν συγκεντρώσει οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής, προκύπτει ότι το 2005 ο πατέρας του 63χρονου είχε ανοίξει λογαριασμό στο όνομα του ανήλικου εγγονού του και είχε καταθέσει μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο φέρεται ότι ξεπερνούσε τα 230.000 ευρώ. Συνδικαιούχοι στον λογαριασμό ήταν οι γονείς του παιδιού, ενώ λέγεται ότι ο παππούς είχε γράψει στο εγγονάκι του και ένα οικόπεδο «φιλέτο» στη Γλυφάδα.

f2 57

Λίγο διάστημα μετά, όμως, επήλθε ρήγμα στις σχέσεις του ζευγαριού, κατά μία πληροφορία επειδή η Βουλγάρα ξόδευε αφειδώς χρήματα από τον λογαριασμό του παιδιού! Το 2008 το ζευγάρι χώρισε οριστικά, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια δικαστική οδύσσεια για την επιμέλεια του γιου τους, που αρχικά δόθηκε στην αλλοδαπή με την προϋπόθεση ότι δεν θα φύγει από την Ελλάδα και ότι το παιδί θα μένει με τον πατέρα του κάθε Σαββατοκύριακο.

Ομως το 2012 η 43χρονη έφυγε με τον γιο της για τη Βουλγαρία και είχε αρκετούς μήνες να δώσει σημεία ζωής. Υστερα από αυτό ο 63χρονος απευθύνθηκε εκ νέου στη Δικαιοσύνη, καθώς δεν έβλεπε το αγοράκι του, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της πρώην συζύγου του.

Η δικαστική  διαμάχη

Η Βουλγάρα συνελήφθη έναν μήνα μετά, όταν έφτασε από την πατρίδα της στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μαζί με το παιδί. Το αγοράκι είχε παραλάβει τότε ο πατέρας του και ξεκίνησε ένας νέος κύκλος δικαστικών αγωγών, η τελική απόφαση των οποίων ήταν να αναλάβει η μητέρα την επιμέλεια, χωρίς όμως να παρακωλύεται η επαφή του παιδιού με το πατέρα.

Το βράδυ του Ιανουαρίου του 2015, όταν ο 63χρονος εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ίχνη, φαίνεται ότι είχε πάει στο διαμέρισμα της οδού Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα που είχε νοικιάσει η 43χρονη πρώην σύζυγός του, με σκοπό να δει το παιδί τους και να συζητήσουν για το μέλλον του. Εναν χρόνο μετά βρέθηκε νεκρός μέσα στον καταψύκτη που βρισκόταν σε λειτουργία στο σαλόνι του διαμερίσματος. Τόσο η Βουλγάρα όσο και το παιδί που είχε αποκτήσει με το θύμα και ο μεγαλύτερος γιος της (περίπου 30 ετών) έχουν χαθεί από προσώπου γης.

Η επιχείρηση απόψυξης 

Ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε ο πρώην ναυτικός δεν έχει διευκρινιστεί, καθώς η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού που θα διενεργήσει τη νεκροτομή δεν έχει προχωρήσει τις διαδικασίες, αφού περιμένει να ξεπαγώσει με τη φυσική διαδικασία το πτώμα, ώστε να f7 1μην χαθούν, αν υπάρχουν, στοιχεία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 63χρονος βρέθηκε σε εμβρυακή στάση και ήταν δεμένος χειροπόδαρα με μονωτικές ταινίες. Οι δράστες είχαν τυλίξει το σώμα του με ένα σεντόνι, το οποίο φέρει κηλίδες αίματος στο ύψος του προσώπου και της πλάτης, το είχαν τυλίξει με νάιλον και το είχαν δέσει με τις ίδιες μονωτικές ταινίες! Μάλιστα, είχαν τοποθετήσει στο κεφάλι του μια νάιλον σακούλα, την οποία επίσης είχαν δέσει με μονωτική ταινία. Ο τρόπος με τον οποίο ήταν τυλιγμένο το πτώμα δείχνει ότι οι δολοφόνοι ήταν περισσότεροι από ένας!

Καθώς βασική ύποπτη θεωρείται η 45χρονη Βουλγάρα, οι υπόνοιες για την ταυτότητα του -τουλάχιστον ενός- συνεργού της πέφτουν στον μεγαλύτερο γιο της, που επίσης έχει εξαφανιστεί και εκτιμάται ότι βρίσκεται μαζί της στη Βουλγαρία.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...