Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΖΥΓΟΣ: Ο αλληλοσεβασμός είναι απαραίτητος για να μην πληγώνεται κανένας, αλλά η μονόπλευρη υποχώρηση δεν…

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε αλλού τις πρωτοβουλίες, αν δεν μπορείτε να είστε ψύχραιμοι. Θα έχετε επιτυχία στα επαγγελματικά σας, αν ενεργήσετε με αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκράτηση. Οργανωθείτε περισσότερο για να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αξιοποιήσετε τα προτερήματά σας ζητήστε συμβουλές από φίλους που σας ξέρουν καλά. Αναζητήστε αυτούς που είναι ικανοί να σας διαφημίσουν. Δίνοντας προτεραιότητα στην οργάνωση και την τάξη θα βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαχωρίστε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σας, πριν αρχίσετε να τα μπερδεύετε. Μην πανικοβάλλεστε, ώστε να ανταποκριθείτε όπως πρέπει σε κάθε περίπτωση. Αποφύγετε εντάσεις που θα σας οδηγήσουν σε ριψοκίνδυνες ενέργειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανυπομονησία βλάπτει και πρέπει να προχωράτε σταδιακά. Καλλιεργήστε ό,τι τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, χωρίς να βάζετε ημίμετρα. Εστιάστε την προσοχή σας σε τομείς που σας ταιριάζουν και μη χάνετε ανούσια τον χρόνο σας.

ΛΕΩΝ: Οποια κι αν είναι τα σχέδιά σας, θα χρειαστεί να κινηθείτε με σύνεση, ενώ αν σκέφτεστε το ενδεχόμενο μιας επιχείρησης, επιβάλλεται να οργανωθείτε σωστά. Προβείτε μόνο στις απαραίτητες μετακινήσεις, γιατί διαφορετικά θα αισθανθείτε εξαντλημένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να κατακτήσετε τους στόχους που έχετε πρέπει να χειριστείτε σωστά τη δυναμικότητά σας, αποφεύγοντας προκαταλήψεις που δεν σας αφήνουν να ανοιχτείτε σε ό,τι καινούριο. Βάλτε ένα τέλος σε σχέσεις ή συνεργασίες που δεν σας ικανοποιούν.

ΖΥΓΟΣ: Ο αλληλοσεβασμός είναι απαραίτητος για να μην πληγώνεται κανένας, αλλά η μονόπλευρη υποχώρηση δεν θα είναι η καλύτερη λύση στην περίπτωσή σας. Διορθώστε όσο είναι εφικτό ελαττώματα που ξέρετε πως έχετε, πριν σας τα «χτυπήσουν».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να βολιδοσκοπήσετε τις καταστάσεις. Για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας μην ξεχνάτε ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Σταματήστε να ξοδεύετε αλόγιστα και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εφαρμόστε πρωτότυπες ιδέες στον εργασιακό χώρο και μη φοβάστε να ρισκάρετε. Απλώς να θυμάστε ότι πρέπει να προσφέρετε παράλληλα ποιοτική δουλειά. Μην πιέζετε τις καταστάσεις, γιατί είναι πολύ πιθανή η ρήξη σε μια συνεργασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί στα προσωπικά σας να έχετε την απόλυτη ελευθερία, αλλά στον κοινωνικό και επαγγελματικό χώρο πρέπει να κινείστε σύμφωνα με τους κανόνες. Φροντίστε να γίνετε πιο φιλικοί με άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, γιατί οι αυξημένες υποχρεώσεις θα σας βάλουν σε πιο εντατικούς ρυθμούς. Μην ανταγωνιστείτε άτομα που σας στήριξαν στο παρελθόν. Αν δεν είστε έτοιμοι να πείτε την αλήθεια, προσπαθήστε να ελιχθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Υστερα από όσα έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα έχετε την πείρα να μην κάνετε πράγματα που δεν πιστεύετε κατά βάθος. Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο ο συνδυασμός καριέρας και οικογένειας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...