Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Το έπαθλο ρεκόρ ύψους 98 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι...

«Ζω από ένα θαύμα»

Αυτοκίνητο χτύπησε χθες τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο! Τον εκτόξευσε 3 μέτρα και τον εγκατέλειψε τραυματισμένο

«Με χτύπησε αυτοκίνητο που με εκσφενδόνισε τρία μέτρα στον αέρα και με πέταξε στα κάγκελα του διαζώματος. Πονούσα φρικτά στη μέση κι ήμουν γεμάτος μώλωπες. Πρόκειται για έναν ασυνείδητο οδηγό που με εγκατέλειψε. Πρέπει να τιμωρηθεί. Δεν είχε τη στοιχειώδη συνείδηση. Ζω από ένα θαύμα».

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Από το σπίτι του πλέον ο δημοφιλής και ταλαντούχος ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στην «Espresso» για το σοβαρό τροχαίο που είχε χθες τα ξημερώματα και το οποίο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του. Ο συμπαθής καλλιτέχνης είδε τον… χάρο με τα μάτια του, χθες μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, έξω από το γνωστό εστιατόριο Prosopa στο Γκάζι, όπου είχε πάει για να δειπνήσει με τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου.

Ενα όχημα, το οποίο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, τον χτύπησε την ώρα που ο ηθοποιός προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο. Στη συνέχεια, έπεσε πάνω σε άλλα τρία αυτοκίνητα, ενώ ο ασυνείδητος οδηγός του εξαφανίστηκε. Αν και ο όπως μας αποκάλυψε ο ηθοποιός δεν θυμάται τίποτα από τη σύγκρουση, το χρώμα του αυτοκινήτου ή τη μάρκα, περαστικοί σημείωσαν την πινακίδα του και η Τροχαία θα κινηθεί αυτεπάγγελτα, καθώς στο σημείο υπάρχουν και κάμερες κλειστού κυκλώματος από τα καταστήματα της περιοχής.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους ανθρώπους του ΕΚΑΒ και στον οδηγό του ασθενοφόρου που έφτασαν στον τόπο του ατυχήματος μέσα σε πέντε λεπτά. Σε ελάχιστο χρόνο βρέθηκα στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, στα επείγοντα περιστατικά, όπου με παρέλαβε η παθολόγος Γεωργία Μποδέση, την οποία ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Η γιατρός με παρέπεμψε στους εκπληκτικούς ορθοπεδικούς γιατρούς κ. Γεωργακόπουλο και κ. Χίδιο. Αυτοί οι λαμπροί επιστήμονες έκαναν τα πάντα για εμένα, όχι γιατί ήμουν αναγνωρίσιμος. Με την ίδια θέρμη θα έσκυβαν πάνω από κάθε ασθενή» λέει ο ηθοποιός και συμπληρώνει: «Μέχρι τις 5 το πρωί εγώ και η σύζυγός μου περάσαμε μεγάλη περιπέτεια, με αίσιο όμως τέλος. Είχα άγιο. Εφυγα από το νοσοκομείο με κακώσεις στη μέση, χτυπήματα στο σώμα και μώλωπες. Ευτυχώς δεν έβαλα γύψο, δεν έχω αίματα, δεν έκανα κάποια επέμβαση. Θα μπορούσα να είχα πάθει κάτι πολύ χειρότερο, είναι το μόνο σίγουρο. Ευχαριστώ τον Θεό για την τύχη μου, γιατί πονάω αλλά αναρρώνω στο σπίτι μου! Η γυναίκα μου έχει πάθει ισχυρό σοκ. Οταν φτάσαμε πλέον στην οικία μας, μου εξομολογήθηκε ότι έζησε τη μεγαλύτερη τρομάρα της ζωής της».

Θα κινηθεί νομικά

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος την προηγούμενη Κυριακή ολοκλήρωσε με τεράστια επιτυχία τις παραστάσεις του «Nine» στο Πάνθεον Θέατρο, θα κινηθεί νομικά, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη στο θέμα της εγκατάλειψής του. «Το θεωρώ απάνθρωπο. Η προσφυγή μου εναντίον αυτού του οδηγού θα είναι ένα μάθημα, καθώς αυτό που έκανε ήταν απάνθρωπο. Προφανώς θα ήταν μεθυσμένος. Εύχομαι κανένας συνάνθρωπός μου να μη ζήσει αυτήν την εμπειρία και τα ίδια συναισθήματα» καταλήγει.

30.01.2016 espresso weekend m

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...