Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Καυτά φιλιά στα μπουζούκια

Μαρία Ηλιάκη και Νεκτάριος Γαλίτης αδιαφόρησαν για τους φωτογράφους και τους χάρισαν τρυφερά ενσταντανέ • Σε μουσική σκηνή Θεωνά και Αναστασιάδης

Ο έρωτας πήγε… μπουζούκια! Η Μαρία Ηλιάκη και ο αγαπημένος της Νεκτάριος Γαλίτης είναι ένα από τα «φρέσκα» ζευγάρια της showbiz.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛ. ΚΥΡΙΤΣΗ

Το ειδύλλιο της παρουσιάστριας με τον αγαπημένο της είχε αποκαλύψει τον περασμένο Οκτώβριο η «Espresso». Οι δυο τους διασκέδασαν πριν από λίγες μέρες στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονται η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Στέλλα aw4e5twe4tr 1Καλλή αδιαφορώντας για τους φωτογράφους, που καραδοκούσαν για ένα τρυφερό ενσταντανέ. Και τους το έδωσαν!

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, αντάλλαζαν όλο το βράδυ τρυφερά βλέμματα και φιλιά, ενώ η ευτυχία ήταν αποτυπωμένη στο πρόσωπο της Μαρίας.

Η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα και aw4e5twe4tr 2της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ο καλός της είχαν «εντοπιστεί» από το… μάτι (και τον φωτογραφικό φακό) της «Espresso» πριν από τρεις μήνες να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές σε μια φάρμα, λίγο έξω από τα Τρίκαλα Κορινθίας.

Εκεί «συνελήφθησαν» να απολαμβάνουν τη βολτούλα τους, με την «αμαζόνα» Μαρία να ιππεύει ένα 18χρονο άλογο ονόματι Μπόμπος.

Αυτή ήταν άλλη μια απόδραση του ζευγαριού εκτός Αθηνών, ωστόσο εκείνο το Σαββατοκύριακο δεν ήταν αρκετά… τυχεροί και το τρυφερό μυστικό τους «προδόθηκε».

Στα εστιατόρια

Η Μαρία συνηθίζει να περνάει τα βράδια της στα εστιατόρια του γοητευτικού γκριζομάλλη σε Μικρολίμανο και Πειραιά, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον της λένε πως είναι απόλυτα ερωτευμένη και παραδομένη στα συναισθήματά της.

Σε μουσική σκηνή Θεωνά και Αναστασιάδης

Αλλο ένα ζευγάρι που εξακολουθεί να ζει τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας -όσο αυτό είναι δυνατό- διασκέδαζε ακούγοντας αγαπημένες μελωδίες. Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης επισκέφτηκαν γνωστή μουσική σκηνή, στην οποία εμφανίζονται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Φωτεινή Βελεσιώτου παρέα με φίλους, μεταξύ των οποίων ήταν και η Νάντια Μπουλέ. aw4e5twe4tr 4Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής, που είναι μαζί παραπάνω από έναν χρόνο, πέρασαν τη βραδιά όπως κάθε ζευγάρι, με αγκαλιές, τραγούδια και χαμόγελα. Εμοιαζαν να είναι χαλαροί και καθόλου προβληματισμένοι από την παρουσία φωτογράφων στον χώρο, ενώ απολάμβαναν την κάθε στιγμή. Ωστόσο, όταν έφτασε η ώρα να αναχωρήσουν, προτίμησαν να βγουν χωριστά από το μαγαζί και να φωτογραφηθούν ο καθένας σόλο.

Για δικούς τους λόγους, οι δύο καλλιτέχνες έχουν αποφασίσει να είναι διακριτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους, αφού μάλλον είναι της άποψης πως η κοινή γνώμη θα ασχολείται μαζί τους μόνο λόγω των επαγγελματικών τους, και όχι για την προσωπική τους ζωή. Αλλωστε, αυτή είναι μια «γραμμή» που ακολουθούσαν και στο παρελθόν, αφού ούτε η Τζένη ούτε ο Δήμος είχαν μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τα αισθηματικά τους ζητήματα.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...