Παρασκευή, 16 Μαΐου, 2025

Η Ήβη Αδάμου «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των...

Η Ήβη Αδάμου ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ...

Άγγελος Ανδριόπουλος: Ο «Χρήστος» από τα «Παιχνίδια εκδίκησης» σε οικογενειακή έξοδο

Ο Άγγελος Ανδριόπουλος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το...

Εβελίνα Παπούλια: «Χωρίσαμε το ίδιο βράδυ του γάμου»

Η Εβελίνα Παπούλια καλεσμένη της διαδικτυακής εκπομπής «Make Up...

Ο Τσερέλα μοντέλο στη νέα κολεξιόν της Οικονομάκου

Μια... νέα κοινή καριέρα ως μοντέλα αρχίζουν η Αθηνά...

Επίθεση με τσεκούρι σε 7χρονη

Πανικός σε καταυλισμό στη Λάππα Αχαΐας! Μεθυσμένος Ρουμάνος ακρωτηρίασε το δεξί χέρι της γιαγιάς της μικρής

Πανικός σε καταυλισμό στη Λάππα Αχαΐας! Μεθυσμένος Ρουμάνος ακρωτηρίασε το δεξί χέρι της γιαγιάς της μικρής

Μάχη για τη ζωή του δίνει σε νοσοκομείο της Πάτρας ένα κοριτσάκι 7 ετών, το οποίο δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι (!) από 30χρονο στον καταυλισμό Τσιγγάνων, όπου μένουν στη Λάππα Αχαΐας. Από τα χέρια του μαινόμενου Ρουμάνου δεν γλίτωσε ούτε η γιαγιά της άτυχης μικρούλας, της οποίας το δεξί χέρι (σχεδόν) ακρωτηριάστηκε.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια άγριου καβγά μεταξύ του «νταή» του καταυλισμού και ομοεθνών του, μεταξύ των οποίων η 45χρονη, δίπλα στην οποία βρισκόταν η 7χρονη εγγονούλα της. Οπως έγινε γνωστό, οι υπόλοιποι ήθελαν να τον διώξουν από τον καταυλισμό επειδή προκαλούσε συνεχώς επεισόδια και τσακωμούς μαζί τους, κυρίως για οικονομικά θέματα.

Ξαφνικά, ο νεαρός, ο οποίος ήταν μεθυσμένος και, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στο ψυχιατρείο της Τρίπολης, έφυγε από το σημείο, έξω από ένα παλιό οίκημα, όπου ξέσπασε ο καβγάς. Ομως, γρήγορα επέστρεψε κρατώντας ένα τσεκούρι. Με βλέμμα γεμάτο οργή και δίχως πολλές κουβέντες, χτύπησε με αυτό τη 45χρονη Ρουμάνα στο δεξί χέρι της στο ύψος του καρπού! Στη συνέχεια, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, χτύπησε με τη λεπίδα του τσεκουριού και την 7χρονη στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τη σοβαρά.

Στο σημείο προκλήθηκε πανικός και ο νεαρός αφοπλίστηκε από έναν ομοεθνή του, ο οποίος έμενε στο ίδιο οίκημα. Λίγα λεπτά αργότερα, συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η γυναίκα και η εγγονή της διακομίστηκαν με ασθενοφόρο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους. Η 45χρονη χειρουργήθηκε στο χέρι όπου οι γιατροί έκαναν προσπάθειες συγκόλλησης καθώς δεν είχε αποκοπεί τελείως ο καρπός, ενώ το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρούσα Στρογγύογλου: Η Αφροδίτη του «Άκρως Οικογενειακόν» ποζάρει με τα παιδιά της

Η Μαρούσα Στρογγύογλου έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά...

Ο Ιωάννης Λύρας παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι τη νομικό της καρδιάς του!

Πρόταση γάμου στη σύντροφό του και μητέρα της κόρης...

Πρόβα νυφικού για την Αφροδίτη Λιάντου

Νυφούλα ντύθηκε η Αφροδίτη Λιάντου, αλλά δεν ανέβηκε τα...

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρια Michelin resto Σπονδή!

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο της Αθήνας...

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...
spot_img