Βελγικό reality σε ακατοίκητο ελληνικό νησί

Η Αλιμνιά επιλέχθηκε από ταξιδιωτικό πρακτορείο για να γυριστεί παιχνίδι επιβίωσης

Ενα ακατοίκητο ελληνικό νησί ανάμεσα στη Χάλκη και τη Ρόδο επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει τους λάτρεις της περιπέτειας που θα διαγωνιστούν στο παιχνίδι επιβίωσης «The Island», το οποίο ετοιμάζει το βελγικό τουριστικό πρακτορείο Beyond Borders.

Η Αλιμνιά (ή Αλιμιά) των Δωδεκανήσων έχει ενθουσιάσει με την άγρια ομορφιά του τον επικεφαλής του πρακτορείου Γιόρις Μέερμανς, που το επισκέφθηκε μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου Μαριέτα Παπαβασιλείου και τον δήμαρχο Χάλκης Μιχάλη Πατρό.

Μεγαλεπίβολο concept

Οπως διαπίστωσε, πληροί τις προδιαγραφές που απαιτούνται για να υλοποιηθεί το μεγαλεπήβολο concept και αναμένεται να συναρπάσει και τους διαγωνιζομένους. «Το Beyond Borders είναι ένα νέο και φιλόδοξο τουριστικό πρακτορείο που εγκαινιάζει concepts ταξιδιών περιπέτειας, τα οποία δεν υπάρχουν αλλού στην Ευρώπη» είπε ο κ. Μέερμανς και πρόσθεσε: «Ξεκινώντας από το δικό μας πάθος για την περιπέτεια και έχοντας αποκτήσει μεγάλη ταξιδιωτική πείρα την τελευταία δεκαετία, δημιουργήσαμε τρία διαφορετικά projects.

Το πρώτο ονομάζεται “The Island”. Η βασική ιδέα είναι να αφήσουμε μία ομάδα 20 διαγωνιζομένων για 10 ημέρες σε ένα ακατοίκητο νησί. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να περάσουν διάφορες δοκιμασίες επιβίωσης, όπως π.χ. να φτιάξουν καταφύγιο, να βρουν τροφή κ.λπ., για να συγκεντρώσουν πόντους ή να κερδίσουν κάποια από τα μικρά έπαθλα του παιχνιδιού, όπως μία διανυκτέρευση σε άνετο κατάλυμα σε διπλανό νησί ή φρέσκο φαγητό. Ο διαγωνιζόμενος που θα έχει τους περισσότερους πόντους έπειτα από 10 ημέρες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο».

Πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα δοθεί μεγάλη δημοσιότητα στο Βέλγιο και στην Ολλανδία, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των ΜΜΕ. Το ενδιαφέρον από υποψήφιους διαγωνιζομένους είναι τόσο μεγάλο, που, αν οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τον αναμενόμενο αριθμό, δεν αποκλείεται το παιχνίδι να διεξαχθεί περισσότερες από μία φορές στην Αλιμνιά!


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ