Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

«Χτενίζουν» την Αττική για τον Αλβανό killer

Ειδική ομάδα από 30 έμπειρους αστυνομικούς στην έρευνα για τον εντοπισμό του δολοφόνου και του μικρού Φοίβου! Ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του περιγράφει τη συνάντησή του με τον 34χρονο

Στην Αττική επικεντρώνονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του 34χρονου Αλβανού Τζέιμς Κλοντ Λέσι που έχει εξαφανιστεί με τον 4χρονο γιο του Φοίβο μετά τη δολοφονία (με επτά μαχαιριές) της πρώην συζύγου του μέσα στο σπίτι της στην Ορμύλια Χαλκιδικής ανήμερα τα Φώτα.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Μετά την αποκάλυψη του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια ότι συναντήθηκε με τον συζυγοκτόνο στα Μέγαρα τρεις ημέρες μετά το φονικό και ενώ οι Αρχές τον αναζητούσαν στη Χαλκιδική, έχει συσταθεί ειδική ομάδα από 30 έμπειρους αστυνομικούς που χτενίζει περιοχές της Αττικής. Συγκεκριμένα, οι έρευνες γίνονται σε Ασπρόπυργο, Πειραιά, Φάληρο και Μελίσσια, όπου μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν τον 34χρονο, άλλοτε μόνο και άλλοτε με το παιδί.

«Σκόρπιες μαρτυρίες»

Ανάλογες πληροφορίες έχει και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος ερευνά για λογαριασμό της οικογένειας της αδικοχαμένης Λέλας Μαυρομάτη.

«Υπάρχουν επίσης σκόρπιες μαρτυρίες για τα Μέγαρα, τη Σαλαμίνα, σε περιοχές προς την Κόρινθο. Μάλιστα, κάποιος αναφέρει ότι εθεάθη φορώντας σκούφο, μαζί με μια παρέα Αλβανών, ότι είχε το παιδί μαζί του, αλλά όταν θεώρησε ότι έγινε αντιληπτός, έφυγε γρήγορα με τα πόδια και εξαφανίστηκε» είπε στην «Espresso» o κ. Τσούκαλης. 4erfwartg 2Στο μεταξύ, ο Αλέξης Κούγιας έχει καταθέσει στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Λάρισας (όπου βρισκόταν για άλλη υπόθεσή του) όσα διαδραματίστηκαν στα Μέγαρα στις 8 Ιανουαρίου. Πάντως, με ανακοίνωσή του για το τετ α τετ στην περιοχή Βαρέα των Μεγάρων, ο γνωστός ποινικολόγος ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι ο άνδρας με τον οποίο συναντήθηκε και επέβαινε σε ένα παλιό πράσινο Citroen ήταν όντως ο Λέσι.

«Είχε τη σωματική διάπλαση του καταζητούμενου και στο κεφάλι του φορούσε ένα μάλλινο σκούφο που κάλυπτε το μέτωπο και τ’ αυτιά του. Ηταν ξυρισμένος και τα χαρακτηριστικά του έμοιαζαν με τα χαρακτηριστικά του δράστη. Τον ρώτησα τι θέλει από εμένα και μου είπε να συζητήσουμε αν δέχομαι να αναλάβω την υπεράσπισή του (…). Του απάντησα ότι πριν συζητήσουμε το οτιδήποτε, θα πρέπει άμεσα να παραδώσουμε το παιδί (…). Συμφώνησε και μου είπε ότι θα με καλέσει σε δύο ώρες, για να μου πει πού θα συναντηθούμε μαζί με το παιδί, ώστε να κινήσω τη διαδικασία της παραδόσεώς του και της ασφαλούς παραδόσεως του παιδιού. Εφυγε προς την Αθήνα κάτω από υπόγεια διάβαση που διαπερνά την εθνική οδό. Εκτοτε δεν μου τηλεφώνησε».

Οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες κτιρίων κοντά στην περιοχή όπου έγινε η συνάντηση, σύμφωνα με τον ποινικολόγο, και προσπαθούν να διαπιστώσουν αν έχει καταγραφεί το όχημα του Λέσι και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του.

Αποφεύγει να κυκλοφορεί με το παιδί του

Οι αστυνομικοί εξετάζουν λεπτομερώς και με προσοχή τα στοιχεία που συλλέγουν, καθώς προέχει να βρεθεί το συντομότερο δυνατό καλά στην υγεία του ο μικρός Φοίβος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του αποφεύγει να κυκλοφορεί μαζί του, προσπαθώντας να κρατήσει μακριά τα βλέμματα του κόσμου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει ότι ο βασικότερος σκοπός του ήταν να βοηθήσει στην ασφαλή παράδοση του παιδιού. «Μέσα στο αυτοκίνητο δεν είδα άλλο πρόσωπο, παρότι προσπάθησα να δω με μεγάλη προσοχή, πιθανολογώντας ότι μαζί του θα ήταν και το μικρό παιδί. (…) Τον ρώτησα πού είναι το παιδί και αν είναι καλά. Μου είπε ότι το παιδί δεν είναι μαζί του, αλλά είναι πολύ καλά».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...