Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Η φοιτήτρια που ξελόγιασε τον Κλίντον

Βιβλίο αποκαλύπτει τον άγνωστο έρωτά τους στα πρώτα χρόνια της πολιτικής του καριέρας, αλλά και τον «πόλεμο» από τη Χίλαρι

Βιβλίο αποκαλύπτει τον άγνωστο έρωτά τους στα πρώτα χρόνια της πολιτικής του καριέρας, αλλά και τον «πόλεμο» από τη Χίλαρι

Πριν ακόμη παντρευτούν, τον καιρό που ο Μπιλ Κλίντον και η Χίλαρι Ρόνταμ ήταν ζευγάρι, ο πολλά υποσχόμενος τότε πολιτικός «έπαθε» φλογερό έρωτα με νεαρή φοιτήτρια.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Εκείνος ήταν 27, εκείνη ήταν 21 και το πάθος φούντωσε μεταξύ τους, αλλά η Χίλαρι έκανε τα πάντα για να μη συνεχιστεί η σχέση τους. Οχι όμως επειδή τον αγαπούσε, αλλά επειδή ήταν «προγραμματισμένο» να είναι μαζί, ώστε να φτάσει εκείνος f4 31πρώτα κι ίσως εκείνη αργότερα στον Λευκό Οίκο.

Την αποκάλυψη κάνει στο βιβλίο «State of a Union: Inside the Complex Marriage of Bill and Hillary Clinton» ο συγγραφέας Τζέρι Οπενχάιμερ, στον οποίο μίλησε πέρυσι, λίγο προτού πεθάνει, η φοιτήτρια που ερωτεύτηκε τον μετέπειτα πλανητάρχη. Το 1974 η Μάρλα Κρίντερ σπούδαζε Πολιτικές Επιστήμες στο πανεπιστήμιο του Αρκάνσας. Ο Μπιλ Κλίντον είχε αποφοιτήσει από τη σχολή της Νομικής και κατέβαινε πρώτη φορά υποψήφιος διεκδικώντας μια θέση στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Μοιραία στάθηκε η συνάντησή τους κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, καθώς ερωτεύτηκαν παράφορα.

f2 1973 university of arkansas law spring bill and hillary graduateΗ Χίλαρι απουσίαζε, καθώς εργαζόταν στην Ουάσινγκτον, όμως έφτασαν στα αυτιά της οι ψίθυροι για το παραστράτημα του αγοριού της. Τότε άρχισε να κάνει «εφόδους» στα προεκλογικά κέντρα του Μπιλ, όταν δεν την περίμεναν. Φρόντιζε να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μάρλα για να της πετάξει υπονοούμενα δείχνοντάς της ότι ο Μπιλ ήταν δικός της. Μια φορά μπροστά σε όλο το προσωπικό της προεκλογικής καμπάνιας τής ζήτησε να της δώσει τις… κάλτσες του, εξοργίζοντας τον Μπιλ.

Ανώνυμα τηλεφωνήματα

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Ακολούθησαν ανώνυμα τηλεφωνήματα στην οικογένεια της Μάρλα, που αναστάτωσαν τη μητέρα της. Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε όταν η κοπέλα ανακάλυψε στο σπίτι του Μπιλ ανοιχτό γράμμα της Χίλαρι. Του έλεγε ότι η Μάρλα δεν θα τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του. «Θυμήσου τους στόχους που θέσαμε για τους εαυτούς μας» του έγραψεf3 41 προσθέτοντας ότι απομακρύνεται από τα σχέδια που κατέστρωσαν μαζί. Η Μάρλα είπε στον συγγραφέα ότι το περιεχόμενο του γράμματος δεν έδειχνε αγάπη, αλλά φαινόταν να μιλάει για κάποια μυστική συμφωνία για το μέλλον του ζευγαριού.

Την ώρα που γίνονταν οι αποκαλύψεις από τον Οπενχάιμερ, η γυναίκα που αποκάλυψε το σκάνδαλο Λεβίνσκι, η Λίντα Τριπ, δήλωσε ότι η Μόνικα δεν ήταν η μόνη εργαζόμενη στον Λευκό Οίκο με την οποία ο Μπιλ Κλίντον είχε σχέση, αλλά υπήρξε άλλη μία, καθώς και «χιλιάδες άλλες» γενικότερα.


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...