Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Κάηκε ζωντανός

67χρονος εγκλωβίστηκε στις φλόγες. Εμενε με τον αδελφό του και τη νύφη του. Επί 19 χρόνια δεν είχαν ρεύμα!

67χρονος εγκλωβίστηκε στις φλόγες. Εμενε με τον αδελφό του και τη νύφη του. Επί 19 χρόνια δεν είχαν ρεύμα!

Στις φλόγες εγκλωβίστηκε, λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, ένας 67χρονος, ο οποίος βρέθηκε χθες απανθρακωμένος, μετά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου.

Ο άτυχος άνδρας συγκατοικούσε με τον αδελφό του και τη νύφη του και, κατά πληροφορίες, ζούσαν δίχως ηλεκτρικό ρεύμα επί 19 χρόνια!

f2 58

Ηταν λίγο πριν από τις 8.00 το πρωί, όταν οι περίοικοι ξύπνησαν από την έντονη μυρωδιά και αντίκρισαν μαύρους καπνούς και φλόγες να ξεπηδούν από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, στην πολυκατοικία της οδού Αμφιγενείας. Αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, που έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά και ξεκίνησε την κατάσβεση, ενώ οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει την περιοχή και απομάκρυναν τους ενοίκους της πολυκατοικίας, καθώς είχαν ενημερωθεί ότι στο διαμέρισμα υπήρχαν φιάλες και λάμπες υγραερίου, με συνέπεια να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος έκρηξης.

Μόλις οι πυροσβέστες πληροφορήθηκαν ότι στο διαμέρισμα ζουν τρία άτομα, ένα από τα οποία με προβλήματα υγείας, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο εσωτερικό, απ’ όπου απεγκλώβισαν τον 54χρονο και τη 43χρονη σύζυγό του, οι οποίοι είχαν υποστεί εγκαύματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Απανθρακωμένος

Ομως, ο 67χρονος αδελφός του πρώτου, ο οποίος φιλοξενούνταν στο σπίτι, βρέθηκε απανθρακωμένος στο σαλόνι του σπιτιού, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Μη μπορώντας να κινήσει το ένα του πόδι, δεν κατάφερε να απομακρυνθεί από την εστία της φωτιάς και παγιδεύτηκε στις φλόγες. Ολα δείχνουν ότι ο αδελφός και η νύφη του επιχείρησαν να τον τραβήξουν μακριά από τις πύρινες γλώσσες, αλλά στην προσπάθειά τους κινδύνευσαν και οι ίδιοι να καούν ζωντανοί.

f3 38

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά πιθανότατα να προκλήθηκε από τη φιάλη γκαζιού που χρησιμοποιούσαν για να μαγειρεύουν. Από το 1997 και μετά δεν είχαν συμβόλαιο με τη ΔΕΗ για ηλεκτροδότηση, όπως επιβεβαιώνει μια συγγενής τους, που κατοικεί σε κοντινή απόσταση: «Δεν είχαν ρεύμα. Οχι τώρα, αλλά πολλά χρόνια. Οταν έφυγε η Πυροσβεστική, ανέβηκα πάνω και είδα ότι το ένα δωμάτιο είναι κατεστραμμένο. Προφανώς, εκεί βρήκαν νεκρό τον Νικόλα» είπε.

Ο τραγικός θάνατος του 67χρονου συγκλόνισε τους κατοίκους της περιοχής. «Δεν παραπονιόταν ποτέ για τα προβλήματα που είχε, χαμογελούσε, ήταν ευγενικός και όλη η γειτονιά τον στήριζε, όπως μπορούσε» είπε στην «Espresso» γείτονας της οικογένειας. «Το πρωί έπινε εδώ το καφεδάκι του» σημείωσε o ιδιοκτήτης του φούρνου από τον οποίο περνούσε κάθε πρωί ο 67χρονος και πρόσθεσε: «Το ξέραμε όλοι ότι είχε οικονομικά προβλήματα. Ομως, έβλεπες ότι δεν το έβαζε κάτω και πάντα ήταν με μια καλή κουβέντα στο στόμα για όλους».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...