Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Επαιξε με τη φωτιά!

Ο ΠΑΟ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ (1-0) ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ – ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2-0 ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Επαιζε όσο αρκούσε για να περάσει ένα άνετο απόγευμα ο Παναθηναϊκός, όμως, ένα γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα στις καθυστερήσεις, πάγωσε τους «πράσινους».

Ο Φερφελής ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτσόλη στο 93’, για να ακολουθήσει μια ακόμη φάση -η τελευταία του ματς- για τους Γιαννιώτες, που είδαν τον Σκόνδρα να πιάνει την άστοχη κεφαλιά και να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία πρόκρισης για τους φιλοξενούμενους.

Τελικά, ο Παναθηναϊκός έβγαλε την… υποχρέωση αποφεύγοντας ένα κάζο όπως το περσινό (Ιανουάριος 2015), όταν δέχτηκε γκολ στα τελευταία λεπτά του επαναληπτικού με την Ξάνθη στη Λεωφόρο, και, με εκείνη την ήττα του με 1-0, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Το χθεσινό 1-0 υπέρ του ΠΑΣ δεν του δημιούργησε κανένα πρόβλημα (οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο ματς στα Γιάννινα), αλλά χάλασε την (αρκετά) καλή εικόνα που είχε σχηματίσει η ομάδα του Στραματσιόνι στα τελευταία της παιχνίδια.

«Ηταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Αντί το παιχνίδι να λήξει 3-0, έληξε 0-1. Οταν κάνεις 10 με 12 ευκαιρίες και δεν τις τελειώνεις, θα κινδυνεύσεις. Πρέπει να είμαστε πιο άγριοι στο παιχνίδι μας. Σήμερα (σ.σ.: χθες) ήμασταν μαλακοί» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός, τονίζοντας για τη συνέχεια: «Δεν ανησυχούμε όμως, είμαστε ο Παναθηναϊκός, και οι άλλοι θα πρέπει να ανησυχούν για εμάς».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Νάνο, Ζέκα, Λουντ, Αμπέντ (69’ Λαγός), Καλτσάς, Μπεγκ (80’ Μπουμάλ), Κλωναρίδης (69’ Πέτριτς).

ΠΑΣ: Βελλίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (75’ Φερφελής), Καρανίκας, Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Ηλιάδης (52’ Γιάκος), Ακόστα, Ιλιτς (60’ Νικολιάς), Μανιάς.

Ο Παναθηναϊκός πήρε επισήμως θέση για την υπόθεση που αφορά τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, υποστηρίζοντας ότι όλα εξαρτώνται από τον Αντρέα Στραματσιόνι και ότι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο από τη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του ο παίκτης με τον Ολυμπιακό.

«Το χρονικό σημείο που θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία θα επιλεγεί από τον Παναθηναϊκό, και το κριτήριο θα είναι αποκλειστικά η κρίση του προπονητή της ομάδας σχετικά με την αγωνιστική ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ ακολουθούν βολές εναντίον της πειραιώτικης ΠΑΕ: «Η ενέργεια του Ολυμπιακού να βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο ενός νεαρού Ελληνα ποδοσφαιριστή τον οποίο δεν υπολογίζει, σε μια προσπάθεια να εμποδίσει την εξέλιξη της καριέρας του, δεν είναι ικανή να εμποδίσει τον Παναθηναϊκό».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...