Η «παιδεραστία» έφαγε τον Νίκο Γεωργιάδη!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τα δημοσιεύματα έβαλε στο «ψυγείο» τον στενό συνεργάτη του

Την πρώτη «απώλεια» στενού συνεργάτη του μετρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο λόγος για τον πρώην βουλευτή Κέρκυρας Νίκο Γεωργιάδη, έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της καμπάνιας του για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας (ο οποίος, μάλιστα, πανηγύριζε δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη αμέσως μετά τη νίκη του).

Επειτα από τις αποκαλύψεις του περιοδικού «Hot Doc», για υπόθεση παιδεραστίας από το παρελθόν και την επέμβαση της Δικαιοσύνης, αποφασίστηκε να μην του ανατεθεί η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού και να μπει στο «ψυγείο».

Με αυτόν τον τρόπο ο Κυριάκος έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την τακτική συγκάλυψης που ακολούθησε ο Αντώνης Σαμαράς (η οποία και τον… ζεμάτισε), με κορυφαία την αμέριστη (και ανεξήγητη) στήριξη που παρείχε μέχρι τέλους στον Σταύρο Παπασταύρου, μολονότι ήταν εμπλεκόμενος στη «λίστα Λαγκάρντ».

Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε με το «καλημέρα» ακριβώς το αντίθετο! «Τελείωσε» το θέμα του Νίκου Γεωργιάδη, προτού αυτό εξελιχθεί σε νέο ηθικό ζήτημα για τη Νέα Δημοκρατία.

Πάντως, ο Νίκος Γεωργιάδης με δήλωσή του υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι: «Ο πόλεμος λάσπης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Καταλαβαίνω ότι πίσω από αυτό κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες. Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου με όλα τα νόμιμα μέσα και θα σταματήσω άμεσα να παρέχω τις υπηρεσίες μου στη Νέα Δημοκρατία».

Από την αρχή

Τα σύννεφα για τον κ. Γεωργιάδη είχαν πυκνώσει από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε δίπλα στον κ. Μητσοτάκη. Πολλοί θύμιζαν παλαιότερες προκλητικές δηλώσεις του, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- ο κ. Γεωργιάδης είχε αρκετές εντάσεις αυτές τις μέρες τόσο με συνεργάτες της Γραμματείας όσο και με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, από τον οποίο απαιτούσε να αλλάξει γραφείο, προκειμένου να εγκατασταθεί αυτός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.