«Οι εξωγήινοι είναι φίλοι μας»

Η διακεκριμένη φυσικός Τζιλ Τάρτερ διαφωνεί με τον Στίβεν Χόκινγκ, που τους θεωρεί επιθετικούς

Η διακεκριμένη φυσικός Τζιλ Τάρτερ διαφωνεί με τον Στίβεν Χόκινγκ, που τους θεωρεί επιθετικούς

Παρεξηγημένα όντα θεωρεί τους εξωγήινους η διακεκριμένη φυσικός και πρώην διευθύντρια του Ινστιτούτου Αναζήτησης Εξωγήινης Ζωής (SETI).

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Η Τζιλ Τάρτερ αποκάλυψε ότι διαφωνεί κάθετα με τις απόψεις του διάσημου αστροφυσικού Στίβεν Χόκινγκ, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι η ανθρωπότητα παίζει «επικίνδυνα παιχνίδια» επιχειρώντας να επικοινωνήσει με άλιεν, καθώς θεωρεί πολύ πιθανό οι εξωγήινοι να επιδείξουν εχθρικές διαθέσεις και να θελήσουν να κατακτήσουν τον πλανήτη μας.

Η συνιδρύτρια και τέως διευθύντρια του SETI, της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που έχει συσταθεί με σκοπό να διερευνήσει, να κατανοήσει και να εξηγήσει τη φύση της ζωής στο σύμπαν, θεωρεί από την πλευρά της ότι τα άλιεν που έχουν καταφέρει να ταξιδέψουν κατά μήκος του σύμπαντος θα είναι αρκετά εξελιγμένα ώστε να έχουν φιλικές και ειρηνικές διαθέσεις προς άλλους.

«Η ιδέα ενός πολιτισμού που κατάφερε να επιβιώσει πολλά περισσότερα χρόνια από ό,τι ο δικός μας… και το γεγονός ότι η τεχνολογία παραμένει επιθετική για μένα δεν βγάζουν νόημα» είπε η Τάρτερ σε συνέντευξή της στο «Business Insider», προσθέτοντας ότι -κατά τη γνώμη της- όλα τα είδη συνεχίζουν να εξελίσσονται και να γίνονται περισσότερο συνεργάσιμα στον αγώνα τους για μακροχρόνια επιβίωση. Οπως εξηγεί, οι άνθρωποι έγιναν πιο ευγενικοί καθώς εξελίχτηκε ο πολιτισμός και οι εμπόλεμες διαθέσεις τους εξασθένισαν. «Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για άλλους εξελιγμένους πολιτισμούς» πρόσθεσε.

Αντίστοιχα, ο νυν διευθυντής του SETI, Σεθ Σόστακ, υποστηρίζει ότι τυχόν εξωγήινοι που είναι ικανοί να κάνουν διαγαλαξιακό ταξίδι θα είναι τουλάχιστον κατά μερικούς αιώνες πιο εξελιγμένοι από εμάς και θα έχουν εντοπίσει ήδη την ανθρωπότητα.

Οι μητέρες των άλιεν στις ΗΠΑ!

Εκτός από φιλικοί, οι εξωγήινοι είναι και άκρως σεξουαλικοί, σύμφωνα τουλάχιστον με ομάδα γυναικών από τις ΗΠΑ, οι οποίες ισχυρίζονται ότι όχι μόνο έχουν κάνει το καλύτερο σεξ της ζωής τους με άλιεν, αλλά έχουν αποκτήσει και παιδιά μαζί τους. Η Μπρίτζετ Νίλσον από την Αριζόνα και η Αλούνα Βερς από την Καλιφόρνια είναι μεταξύ των μελών της Κοινότητας Υβριδικών Μωρών, που πιστεύουν ότι τα παιδιά τους ζουν σε γιγάντια διαστημόπλοια μαζί με τους μπαμπάδες τους. Οι δύο γυναίκες ισχυρίζονται ότι έχουν 13 παιδιά με εξωγήινους, οι συλλήψεις των οποίων έγιναν είτε μέσω σεξουαλικής επαφής είτε μέσω τεχνητής γονιμοποίησης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ