Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Χάρι της Αγγλίας ζευγάρι με την εγγονή του τέως βασιλιά

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αυστραλιανού περιοδικού «New Idea», ο πρίγκιπας της Αγγλίας είναι ζευγάρι με τη 19χρονη Ολυμπία Μαρία

Ο παππούς του είναι Ελληνας και εκείνος έχει δείξει πολλές φορές πως διαθέτει ελληνικό ταμπεραμέντο, αφού κάνει τα πάντα με πάθος, φέρνοντας πολλές φορές σε δύσκολη θέση το Μπάκιγχαμ.

Κανένας δεν κατάφερε έως τώρα να τον βάλει σε τάξη. Ομως, μια Ελληνίδα μπορεί να τον πάει στην εκκλησία, βάζοντας τέρμα στις «αταξίες» του.
Δεν είναι άλλος από τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος μπορεί να βγήκε την περασμένη εβδομάδα με δύο πρώην του, μάλλον όμως ήταν από εκείνες τις «αποχαιρετιστήριες» εξόδους, καθώς η καρδιά του φαίνεται ότι χτυπά -και μάλιστα γρήγορα- για την Ολυμπία Μαρία την εγγονή του τέως βασιλιά της Ελλάδος, Κωνσταντίνου. Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ είναι το νέο πάθος του δευτερότοκου γιου του Καρόλου. Και για όσους δεν γνωρίζουν, το ζεύγος έχει και συγγενική σχέση, καθώς ο Χάρι είναι θείος της Ολυμπίας Μαρίας , μιας και ο πατέρας του (πρίγκιπας Κάρολος) είναι τρίτος ξάδερφος με τον παππού της (Κωνσταντίνο).

rwqrqwr

Το ειδύλλιο έφερε στο φως το αυστραλιανό περιοδικό «New Idea», που αναφέρει πως το «προξενιό» του 31χρονου πρίγκιπα και της πανέμορφης ξανθιάς socialite έκανε η ξαδέρφη του Χάρι, Βεατρίκη, που επίσης είναι «θεία» της Ολυμπίας Μαρίας.

«Ο Χάρι έχει πέσει με τα μούτρα σ’ αυτήν τη σχέση» αναφέρει το δημοσίευμα, επικαλούμενο άτομο από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο εγγονός του δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππου είναι βαριά ερωτοχτυπημένος.

Το ζευγάρι φαίνεται να έχει βγει έως τώρα πολλά ραντεβού και να ετοιμάζει απόδραση για σκι στην Ελβετία πριν από το Πάσχα. Πάντα κατά το «New Idea», ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον ξέρουν βεβαίως για τη σχέση αυτή και θεωρούν πως η Ολυμπία Μαρία είναι ό,τι πρέπει για τον Χάρι, καθώς είναι «η καλύτερη φιλενάδα που είχε ποτέ».

Ο αδελφός του ερωτευμένου Χάρι δεν μπορεί να πιστέψει πως ο «άτακτος» της οικογένειας είναι τόσο ευτυχισμένος από τη σχέση του, με αποτέλεσμα να είναι πια «ήσυχος».

Τα ανάκτορα του Κένσινγκτον, το παλάτι δηλαδή του πρίγκιπα Κάρολου, φυσικά γνωρίζουν τη σχέση, ωστόσο εκπρόσωπος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, όταν ρωτήθηκε.

Αντίδραση

Και είναι αναμενόμενη μια τέτοια αντίδραση, δεδομένου ότι δεν υπάρχει τίποτα επίσημο για να ανακοινωθεί – προς το παρόν, τουλάχιστον.

Το βέβαιο είναι ότι η 19χρονη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για τον πρίγκιπα, αφού τα 12 χρόνια που τους χωρίζουν δεν είναι τόσο σημαντικά. 3Αντίθετα, και οι δύο προέρχονται από «ίδιους» κόσμους, ξέροντας όχι μόνο από «πρωτόκολλο» και savoir vivre, αλλά και για το παρελθόν των δύο οικογενειών, που λόγω της συγγένειάς τους είναι κοινό σε πολλά σημεία.

Ποιος ξέρει, ίσως η Ολυμπία Μαρία ακολουθήσει τα χνάρια του δούκα Φίλιππου, που παντρεύτηκε τη βασίλισσα Ελισάβετ. Και ίσως έτσι «κλείσει» ένας ελληνικός κύκλος στον Οίκο των Ουίνδσορ.

Βρεατανική υπόκλιση για το πολυτάλαντο «it girl»

Τον τίτλο του πιο προσοντούχου κοριτσιού στον κόσμο «απένειμε» στην Ολυμπία Μαρία το «Tatler», πριν από σχεδόν δύο χρόνια. Το περιοδικό, που είναι καθρέφτης της υψηλής κοινωνίας της Βρετανίας, έκανε πρωτοσέλιδο και πολυσέλιδο αφιέρωμα στην εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία ανεβαίνει «τρέχοντας» τα σκαλιά του διεθνούς jet set όχι μόνο λόγω των γονιών της Παύλου και Μαρί Σαντάλ, αλλά και χάρη σε όσα η ίδια έχει ήδη καταφέρει. Με σπουδές υποκριτικής, ιστορίας της τέχνης, γραφιστικής και φωτογραφίας, η μόλις 19 ετών καλλονή είναι το «it girl» της Βρετανίας. Γεννημένη στη Νέα Υόρκη και μεγαλωμένη στο Λονδίνο, η μοναχοκόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ μένει ακόμα στο πατρικό της σπίτι. Μάλιστα, αν και θα μπορούσε να είναι επηρμένη, έχει επιλέξει να πατάει γερά στα δικά της πόδια και να δουλεύει σκληρά για να πετύχει ό,τι βάζει ως στόχο.

Οι διακοπές

Οσο για την καθημερινότητά της στο σπίτι, τη μοιράζεται με τους γονείς της και τους τέσσερις μικρότερους αδελφούς της, τον 16χρονο Κωνσταντίνο – Αλέξιο, τον 14χρονο Αχιλλέα – Ανδρέα, τον 10 ετών Οδυσσέα – Κίμωνα και τον 6χρονο Αριστείδη – Σταύρο. Η 19χρονη socialite κινείται με άνεση στον χώρο των celebrities, με τον φακό να την απαθανατίζει σε πολλά events, μεταξύ των οποίων και η πρόσφατη επίδειξη του Βαλεντίνο στο Παρίσι, όπου η Ολυμπία Μαρία καθόταν στην πρώτη σειρά, δίπλα στην Εμα Γουότσον. Οσο για τις διακοπές της, η αλήθεια είναι πως έχει να διαλέξει ανάμεσα σε Μπαχάμες και Ελλάδα, για τα καλοκαίρια, ενώ τον χειμώνα την περιμένει η οικογενειακή κατοικία στο Γκστάαντ της Ελβετίας, εκεί όπου πριν από σχεδόν 22 χρόνια ο μπαμπάς της έκανε πρόταση γάμου στη μαμά της. 

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...