Φοβούνται τα χειρότερα

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ «ΚΙΝΗΣΕΙΣ» ΤΟΥΣ

«Αλυσιδωτές» είναι οι αντιδράσεις στον Παναθηναϊκό μετά την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να βάλει «λουκέτο» στις Θύρες 13-14 του γηπέδου της Λεωφόρου, ενώ αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών.

«Κόκκινο πανί» για τον κόσμο των «πράσινων» αποτελεί τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ! Μάλιστα, χθες το πρωί άγνωστοι έγραψαν συνθήματα («πρώτη φορά φασιστερά», ανέφερε ένα από αυτά) με σπρέι και πέταξαν φέιγ βολάν στην αυλή των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά. Ταυτόχρονα, ανακοίνωση εξέδωσε η «Θύρα 13», η οποία χρησιμοποιεί «σκληρούς» χαρακτηρισμούς για τον Σταύρο Κοντονή. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Ή εμείς ή εσύ», «Δεν έκλεισες τη Θύρα 13, ταφόπλακα στην πολιτική σου καριέρα έβαλες», και «Είσαι εχθρός μας, Ζακυνθινέ πολιτικάντη, όπως εχθροί μας είναι όλα τα λαμόγια που χαϊδεύεις. Συντηρείς ένα βούρκο, όπου θα πνιγείς μέσα κι εσύ»!

Στον Παναθηναϊκό, βέβαια, έπειτα από τις ανακοινώσεις και τις πρώτες αντιδράσεις των οπαδών, ανησυχούν για τα χειρότερα. Θυμίζουμε ότι προχθές βράδυ, και μετά την απόφαση τιμωρίας της ομάδας από τον κ. Κοντονή, πολλοί οπαδοί του «τριφυλλιού» συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Κουμουνδούρου, έξω από τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην ποινή που επιβλήθηκε με ύβρεις κατά του υφυπουργού Αθλητισμού. Οι πρώτες οργανωμένες «κινητοποιήσεις» πάντως αναμένεται να γίνουν στον αγώνα των «πράσινων» με τον Λεβαδειακό, το μεσημέρι της Κυριακής στη Λιβαδειά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Παναθηναϊκό επικρατεί μια ακόμη άποψη αναφορικά με τη βαριά τιμωρία που του έχει επιβληθεί. Οτι σκοπός είναι να εξαναγκαστεί η ΠΑΕ να οδηγηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου του Ερασιτέχνη, Ηλία Μιχαλαριά: «Θέλουν να ωθήσουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για να συντηρηθεί. Εχετε δει πώς είναι το ΟΑΚΑ και οι χώροι του γύρω από αυτό; Η Λεωφόρος δεν είναι το γήπεδο που εμείς ονειρευόμαστε για τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι σε καλύτερη κατάσταση. Το ΟΑΚΑ έχει ένα τεράστιο λειτουργικό κόστος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.