Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Νύχτες αμαρτίας με 14χρονη

Χειροπέδες σε 56χρονο πατέρα δύο αγοριών, ο οποίος ψαχνόταν σε site γνωριμιών! Κατηγορείται για αποπλάνηση, ενώ ισχυρίζεται ότι τον παγίδευσε η μικρή

Με χειροπέδες βρέθηκε στην Ασφάλεια ένας 56χρονος τραπεζικός, παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών που φοιτούν στο πανεπιστήμιο, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για πορνογραφία ανηλίκων, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων και αποπλάνηση παιδιών, για τις νύχτες αμαρτίας που πέρασε με μία 14χρονη! Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το άρθρο!

Διαβάστε την Espresso που κυκλοφορεί online, εδώ!

Διαβάστε επίσης:

▷ Ο Χάρι της Αγγλίας ζευγάρι με την εγγονή του τέως βασιλιά

▷ Για τέταρτη φορά γαμπρός ο Βουτσάς

▷ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΜΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗΣ! «Ευτυχώς που έπεσα πάνω στον Μπουλά»

▷ Πολύς λαός στο «αντίο» της Ανθής

Χρυσό κουφέτο με τον Σεφερλή 

30.01.2016 espresso weekend m

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός 49χρονου ιδιοκτήτη ταβέρνας και ξενοδοχείου στην Αράχοβα, που προσπάθησε να αποπλανήσει την ίδια μαθήτρια! Ο 56χρονος διευθυντής τραπεζικού υποκαταστήματος «ψαχνόταν» σε site γνωριμιών, όπως και ο 49χρονος. Σύμφωνα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο τραπεζικός ισχυρίστηκε ότι όλα άρχισαν πριν από περίπου ενάμιση μήνα, όταν ήρθε σε επαφή με την 14χρονη χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο. Κατά τους ισχυρισμούς του, δεν γνώριζε ότι το αντικείμενο του πόθου του ήταν 14 χρόνων, γιατί του εμφανίστηκε ως 16χρονη, όταν αποδέχτηκε το αίτημα φιλίας του.

Οπως περιέγραψε, σύντομα πέρασαν από την απλή συνομιλία στην ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων και γυμνών φωτογραφιών! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος και η μαθήτρια συναντήθηκαν πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας και κατέληξαν σε ξενοδοχείο της παραλιακής λεωφόρου, όπου ο άνδρας κατηγορείται ότι είχε τουλάχιστον δύο φορές ερωτική επαφή με τη μαθήτρια. Ο ίδιος, κατά πληροφορίες, υποστήριξε ότι αυτό έγινε με τη συγκατάθεση της 14χρονης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς της ανήλικης άρχισαν να προβληματίζονται από τις αλλαγές στη συμπεριφορά της κόρης τους, που είχε κλειστεί στον εαυτό της, παραμελούσε τα μαθήματά της και απομονωνόταν με τις ώρες στο δωμάτιό της, όπου ασχολούνταν μόνο με το κινητό τηλέφωνό της.

Ασεμνες πόζες

Οταν έψαξαν το κινητό και τον υπολογιστή της, πάγωσαν, καθώς τα βρήκαν γεμάτα από ερωτικά μηνύματα και οπτικό υλικό με άσεμνες πόζες, τα οποία αντάλλασσε η κόρη τους με τον 56χρονο τραπεζικό και τον 49χρονο! Μέσα στην απελπισία τους, οι γονείς απευθύνθηκαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ο τραπεζικός φέρεται ότι υποστήριξε πως η μικρή τον παγίδευσε, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα «θέλγητρά» της! Αυτή αναμένεται να είναι και η υπερασπιστική γραμμή του, καθώς τα 16 έτη είναι τα όρια που θέτει ο νόμος για την ενηλικίωση όσον αφορά την επιλογή συντρόφου. Από την άλλη πλευρά, οι γονείς της μαθήτριας τον κατηγορούν ότι παραπλάνησε και αποπλάνησε την κόρη τους, γνωρίζοντας την ηλικία της.

Να συναντηθούν προκειμένου να έλθουν σε σεξουαλική επαφή πρότεινε με μήνυμα στην ανήλικη και ο 49χρονος επιχειρηματίας από την Αράχοβα, το αίτημα φιλίας του οποίου έκανε δεκτό η 14χρονη στο site γνωριμιών (όπου διατηρεί προφίλ από τα τέλη Δεκεμβρίου 2015). Ομως η ίδια αρνήθηκε τη συνάντηση.

Αστυνομικός πίεζε ανήλικη για σεξ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας 27χρονος αστυνομικός, που αποδείχθηκε ότι αντάλλασσε γυμνές φωτογραφίες με μια μαθήτρια και, μάλιστα, την πίεζε να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από καταγγελία που έκανε η μητέρα της 14χρονης, όταν διαπίστωσε έντρομη ότι στο facebook φιγουράρει σε κοινή θέα η γυμνή φωτογραφία της κόρης της! Αμέσως άρχισαν έρευνες για το συγκεκριμένο προφίλ και, όταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα στοιχεία του κατόχου του, έμειναν έκπληκτοι. Οπως διαπίστωσαν, ένας συνάδελφός τους, που εμφανιζόταν ως 24χρονος, συνομιλούσε με την ανήλικη και την είχε πείσει να του αποστείλει γυμνές φωτογραφίες της.

Μάλιστα, φέρεται ότι πίεζε το κορίτσι να τον επισκεφθεί στο σπίτι του, ώστε να έχουν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται και δύο αλλοδαποί, 38 και 39 ετών, που επίσης συνομιλούσαν με την ίδια μαθήτρια και την είχαν πείσει να τους στείλει γυμνές φωτογραφίες της.

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...