Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

ΜΑΡΩ ΛΥΤΡΑ: «Εχω βάσανα!»

Η τραγουδίστρια (που ζει στο Μόντρεαλ) μιλά για τις αποτυχημένες εξωσωματικές και το μετατραυματικό στρες μετά τον χαμό του σκύλου της

34edwae 2Απολύθηκε από την κλινική όπου δούλευε, προσπάθησε τρεις φορές να αποκτήσει παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά απέτυχε, ενώ μια απώλεια της προκάλεσε μετατραυματικό στρες που ακόμη προσπαθεί να ξεπεράσει. Ποιος είπε πως η ζωή της Μάρως Λύτρα στον Καναδά μοιάζει με παραμύθι;

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Θα μπορούσα να ισχυρίζομαι πως τα περνάω… ζάχαρη, όπως κάνουν πολλοί καλλιτέχνες κοροϊδεύοντας τον κόσμο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έχω μάθει να λέω πάντα την αλήθεια μου» εξηγεί στην «Espresso» η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από το «Fame Story 2» απασχολώντας τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου για περίπου μια δεκαετία. «Θα ήθελα πολύ να ήταν παραμυθένια η ζωή μου στο Μόντρεαλ, αλλά δεν είναι. Πέρασα δύσκολα. Ακόμα είναι δύσκολα…» συνεχίζει.

Επιστρέφοντας στον Καναδά στα τέλη του 2011 η Μάρω γύρισε σελίδα στη ζωή της. Επιασε δουλειά ως νοσοκόμα σε μια κλινική, αξιοποιώντας έτσι το πτυχίο της και γνώρισε τον επιχειρηματία Theo Pappas (Θεόφιλος Παπαδόπουλος), με τον οποίο έκανε σχέση. «Ημουν τυχερή που συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο, αλλά ο δρόμος μου γενικότερα δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα» σημειώνει. Πατέρας τριών παιδιών από τον πρώτο γάμο του, ο Theo ζήτησε σύντομα από τη Μάρω να μοιραστούν την ίδια στέγη κι εκείνη δέχτηκε. Η σχέση της με τα παιδιά του Paul, John και Amber υπήρξαν από την αρχή άριστες. Ολα φάνταζαν ιδανικά. Το μόνο που έλειπε ήταν ένα δικό τους μωρό.

«Ηθελα ένα παιδί με τον Τεο»

«Προσπάθησα πολύ ν’ αποκτήσω παιδί, αλλά δεν τα κατάφερα. Εκανα τρεις εξωσωματικές και δεν πέτυχε καμία, δυστυχώς. Το σώμα μου καταπονήθηκε με όλες αυτές τις ορμόνες που χρειάστηκε να πάρω. Επίσης έπεσα πολύ ψυχολογικά. Ο Theo είναι δυναμικός, υποστηρικτικός 34edwae 4και υπομονετικός. Με αγαπάει και τον αγαπώ, είμαστε καλά ως ζευγάρι και την οικογένειά του προσπαθώ να την κάνω και δική μου. Ομως στην πραγματικότητα είναι τα παιδιά μιας άλλης γυναίκας. Ναι, τ’ αγαπάω πάρα πολύ, αλλά θα ήθελα και δικά μου παιδιά» εξομολογείται η τραγουδίστρια, η οποία τον περασμένο Σεπτέμβριο ήρθε αντιμέτωπη με μια απώλεια που τη συγκλόνισε.

«Ερχόμενη στον Καναδά πριν από τέσσερα χρόνια νόμιζα πως θα βρω γαλήνη κοντά στη μητέρα μου, την οποία λατρεύω. Δυστυχώς, συνέβησαν κι εδώ άσχημα πράγματα. Στις 6 Σεπτεμβρίου σκοτώθηκε ο σκύλος μου, ο Τσίγκα, στον οποίο είχα τεράστια αδυναμία. Βασικά, τον είχα σαν παιδί μου.

Ο θάνατός του με έκανε 34edwae 1να χάσω τη γη κάτω από τα πόδια μου, έπαθα μετατραυματικό στρες».

Παρότι υιοθέτησε πρόσφατα ένα άλλο σκυλάκι, τον Μάθιου, που το αγαπάει κι αυτό πολύ, η ανάμνηση του Τσίγκα εξακολουθεί να φέρνει δάκρυα στα μάτια της.

Τελευταίο «χαστούκι» η απόλυσή της από το νοσοκομείο

Την περασμένη Παρασκευή ακόμη ένα «χαστούκι» περίμενε τη Μάρω. «Απολύθηκα από την κλινική στην οποία δούλευα μαζί με άλλα 39 άτομα. Πρόκειται για μια κλινική που ειδικεύεται στις εξωσωματικές γονιμοποιήσεις. Μέχρι πρότινος η κυβέρνηση εδώ επιχορηγούσε τα ζευγάρια που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά και ήθελαν να το προσπαθήσουν με τεχνητά μέσα. Ομως ο νόμος άλλαξε και η δουλειά έπεσε, με αποτέλεσμα να διώξουν μεγάλο μέρος του προσωπικού της κλινικής» εξηγεί η Λύτρα, η οποία απασχολείται τώρα μόνο στο μουσικό μεζεδοπωλείο Μύθος, όπου τραγουδάει για τους ομογενείς δύο φορές την εβδομάδα.

Παρά τις δυσκολίες, η ίδια δηλώνει αισιόδοξη. «Βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής, έχω ελπίδα και πίστη στον Θεό» λέει χαρακτηριστικά. Οσο για τις φήμες ότι παντρεύτηκε κρυφά; Κυκλοφόρησαν επειδή αποκάλεσε «άντρα της» τον Theo σε μια ανάρτησή της στο facebook. «Οταν είσαι με κάποιον τόσον καιρό, τον λες “άντρα σου”. Δεν είμαστε παντρεμένοι, αλλά συμβιώνουμε. Το ίδιο είναι. Αλλωστε ο γάμος δεν είναι για εμένα τίποτα περισσότερο από ένα χαρτί. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό…»

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...