Εγινε «θαύμα» για τον 8χρονο Μάνο που είχε όγκο στο κεφάλι

Ταξίδεψαν μέχρι το Λονδίνο περιμένοντας να τους ανακοινωθεί η μέρα και η ώρα του χειρουργείου, όμως τα νέα από τους γιατρούς που εξέτασαν τον οκτάχρονο Μάνο από την Κρήτη…

Ταξίδεψαν μέχρι το Λονδίνο περιμένοντας να τους ανακοινωθεί η μέρα και η ώρα του χειρουργείου, όμως τα νέα από τους γιατρούς που εξέτασαν τον οκτάχρονο Μάνο από την Κρήτη, ο οποίος είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι, ήταν απρόσμενα χαρμόσυνα! Σύμφωνα με τον πατέρα Μαρίνο Μαλλιωτάκη, η διάγνωση των Αγγλων γιατρών «γλιτώνει» τον γιο του από το χειρουργείο, αφού μπορεί να θεραπευτεί χωρίς επέμβαση!

Η ιστορία του μικρού Μάνου από το Χουδέτσι Ηρακλείου έχει συγκινήσει εδώ και μέρες ολόκληρη την Κρήτη, καθώς οι γονείς του είχαν απευθύνει έκκληση να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που χρειάζονταν για να υποβληθεί το παιδί τους σε επέμβαση στο Λονδίνο. Η κινητοποίηση ήταν τεράστια και συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό. Ομως, λίγα εικοσιτετράωρα προτού ο μικρός μπει στο χειρουργείο, οι γιατροί φέρεται ότι ανακοίνωσαν στους γονείς του ότι δεν θα χρειαστεί εγχείρηση, αλλά θα ακολουθήσουν νέες εξετάσεις και θεραπείες.

«Ενώ σήμερα είχε προγραμματιστεί να γίνει η επέμβαση στον μικρό μας στο Λονδίνο, χθες, όταν πήγε ο μπαμπάς του να συνεννοηθεί με τους γιατρούς για τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επέμβαση, του ανακοίνωσαν οι γιατροί ότι δεν είναι όγκος και δεν θα γίνει χειρουργείο. Θα χρειαστούν αρκετές εξετάσεις ακόμα για να διαπιστώσουν τι ακριβώς είναι. Ο Μάνος μας έχει πολύ δρόμο μπροστά του, όμως αυτά τα νέα μας ακούγονται σαν θαύμα!» ανακοινώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στη σελίδα «Ερανος αγάπης για τον μικρό Μάνο» στο facebook.

Ευχάριστα νέα

Για θαύμα μιλούν κάτοικοι στο Χουδέτσι και ο ιερέας Θεοφύλακτος, στον οποίο μετέφερε τα ευχάριστα νέα ο πατέρας του Μάνου. Ο ίδιος μετέφερε τα λόγια του Μαρίνου Μαλλιωτάκη: «Μόλις βγήκαμε από τον γιατρό, όπου είχαμε μπει για να μας ορίσει την ώρα του χειρουργείου και να μας πει ακριβώς τι έχει το παιδί μας. Και όμως, βγήκαμε με το πιο χαρμόσυνο νέο που είχαμε ακούσει τις τελευταίες ημέρες (…) Δεν θα χρειαστεί, πάντως, χειρουργείο και αυτό που έχει θεραπεύεται!»

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ