Σαββατοκύριακο 23-24 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε επειγόντως προτεραιότητες στη ζωή σας, γιατί με το να…

ΚΡΙΟΣ: Δείτε τη ζωή με ωριμότητα και εργαστείτε για την πρόοδό σας, προσέξτε όμως τις αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Ακούστε τη διαίσθησή σας για κάποιες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η πιο έξυπνη κίνηση θα είναι να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις. Η διπλωματία σε συνδυασμό με την καλή στρατηγική θα έκαναν θαύματα, μια που μετρούν πολύ οι καλές εντυπώσεις. Οταν οι θυσίες που κάνετε δεν εκτιμούνται, πρέπει να τις σταματάτε το ταχύτερο δυνατόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παλεύουν να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και μπορεί να αισθανθείτε φόρτιση ή να πέσετε σε κατάθλιψη. Αν αντιμετωπίσετε με αδιαφορία την ειρωνική διάθεση κάποιου συνεργάτη σας, θα πέσουν στο κενό οι προσπάθειές του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στον υπέρμετρο εγωισμό και στον υπέρμετρο αλτρουισμό σας, γιατί το ένα σάς απομονώνει και το άλλο αφήνει να σας ποδοπατήσουν. Σχέδια χωρίς ρεαλιστικές βάσεις, που καθυστερούν τις εξελίξεις, απαιτείται να τα αποβάλετε τώρα.

ΛΕΩΝ: Κάντε κάτι ουσιαστικό για την πρόοδό σας και αφήστε στην άκρη τα «δεν μπορώ», που είναι αψυχολόγητα. Χρειάζεστε πληροφόρηση και νέα τακτική. Μην μπλοκάρετε τη λογική σας με υπερβολικά συναισθήματα. Αν δεν προσέξετε τα λόγια σας, θα προκαλέσετε ρήγμα σε μια παλιά φιλία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε επειγόντως προτεραιότητες στη ζωή σας, γιατί με το να πετιέστε από τη μία υπόθεση στην άλλη τα κάνετε όλα χειρότερα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν προλαβαίνετε να ολοκληρώσετε τίποτα. Σε ανθρώπους με διαφορετικό σκεπτικό υπερασπιστείτε τις απόψεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Το στοιχείο της ωριμότητας που έχετε μέσα σας σας κάνει καταπιεστικούς, αλλά κάποιες φορές σάς βγαίνει το παιδί που κρύβετε και γίνεστε επιπόλαιοι. Για να αντεπεξέλθετε σε καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία είναι απαραίτητο να περιορίσετε τον εκνευρισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εφόσον η καρδιά σας ζητάει διαφορετικά πράγματα από αυτά που υπαγορεύει η λογική σας, τολμήστε κάτι πρωτότυπο για να αποφύγετε τις επαναλήψεις και να αναζωογονηθείτε. Ψάξτε βαθιά μέσα σας για να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και σας πληγώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τις σχέσεις σας και μη διακυβεύετε τα κεκτημένα σας. Δώστε προτεραιότητα στον επαγγελματικό τομέα και γενικά σε ό,τι πιστεύετε ότι νοσεί και επιδέχεται βελτίωση. Βρείτε καινούργιους τρόπους δράσης για να απομακρυνθείτε από χαοτικές καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φέρτε κάποια πρόσωπα προ τετελεσμένων γεγονότων για να φανεί η αξία σας. Επενδύστε στο μέλλον, όχι απαραίτητα με χρήματα, αλλά με πιο πολλή ενέργεια και διάθεση. Αναζητήστε χρόνο προκειμένου να απομονωθείτε και να μπορέσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα αλλάξουν τη ζωή σας, γι’ αυτό δώστε τη μάχη που απαιτείται για να εναρμονίσετε την προσωπική με την κοινωνική σας ζωή. Εξετάστε εξονυχιστικά κάποιες δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να απαλλαγείτε το συντομότερο από κάποιες κακές συνήθειες, γιατί δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Να θυμάστε πως μόνο η αλήθεια μπορεί να σας απελευθερώσει. Αν ζητηθεί η γνώμη σας για κάποιο θέμα, εκφραστείτε με επιφύλαξη και πολλή προσοχή.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ