Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Η βίλα των οργίων

Η κοινότητα του Αγγελου Μιμηκόπουλου για τους λάτρεις οποιασδήποτε ιδιαίτερης σεξουαλικής συμπεριφοράς και η συλλογή βιβλίων για φοιτητές που θέλουν να κάνουν διατριβή

32req2rwrwfwertr 6Η σεξουαλική απόλαυση με κάθε δυνατό τρόπο είναι ο… σκοπός που ενώνει άνδρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα, οι οποίοι συσπειρώνονται τώρα σε ένα ασυνήθιστο κίνημα! Σαδιστές, μαζοχιστές, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι, swingers και λάτρεις οποιασδήποτε ιδιαίτερης σεξουαλικής συμπεριφοράς συνθέτουν τη νεοϊδρυθείσα Κοινότητα Ελλήνων Ηδονιστών. «Καταφύγιό» τους είναι μια βίλα στην Εκάλη!

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Εμπνευστής της νέας «λέσχης» είναι ο 61χρονος Αγγελος Μιμηκόπουλος, ο οποίος από το 1994 είναι εκπρόσωπος των Ελλήνων γυμνιστών στη σχετική διεθνή ομοσπονδία. Οπως λέει ο ίδιος, ενώ «ο γυμνισμός έχει πεθάνει στην ακόμη συντηρητική Ελλάδα», το «κίνημα» των ηδονιστών αναπτύσσεται με ραγδαίους 32req2rwrwfwertr 1ρυθμούς. Η «Espresso» μπήκε στη βίλα της ηδονής στην Εκάλη, στην οποία συναντιούνται τα μέλη της κοινότητας. Στο σαλόνι της βρίσκονται καθημερινά δεκάδες ζευγάρια για να περάσουν από συνέντευξη, ώστε να διαπιστωθεί αν πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν σε αυτή τη διαφορετική σεξουαλική ομάδα. Στον χώρο υπάρχουν δύο ξεχωριστές συλλογές βιβλίων, η βιβλιοθήκη γυμνιστών και η βιβλιοθήκη ηδονιστών, τις οποίες επισκέπτονται κυρίως τουρίστες, αλλά και φοιτητές για να κάνουν τις διατριβές τους.

Ο Αγγελος Μιμηκόπουλος, που δηλώνει υποστηρικτής της ελευθερίας στη σεξουαλική έκφραση, οπαδός του ηδονισμού και ακόλουθος του γυμνισμού, μας ξενάγησε και στον «κλειστό» για το ευρύ κοινό ιστότοπο, που απηχεί τις βασικές αρχές και τις θέσεις της κοινότητας των Ελλήνων ηδονιστών, το libertinism.gr.

«Λειτουργεί αναβαθμισμένος από τις 17 Φεβρουαρίου 2014 και καλύπτει το κενό που παρατηρείται στον ευρύτερο χώρο του ελληνικού ηδονισμού, με την ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών σεξουαλικής συμπεριφοράς στην κοινωνία».

Στοιχείο κοσμοθεωρίας

«Οι Ελληνες ηδονιστές θεωρούν την ηδονή βασικό στοιχείο της κοσμοθεωρίας τους και υποστηρίζουν σθεναρά τον καθορισμό ειδικών ζωνών για την άσκηση των εναλλακτικών μορφών σεξουαλικής συμπεριφοράς στα κέντρα παραθερισμού γυμνιστών και όχι μόνο» εξηγεί και προσθέτει: «Καταφέραμε να δημιουργήσουμε αυτή την κοινότητα και δίνουμε καθημερινά αγώνα για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Τα μέλη μας είναι κυρίως swingers, ζευγάρια που εμπλουτίζουν το σεξουαλικό τους ρεπερτόριο με ανταλλαγή συντρόφων. Ωστόσο, δεχόμαστε καθημερινά αιτήσεις! Αλλά, για να γίνει κάποιος μέλος, απαιτείται να περάσει πρώτα από συνέντευξη». Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι υπάρχουν 20.000 άτομα που δηλώνουν swingers. Ωστόσο πραγματικοί swingers είναι περίπου 1.000 ζευγάρια, τονίζει ο κ. Μιμηκόπουλος: «Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τι είναι το swinging. Νομίζουν ότι απλά θα κάνουν ομαδικό σεξ και θα περάσουν καλά. Το swinging όμως είναι ιδεολογία!

Οι πραγματικοί swingers δεν το κάνουν για την ερωτική συνεύρεση, αλλά για το παιχνίδι. Για το άγγιγμα. Για εμάς είναι εγκεφαλικό και όχι σωματικό. Στην πραγματικότητα, αντιμετωπίζουμε το swinging ως μορφή κοινοβιακής συνύπαρξης και εκδήλωση κοινωνικής συναναστροφής. Θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με το άλλο ζευγάρι, αφού όμως πιούμε ένα κρασί μαζί, συζητήσουμε και ανακαλύψουμε κοινά στοιχεία. Το σεξ δεν είναι αυτοσκοπός». Και συμπληρώνει: «Οι swingers ακολουθούν πιστά το τρίπτυχο “ειλικρίνεια – 32req2rwrwfwertr 3επικοινωνία – εχεμύθεια”. Οι Ελληνες swingers είναι ηλικίας από 48 ετών και άνω οι άνδρες και 41 ετών και άνω οι γυναίκες». Σύμφωνα με τον ίδιο, πάντως, τα περισσότερα ζευγάρια που ζητούν να περάσουν από συνέντευξη δεν καταφέρνουν να γίνουν μέλη της κοινότητας. «Πάντα την τελευταία στιγμή κάνει πίσω η γυναίκα!».

Τα μέλη

«Οι άνδρες προσπαθούν να τις πείσουν ότι θα κάνει καλό στη σχέση τους. Αυτές αρχικά δέχονται, αλλά στο τέλος αλλάζουν γνώμη» διευκρινίζει ο κ. Μιμηκόπουλος και αποκαλύπτει: «Αυτή τη στιγμή έχουμε μέλη σε 15 νομούς της χώρας και συνεχώς αναπτυσσόμαστε. Σε κάθε νομό υπάρχει ένας πυρήνας, επικεφαλής του οποίου είναι το αρχαιότερο ζευγάρι». 32req2rwrwfwertr 2Στο εξής τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια δεν θα περνούν από συνέντευξη στη βίλα της Εκάλης, αλλά στο γνωστό στέκι των swingers, το 2+2 club στην οδό Δερβενακίων στον Πειραιά, όπου την Κυριακή η κοινότητα Ελλήνων ηδονιστών θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η βιβλιοθήκη γυμνισμού που φιλοξενεί 40.000 αντικείμενα

Με πολλή προσπάθεια αλλά και μεράκι ο κ. Μιμηκόπουλος κατάφερε να «χτίσει» το 1985 την πρώτη βιβλιοθήκη που είχε σκοπό να συγκεντρώσει όσο περισσότερα στοιχεία μπορούσε για τη γέννηση και την εξέλιξη του κινήματος του γυμνισμού. Ετσι, το 2009 «γεννήθηκε» μία βιβλιοθήκη που απευθυνόταν στους οπαδούς του ηδονισμού, όσων δηλαδή συνέδεαν την αδαμιαία περιβολή με την ερωτική συνδιαλλαγή. Η βιβλιοθήκη γυμνισμού φιλοξενεί στη συλλογή της περίπου 40.000 αντικείμενα: φωτογραφίες, περιοδικά, βιβλία, ταινίες και ψηφιακό υλικό. Χαρακτηριστικό της ποικιλίας του υλικού που περιλαμβάνει η συλλογή είναι ότι τα βιβλία που αναφέρονται στον γυμνισμό είναι γραμμένα σε 21 διαφορετικές γλώσσες! Στα ράφια της υπάρχουν περίπου 500 επιλεγμένα βιβλία γραμμένα μόνο στα αγγλικά, που χρονολογούνται από το 1948 έως σήμερα. Η συγκέντρωση όλων αυτών των βιβλίων δεν ήταν εύκολη υπόθεση για τον 32req2rwrwfwertr 5κ. Μιμηκόπουλο, ο οποίος συνάντησε πολλά εμπόδια.

«Τη δεκαετία του ’80 λίγο έλειψε να με στείλουν στην πυρά. Δέχτηκα πόλεμο. Προσπαθούσα να φέρω βιβλία από το εξωτερικό, αλλά στο τελωνείο κατάσχονταν λόγω της έντονης λογοκρισίας που επικρατούσε! Η υπόθεση είχε φτάσει στον εισαγγελέα, ο οποίος γνωμάτευσε ότι δεν εμπίπτουν στον νόμο περί ασέμνων. Παρ’ όλα αυτά, μου ζήτησαν ένα υπερβολικό ποσό για να τα φέρω στην Ελλάδα και αναγκάστηκα να τα επιστρέψω στη χώρα προέλευσής τους. Οταν τα πράγματα άλλαξαν νομοθετικά, από το 1995 και μετά, μπόρεσα να συμπληρώσω σταδιακά τη συλλογή μου» σημειώνει.

Ανταλλαγή εμπειριών με parties και ταξίδια

Ξέφρενα πάρτι, ομαδικές hot αποδράσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και ταξίδια στο εξωτερικό οργανώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα μέλη της κοινότητας Ελλήνων Ηδονιστών, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες! Μάλιστα, για αύριο έχουν προγραμματίσει να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο γνωστό στέκι των swingers, στο club 2+2 Πειραιά, και να γιορτάσουν την έλευση του νέου χρόνου. Στην εκδήλωση αναμένεται να μιλήσει ο πρόεδρος Αγγελος Μιμηκόπουλος, ο οποίος, αφού θα καλωσορίσει τα νέα μέλη, θα παρουσιάσει σε προτζέκτορα και υλικό γύρω από τις νέες εξελίξεις που τους αφορούν. Επειτα αναμένεται να ακολουθήσει βραδιά… έντονου πάθους στα ειδικά δωμάτια του club, το οποίο άλλωστε έχει ζήσει κολασμένες στιγμές!

Σύμφωνα, επίσης, με τον κ. Μιμηκόπουλο, το επόμενο διάστημα διοργανώνεται και ακόμη ένα ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ουγγαρία. Ηδη περισσότερα από 100 ζευγάρια έχουν δηλώσει συμμετοχή, καθώς και κάποιοι «μπαλαντέρ», οι οποίοι θα έχουν «βοηθητικό» ρόλο.


30.01.2016 espresso weekend m

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...