Ο Ματέο με… άλλη!

Φωτογραφίες του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη όταν εκείνος…

Στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας «συνελήφθη» ο Μάκης Παντζόπουλος. Μην πάει, όμως, το μυαλό σας στο πονηρό… Εδώ ταιριάζει γάντι η ατάκα «αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις».

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε πολλά χρόνια πριν, όταν η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε μπει ακόμη στη ζωή του γοητευτικού επιχειρηματία. Κυκλοφόρησε δε χθες το πρωί μαζί με αρκετές ακόμη από τα «άγρια νιάτα» του Παντζόπουλου, κάνοντας σε χρόνο ρεκόρ τον γύρο του διαδικτύου.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Μάκης να κρατάει χαμηλό προφίλ, μετρώντας κάθε κίνησή του στις δημόσιες εμφανίσεις του στο πλευρό της Ελένης και γενικότερα, ωστόσο όταν τα φώτα της δημοσιότητας δεν ήταν στραμμένα πάνω του, «πρωταγωνιστούσε» στον χαβαλέ. Του άρεσε να βγαίνει, να γλεντάει, να ξενυχτάει και να κάνει τρέλες -με την καλή έννοια-, με λίγα λόγια να ευχαριστιέται τη ζωή, δίχως να σκέφτεται ότι οποιαδήποτε κίνησή του μπορεί να γίνει πρωτοσέλιδο! Ιδού ορισμένα από τα φωτογραφικά τεκμήρια που πιστοποιούν, αν μη τι άλλο, ότι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της ωραίας Ελένης υπήρξε… ατίθασο νιάτο!

Χαλαρά

Οι εικόνες, οι οποίες τον δείχνουν να τραγουδάει, να χορεύει και να τα περνάει μούρλια, προέρχονται κατά πάσα πιθανότητα από τα social media ανθρώπων του κύκλου του. Ο ίδιος, άλλωστε, δεν έχει λογαριασμό στο facebook, στο twitter ή στο Instagram, σε αντίθεση με τη Μενεγάκη, η οποία εκφράζεται συχνά μέσα από το twitter της, ενώ τις τελευταίες μέρες έκανε comeback και στο Instagram, το οποίο είχε εγκαταλείψει για ενάμιση χρόνο. Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε χθες, για πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής της, ότι είναι παντρεμένη. Της ξέφυγε όταν ο καλεσμένος της, ο Τσολιάς της «Ελληνοφρένειας», έγινε τολμηρός στα πειράγματά του απέναντί της. «Μη με χουφτώνεις, είμαι γυναίκα παντρεμένη. Είμαι γυναίκα με παιδιά» του είπε και στα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν φάνηκε η αμηχανία της.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.