Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο «ταχυδρόμος» κουβαλάει το δικό του «βαρύ» πακέτο

Ο Δημήτρης Δερμετζόγλου που συνεργάζεται (στο πλατό) με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει για τις δικές του μεγάλες οικογενειακές περιπέτειες

«Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά κι απ’ τα πολλά στα λίγα» βρέθηκε, λόγω της οικονομικής κρίσης, ο ταχυδρόμος της εκπομπής «Πάμε πακέτο». Ο Δημήτρης Δερμετζόγλου θα μπορούσε κάλλιστα να φιλοξενηθεί στο πλατό και να διηγηθεί στη Βίκυ Χατζηβασιλείου και στο τηλεοπτικό κοινό την ιστορία του, αλλά και το «γύρισμα» της τύχης που τον ανάγκασε από ένα καλομαθημένο, ευκατάστατο παιδί που ήταν να ωριμάσει απότομα και να κάνει δύο δουλειές προκειμένου συντηρήσει την οικογένειά του.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ο 31 ετών Δημήτρης είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών, ενώ πριν αρχίσει τις σπουδές του εργαζόταν ως μοντέλο κάνοντας διαφημίσεις για γνωστά σοκολατάκια αλλά και για εταιρία κινητής τηλεφωνίας, συμμετέχοντας παράλληλα σε φωτογραφήσεις και editorial μόδας. Τα παιδικά χρόνια του ήταν ξένοιαστα, ζούσε πλουσιοπάροχα, 4rfewrgs 3οι γονείς του πρόσφεραν τα πάντα σ’ εκείνον και στον αδερφό του Διονύση, μέχρι που η κρίση χτύπησε την πόρτα της οικογένειας και μάλιστα με «άγριο» τρόπο.

«Οταν το 2010 άρχισαν να πηγαίνουν τα πράγματα άσχημα, η επιχείρησή μας με κατασκευές στεγάστρων και ειδών σκίασης έκλεισε και βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Ξαφνικά, μέσα σε μια μέρα, βρέθηκα ξεκρέμαστος. Ηταν σοκαριστικό, γιατί αλλιώς είχα μάθει. Ο αδερφός μου εκείνη την περίοδο ήταν στον στρατό και ο μόνος που δούλευε κι έφερνε ένα εισόδημα στο σπίτι ήμουν εγώ. Ολο το βάρος έπεσε πάνω μου» αναφέρει ο Δημήτρης στην «Espresso».

Αφού συνειδητοποίησε τα νέα δεδομένα στη ζωή του, ο νεαρός έψαξε για δουλειά. «Βρέθηκα σε μια εταιρία με υφάσματα, όπου εργάζομαι μέχρι σήμερα, ενώ έπειτα από τέσσερις μήνες κατάφερα να γίνω ο ταχυδρόμος του “Πακέτου”. Τα εξωτερικά γυρίσματα είναι πάντα πρωί, οπότε αν δεν μπορώ να τα συνδυάσω, παίρνω άδεια» επισημαίνει.

Το «χτύπημα» στην οικογένεια δεν ήταν όμως μόνο οικονομικό. Οι γονείς του νεαρού χώρισαν και ο πατέρας του έφυγε για τη Σμύρνη -γνωρίζει άλλωστε τουρκικά-, όπου προσλήφθηκε ως σύμβουλος σε επιχείρηση. Μάλιστα ο Δημήτρης τον επισκέφτηκε τα Χριστούγεννα, ώστε να περάσουν μαζί τις γιορτές. «Τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο, ωστόσο κανείς δεν χάνεται. Ολοι με προσπάθεια και καλή θέληση βρίσκουν τον δρόμο τους».

Στην περίπτωση που του ζητούσαν στείλει εκείνος το δικό του «Πακέτο», ο Δημήτρης έχει ήδη έτοιμο τον… παραλήπτη. «Θα έστελνα στη Βίκυ Χατζηβασιλείου για να της πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για τη βοήθειά της, που με επέλεξε για τον ρόλο του ταχυδρόμου. Της οφείλω ευγνωμοσύνη, επειδή δεν είχα ούτε την προϋπηρεσία ούτε και τις γνωριμίες για να μπω στον χώρο».

Με την 70χρονη

Παρά την απειρία του, ο Δημήτρης τα έχει καταφέρει μια χαρά ως ταχυδρόμος. «Μέχρι σήμερα έχω παραδώσει περίπου 120 “πακέτα”. Η πιο συγκινητική περίπτωση ήταν εκείνη μιας 70χρονης κυρίας που είχε δώσει τον γιο της για υιοθεσία χωρίς να το θέλει. Δεν έφτιαξε ποτέ τη ζωή της, γιατί το είχε μεγάλο βάρος. Οταν τη συνάντησα, υποψιάστηκε πως το “πακέτο” είναι από εκείνον. Αυτό το συναίσθημα που έβγαλε ήταν πολύ ιδιαίτερο και με άγγιξε» λέει και αποκαλύπτει πως έχει κρατήσει επαφή με ανθρώπους που πέρασαν από την εκπομπή.

Στην προσωπική του ζωή ο Δημήτρης είναι δεσμευμένος και, όπως λέει, στην κοπέλα του την Ελένη θα έστελνε «πακέτο» μόνο για κάτι πολύ ιδιαίτερο. «Οπως, ας πούμε, για πρόταση γάμου, κάτι που έχει τύχει να γίνει και στην εκπομπή» καταλήγει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...