Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Στενές επαφές της Στάη με τον Μουνδρέα

Οι μπηχτές του Θέμου για τη σχέση της με τον 76χρονο εφοπλιστή και οι σπόντες της για τον Λιάγκα

Οι μπηχτές του Θέμου για τη σχέση της με τον 76χρονο εφοπλιστή και οι σπόντες της για τον Λιάγκα

Το ειδύλλιο της Ελλης Στάη με τον Νίκο Μουνδρέα θεωρείται αυτήν τη στιγμή το νούμερο ένα gossip στην κοσμική Αθήνα. Μπορεί η γνωστή δημοσιογράφος και ο 76χρονος εφοπλιστής να μην έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε κανενός είδους επιβεβαίωση -ούτε, όμως, και διάψευση- της οργιώδους φημολογίας που τους ακολουθεί, ωστόσο κυκλοφορούν μαζί τακτικά σε στέκια της πρωτεύουσας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Μη φανταστείτε, όμως, ότι εμφανίζονται μόνοι οι δυο τους. Συνήθως συνυπάρχουν διακριτικά σε συντροφιές κοινών φίλων.

Μόνο μέσα στις γιορτές έγιναν αντιληπτοί από ανθρώπους της «Espresso» δύο φορές. Την πρώτη απολάμβαναν το φαγητό τους σε μοδάτο στέκι εντός στοάς, στην περιοχή του Συντάγματος, ενώ τη δεύτερη οι πληροφορίες τούς θέλουν να διασκέδασαν με τα τραγούδια του Βαγγέλη Κορακάκη σε γνωστό μαγαζί στην Κυψέλη. Ωστόσο, σε καμία από τις δύο περιπτώσεις η δημοσιογράφος και ο εφοπλιστής δεν έδωσαν δικαιώματα για σχόλια.

Ομως, η φύση της σχέσης που τους συνδέει αποτελεί εδώ και λίγο καιρό αγαπημένο θέμα συζήτησης στα κοσμικά πηγαδάκια. Μάλιστα, τώρα τελευταία ακούγεται πως τα παιδιά του εφοπλιστή έχουν αρχίσει να αντιδρούν στα κουτσομπολιά που κάνουν τον γύρο της Αθήναςqq 9 σχετικά με τον ίδιο και τη «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης. Αλήθεια ή ψέματα; Το σίγουρο είναι πως η Ελλη Στάη δεν έχει αποφασίσει να κάνει αποκαλύψεις – όχι ακόμη τουλάχιστον…

Στην προχθεσινή εμφάνισή της στην εκπομπή «ΟΛΑ πρώτη φορά» η δημοσιογράφος απέφυγε -τεχνηέντως- να σχολιάσει τα νέα δεδομένα στον ιδιωτικό βίο της. «Εχεις ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή; Και θέλω να σου πω να συμμαζευτείς λιγάκι…» της είπε με χιούμορ ο Θέμος Αναστασιάδης.

Βαρεμάρα

«Δεν συμμαζεύομαι. Τι εννοείς ένα καινούργιο προσωπικό κεφάλαιο; Τόσα πράγματα καινούργια κάνω. Σε βλέπω Λιάγκα σε λίγο. Θα έρθει η ώρα που θα σου πω! Τώρα δεν ήρθε η ώρα!» ήταν η απάντηση της δημοσιογράφου, η οποία συμπλήρωσε στη συνέχεια πως όταν η… βαρεμάρα τής χτυπήσει την πόρτα, κάνει αλλαγές τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της. «Οταν αρχίζω και βαριέμαι, καταλαβαίνω ότι κάτι έχει κάνει τον κύκλο του. Οτι κάτι δεν έχει πια να δώσει. Οσο περνάνε τα χρόνια γίνεται πιο επιτακτική η ανάγκη σου να ζεις πιο έντονα, όπως θέλεις εσύ και σύμφωνα με αυτό που είσαι εσύ» είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, σημειώνεται ότι ακόμη και η σελίδα της Ελλης Στάη στη Βικιπαίδεια αναφέρει πως η δημοσιογράφος «έχει σχέση με τον εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα από το 2015».

Ο Μανιάτης που σάλπαρε στη ναυτιλία

Με καταγωγή από την Τραχήλα, ένα όμορφο χωριό κοντά στη Μάνη, ο Νίκος Μουνδρέας θεωρείται από τους πιο ισχυρούς άντρες της ελληνικής ναυτιλίας. Ο πατέρας του, Γιώργος Μ. Μουνδρέας, δημιούργησε το 1916 την ομώνυμη ναυλομεσιτική εταιρία, την οποία διαχειρίστηκε στη συνέχεια ο ίδιος μαζί με τ’ αδέλφια του, εξελίσσοντάς τη σε G. Moundreas & Bros. Με σπουδές στο Πάντειο και τη Νομική και μεταπτυχιακό στο Λονδίνο, ο Νίκος Μουνδρέας ασχολήθηκε τόσο με τη ναυλομεσιτεία όσο και με την πλοιοκτησία.

ww 22

Το 1964 συνεργάστηκε με τον Νικόλαο Φράγκο, δημιουργώντας τη -σημαντική όπως αποδείχτηκε εταιρία- Good Faith Shipping, η οποία διαχειρίστηκε περισσότερα από 150 πλοία, ενώ στα τέλη του 1990 είχε εξελιχθεί στη μεγαλύτερη εταιρία του ελληνόκτητου στόλου. Μετά το 1980 ο Μουνδρέας επεκτάθηκε και αυτόνομα στην πλοιοκτησία, με τη NGM Shipping, ενώ μία δεκαετία αργότερα τα παιδιά του άρχισαν να συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτήν, η επόμενη γενιά Μουνδρέα.

Από τον γάμο του με τη Ναυσικά Μάρκουλη, η οποία έχει φύγει από τη ζωή, ο Νίκος Μουνδρέας απέκτησε τρία παιδιά, τον Γιώργο, τη Χαρίκλεια και τη Ναταλία. Ο γιος του εφοπλιστή παντρεύτηκε τον περασμένο Απρίλιο τη Χριστίνα Λεντούδη, κόρη του γνωστού επιχειρηματία. Παντρεμένες είναι όμως και οι αδελφές του νεαρού εφοπλιστή: Η Ναταλία Μουνδρέα έχει παντρευτεί τον Γιώργο Μπαρμπαλιά, γιο του εκλιπόντος γνωστού αρχιτέκτονα Ηλία Μπαρμπαλιά, και η Χαρίκλεια τον Ηλία Παπαϊωάννου, καθηγητή Οικονομικών στο Dartmouth και το Harvard, γιο του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...