«Κλικ» στον έρωτα για τη Μαίρη Βιδάλη

Διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της και δεν το κρύβει. Η Μαίρη Βιδάλη έχει βρει στήριγμα σε έναν ώριμο και γοητευτικό άντρα, με τον οποίο είναι μαζί περίπου δέκα χρόνια.

Διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της και δεν το κρύβει. Η Μαίρη Βιδάλη έχει βρει στήριγμα σε έναν ώριμο και γοητευτικό άντρα, με τον οποίο είναι μαζί περίπου δέκα χρόνια.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ  

Πρόκειται για τον Γιώργο Δανεσή, το οποίο τελευταία είδαμε στο πλευρό της ηθοποιού τόσο στην κηδεία της Αννας Συνοδινού όσο και στην πρεμιέρα της παράστασης «Η αντοχή των υλικών» στο θέατρο Altera Pars. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο Γ. Δανεσής είναι διευθυντής φωτογραφίας και έχει αναλάβει το θέατρο Διάχρονο της αγαπημένης του, στον Νέο Κόσμο, ενώ είναι υπεύθυνος για τους φωτισμούς σχεδόν όλων θεατρικών παρατάσεων που η ηθοποιός ανεβάζει κάθε χρόνο.

Απέκτησε τρία παιδιά

Η Μαίρη Βιδάλη, που έχει κάνει δύο γάμους, από τους οποίους απέκτησε τρία παιδιά (τον Ανδρέα από τον πρώτο με τον ηθοποιό Κώστα Καστανά και τους Κάρολο και Ευγενία από τον δεύτερο σύζυγό της και διοργανωτή συναυλιών Ανδρέα Καραχάλιο), έχει βρει την ισορροπία στα προσωπικά της και αυτό οφείλεται στο ότι για πρώτη φορά έχει βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο ταιριάζει πολύ και αγαπάει τα ίδια πράγματα με εκείνη. Μεταξύ αυτών το θέατρο, τα ταξίδια και «η διά βίου μάθηση», όπως χαρακτηριστικά λέει την αγάπη της να μαθαίνει διαρκώς.

Να πούμε ότι αυτή τη σεζόν η Μ. Βιδάλη ανεβάζει τον εκπληκτικό θεατρικό μονόλογο «Λέλα Κραγιάννη – Η μάνα της Αντίστασης» του Γιώργου Α. Χριστοδούλου, σε σκηνοθεσία Γιώτας Κουνδουράκη, κρατώντας και τον πρωταγωνιστικό ρόλο και συγκεντρώνοντας θετικά σχόλια από το κοινό και τους κριτικούς. Επίσης στο Διάχρονο παίζεται και το έργο «Χωρίς όρια» του Γιώργου Βασιλειάδη, σε δική του σκηνοθεσία και με τη Μαίρη Ευαγγέλου στον βασικό ρόλο, η οποία επανήλθε στη σκηνή ύστερα από πολλά χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.